Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה עומר פרץ (דאז בשטרסבורג בנוער) ואיפה אבי ריקן (דאז בנוער של בית"ר) ?

אתם יודעים איזה כמות מטורפת של שחקנים משחקים בנוער בחו"ל ולא מצליחים ? צריך לצאת כשאתה בשל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארקודרמה,

את מספר הישראלים שהצליחו בחו"ל אפשר לספור על 2 ידיים.

שמוליק רוזנטל בגרמניה,כמדומני היה הראשון.

הצלחות נוספות היו רוני רוזנטל,אבי כהן,שפיגלר,שפיגל,ברקוביץ,רביבו,אוחנה,בןעיון ויסלחו לי אלו ששכחתי.

כשלונות לא חסרו, ולא נזכיר עכשיו את כולם.

מה זה אומר?

רק שחקנים ישראלים מעטים היו מוכשרים מספיק והתאימו עצמם לאירופה.

שים לב, כמעט בכל השמות שהזכרתי (חוץ מרוזטל שהיה באמת איש של עבודה קשה),מרכיב הכשרון

היה גדול ומשמעותי יותר ממרכיב העבודה הקשה.

כלומר, אלו שעובדים קשה, לא בהכרח יגיעו רחוק.

כידוע לך, בכל קבוצה יש כוכב או שניים, כל היתר הם אלו העובדים קשה , בחלק מהזמן עבור הכוכב.

אין סיכוי שאבזבז זמן בצפייה בכדורגל ישראלי, בכל מקרה, תודה על הצעתך.

סלע

פורסם

קראתי כמה הודעות שאומרות שהתצוגה אתמול לא מביכה.

נו באמת, לא מביכה ??

אף אחד לא מצפה שינצחו, שיוציאו תיקו או שאפילו יכבשו שער, אבל לעבור את החצי... פאקינג לעבור את החצי !!! או להעביר יותר משלוש מסירות רצופות בלי לאבד את הכדור. אם אני הייתי עובד ברמה כזו בתחום שלי - מזמן היו זורקים אותי מכל המדרגות, זו פשוט בדיחה.

נכון, הבדלי רמות, כסף ומה לא. אבל עדיין - מדובר (אמור להיות מדובר) בשחקנים מקצוענים - לא בליגת ילדים. שחקנים ששכרם הוא עשרות ומאות אלפי דולרים, קחו את עצמכם בידיים ותעלו לשחק.

הם פשוט היו בזיוניים. עוד הוכחה שהכדורגל בארץ זו אסופת אפסים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יום לפני כן ראיתי משחק של ריאל מדריד מול שחטר דונצק - המשחק התנהל בחצי מגרש אחד, ונגמר 4:0. הקבוצה מאוקראינה לא הצליחה לחבר 3 מסירות, רק הרחקות סתמיות.

אמרתי לעצמי - ככה בדיוק יירא המשחק של מכבי נגד צ'לסי. אז כן, היה צפוי. מי שחשב אחרת, חי בסרט שהציגה העיתונות שלנו ( זהבי בא בעיתוי לא טוב למוריניו - אחת הכותרות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קראתי כמה הודעות שאומרות שהתצוגה אתמול לא מביכה.

נו באמת, לא מביכה ??

אף אחד לא מצפה שינצחו, שיוציאו תיקו או שאפילו יכבשו שער, אבל לעבור את החצי... פאקינג לעבור את החצי !!! או להעביר יותר משלוש מסירות רצופות בלי לאבד את הכדור. אם אני הייתי עובד ברמה כזו בתחום שלי - מזמן היו זורקים אותי מכל המדרגות, זו פשוט בדיחה.

נכון, הבדלי רמות, כסף ומה לא. אבל עדיין - מדובר (אמור להיות מדובר) בשחקנים מקצוענים - לא בליגת ילדים. שחקנים ששכרם הוא עשרות ומאות אלפי דולרים, קחו את עצמכם בידיים ותעלו לשחק.

הם פשוט היו בזיוניים. עוד הוכחה שהכדורגל בארץ זו אסופת אפסים.

מסכים במאה אחוז, כבר עדיף בונקר של הנבחרת

לראות שחקן מאבד את העשתונות ששחקן של צ'לסי רץ לעברו, כמות הטעיות בהגנה, פשוט מביך, אין מילה אחרת

פורסם

צ'לסי אחת הקבוצות הטובות בעולם, לפחות מבחינת שווי השחקנים. היא משחקת כל שבוע בליגה שבה כל קבוצה ברמה יותר גבוהה מהקבוצות בליגה שלנו.

מכבי לא הראשונה ולא האחרונה לקבל רביעיה ממנה.

לכן התצוגה של מכבי בעיני, לא היתה מביכה, אלא צפויה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
. אם אני הייתי עובד ברמה כזו בתחום שלי - מזמן היו זורקים אותי מכל המדרגות, זו פשוט בדיחה.

לא יודע במה אתה עובד, אבל בהנחה שאתה לא מספר אחד בעולם בתחומך, תאר לעצמך שאותו מספר אחד, התקבל לעבוד לצדך והבוס שלכם משווה אותך אליו...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בתחושה הסובייקטיבית, לפעמים יש 4-0 שהוא בזיון מביך ולפעמים יש 4-0 שמשאיר תחושה הוגנת.

אני חושב שההפסד של מכבי לא היה ביזיון אלא היה "הוגן". אחרי עשר הדקות הראשונות התעורר

אצלי חשש שמכבי יחטפו 10-0, כמו שהם חטפו פעם ממכבי חיפה [לא צ'לסי, חיפה], וממש שמחתי שזה לא קרה.

מה שאני לא מבין זה מי ממשיך לשבץ את איגיבור. הוא קילקל\עיכב לאורך כל העונה הקודמת

וממשיך לא להועיל ואף להזיק. כמו נאתכו בנבחרת.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...