Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*בבקשה לא להציע לעבור ללווין רגיל, ניסיתי ולא מתאים להורים!

אינטרנט וטלפון אני תקוע עם הוט, אין עדיין תשתית בזק לבית (עשינו פאשלה קטנה בבנייה).

כרגע מנוי בטריפל של הוט, משלם מחיר יקר של 340 ש"ח על טריפל:

1. ממיר מקליט+ממיר HD רגיל עם כל החבילות והפרימיום (למעט ארוטיקה וספורט).
  2. אינטרנט 30MB
  3. חבילת טלפון ללא דקות! כל דקה עולה כמה אגורות.

בעבר שילמתי מחיר יותר נמוך של 305 ש"ח על אותו סידור טלוויזיה, אבל עם 100MB אינטרנט וטלפון ללא הגבלה.

הייתי צריך להוריד מהירות בזמנו ל-30MB בשביל IP קבוע, דרשו לשנות את החבילה ומאז המחיר עלה ונתקע :-/.

התקשרתי אליהם היום, אמרו לי שינותק תוך 48 שעות ויחזרו אלי קשרי לקוחות.

ביס הציעו לי כך על הטלוויזיה:

ממיר מקליט+ממיר HD רגיל עם כל החבילות+ערוצי הפרימיום שעניינו אותי ב-244 ש"ח.

מישהו הצליח להשיג מהם סידור דומה במחיר זול יותר? מדגיש שיש ערוצי פרימיום, בעיקר סגנון ערוץ האוכל, הבריאות וכו'.

להוסיף לזה מחיר אינטרנט 100MB וטלפון של הוט, יצא בערך אותו המחיר.

מרגיש קצת מיותר, אבל הוט הרגיזו בהתנהגות, אז לפחות שיאבדו אותי כלקוח בטלוויזיה, עד שאסדר תשתית בבית וגם באינטרנט וטלפון יאבדו.

פורסם

נתחיל בזה שיס זה ליגה אחרת מהוט.

אני משלם 250 אבל מעבר למה שרשמת יש לי גם עוד 3 ממרים רגילים אז אני מניח שהמחיר שלך טוב עם קצת מיקוח אולי תקבל הנחה יותר טובה. לי יש ערוצי עסקים במקום פרימיום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

המחיר בסדר. תמיד אפשר להתמקח - אבל מיליונר לא תצא מזה. עד שלא תהיה תחרות אמיתית, לא תוציא מחיר טוב מאוד.

אני מאמין שאולי אם תתמקח תוציא ב-240-235-230. לדעתי לא יותר מדי מעבר לזה. לדעתי גם זה לא שווה את הכאב ראש. תנסה להוציא איזה VOD חינם לכמה חודשים או משהו בסגנון ותצאו בסדר.

פורסם

זה מה שחשבתי.

VOD הציעו חודשיים בחינם, אני לא רציתי. זה פתח לצרות אחרי אותם חודשי חינם, מניסיון עבר.

מחר אתקשר לתאם שוב את ההתקנה, מחרתיים כנראה יגיעו להתקין. אולי עד אז הוט ירדו מהעץ ויחזרו משימור עם הצעה זולה בכ-50 שקלים, כמו שהיה לי בעבר הלא רחוק.

תודה.

פורסם

אני שילמתי עד לא מזמן 250 ש"ח ליס על שני ממירים (מקס + HD רגיל), חבילת טופ וVOD. אחרי שיצאו סלקום עם הממירים ב-100 ש"ח התחיל על יס לחץ. שלחתי בקשת ניתוק דרך אתר 'נתק', למחרת חזרו אליי משימור לקוחות וקיבלתי שלושה חודשים ב-125 ש"ח לחודש, ובסופם 'נדבר'. זה אמור להסתיים בדיוק שבוע הבא.

עשיתי את אותו דבר עם המנוי של ההורים שלי, להם יש 4 ממירים, הגענו ל-150 ש"ח לחודש והתקינו להם VOD חדש בחינם, עם ממירי רשת וכו'. קראתי על אנשים שהתעקשו עוד והגיעו גם ל-75 ש"ח לחודש. אין לי מושג איך זה עובד עם לקוחות חדשים, שווה לנסות ללחוץ, אם כי עמדת המיקוח שלך פחות טובה כי אתה פונה אליהם ורוצה להצטרף, במקום שהם פונים אליך לשכנע אותך לא לעזוב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני הצלחתי להגיע ל69 שקל לשלושה חודשים ויש כאלו אפילו שהגיעו ל45 שקל. למיטב נבנתי זה מחיר שהם יתנו ללקוח ישן שמבקש להתנתק ולא ללקוח חדש

פורסם

V6 - התשובה הכי פרקטית שיש לי להגיד לך היא ללכת לשאול אנשים שיש להם יס וכאלה שיש להם הוט.

בוא נעזוב רגע את שירות הלקוחות הגרוע של הוט והאמת שאין לי מושג איך יס אבל ככל הנראה לפי הציבור הוא יותר טוב.

יס משדרת כל הזמן סרטים יותר חדשים ויותר שוברי קופות לעומת המתחרים. כמות הסדרות שיש ביס לעומת הוט היא מטמטמת, הפקות המקור של יס נחשבות יותר טובות אבל זה כבר יותר לטעם האישי של כל אחד.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

היה לי יס, היה לי הוט, מבחינת תוכן - אותו דרעק. תאמין לי.

אחרי שראית את השידורים החוזרים של אחת מהן בלי סוף בלופ - השנייה מרגישה מרעננת.

להוט שירות הלקוחות מאוד בעייתי ולא יציב. לפעמים טוב, לפעמים זוועה.

פורסם

אחרי שיחה עם קשרי לקוחות נשארתי עם טריפל הוט.

את המחיר הצלחתי להוריד רק ב-5 שקלים :-P, אבל כל החבילה שודרגה.

• טלוויזיה - שדרגתי אחד מהממירים למקליט (עכשיו יש 2 מקליטים ואחד HD רגיל). מעבר לזה, עכשיו כל הערוצים פתוחים, כולל פרימיום עם ספורט, למעט ערוצי ארוטיקה.
  • אינטרנט שודרג מ-30MB ל-100MB.
  • טלפון שודרג ללא הגבלה, כשמקודם כל דקה עלתה לי כמה אגורות.

סה"כ 339 שקלים.

מבחינת איכות, גם יס וגם הוט מפגרות לאחור, תכנים על הפנים מבחינת סרטים. מן הסתם שעדיף מחשב עם הורדות, אבל כשאחד מההורים לא יודע אנגלית ולא משתמש במחשב, אז הדבר הופך לבעייתי ואתה נהפך לשבוי של אחת מהחברות האלו. ניסינו צלחת בעבר, לא אותו הדבר למי שלא מבין אנגלית.

פורסם

נסה להתקין את קודי לנסיון על מחשב

http://www.hometheater.co.il/vt185692.html

תוריד אותו עם העברית המובנית (לא צריך לעשות כמעט כלום בהתקנה). לאחר שתפעיל אותו תן לו לרוץ מספר שעות בשביל שיוריד סדרות וסרטים (יותר נכון קישורים ותקצירים לסדרות ולסרטים). מאותו רגע לא תבין מה מצאת בהוט או ביס עד היום.

אם תאהב את התוכנה, תוכל לקנות מכשיר ייעודי בשביל להריץ אותה עליו בטלוויזיה (אני משתמש ב CuBox שעלה קצת יותר מ 100$) - את השליטה אפשר לעשות או על ידי הטלפון, או על ידי שלט רגיל שקונים בגרושים באיביי או על ידי עכבר אלחוטי - לפי הנוחות.

פורסם

מרטין, תודה על הקישור לתוכנה, מתוך סקרנות התקנתי את התוכנה והיא נחמדה. ובכל זאת, כשאתה לוקח אדם מבוגר בפנסיה, שלא מתמצא בעולם המחשוב, תוכנות, מקלדת, עכבר, אין על הפשטות של הוט ויס! פשוט להפעיל טלוויזיה, להעביר ערוצים והכל נמצא שם.

מה שכן, התוכנה הזו יחד עם מכשיר יעודי לטלוויזיה שציינת יכולים להיות מאוד נחמדים כתוספת, כשממש משעמם לאבא שלי אני פשוט אשים לו סרט מוכן עם כתוביות תוך חצי דקה.

אפשר קישור למכשיר שציינת?

אין לי חיבור חוטי מהראוטר לטלוויזיה, גם אין בה מקלט אלחוטי. אבל יש ראוטר אלחוטי משני בקומה התחתונה, אז אין שם בעיות קליטה. במכשיר יש מקלט אלחוטי או אחד חיצוני שאפשר לצרף? מדובר במרחק 5 מטרים נקיים (ללא קירות) מהראוטר.

פורסם

לגבי ה CuBox אני קניתי את גרסת ה i4 שלו לפני מספר חודשים.

כאן יש סקירה שנעשתה על הדגם הקצת יותר חלש

http://www.hometheater.co.il/article05931.html

אני ככלל הייתי קונה את הדגם עם הכי הרבה RAM שאפשר למצוא ברגע נתון.

שים לב שיש יצרנים נוספים זולים יותר (מישהו אמר סינים ?) שמאפשרים להתקין קודי (רצוי ב OPEN ELEC ולא על גבי אנדרואיד משיקולי יציבות של התוכנה). השיקול שלי היה להשקיע סכום של כחודשיים שלושה מנוי לכבלים במכשיר שיש תמיכה רשמית של OPEN ELEC ועד כה אני מרוצה (מאז שעלו על הבעיה שמיד אספר עליה ותיקנו אותה).

לגבי WIFI, בדגם שלי יש WIFI ובדגמים שאין אפשר לחבר דונגל אבל לא ניסיתי לצפות דרך ה WIFI מכיוון שהקליטה באזור הטלוויזיה שלי גרועה להחריד ויש לי נק' רשת ליד הטלוויזיה כך שלא הייתה לי סיבה לנסות.

בהתחלה חוויתי בעיות של מסך שחור לכמה שניות ושלחתי את המכשיר להחלפה. גם המכשיר החדש עשה את אותה הבעיה. אציין לטובה שהתמיכה שלהם באמת ניסתה לעזור ולמצוא את הבעיה (שמסתבר שקרתה לעוד משתמשים) אבל השירות הלוגיסטי שלהם היה איטי והחלפה כזו לקחה קרוב לחודש. לאחר שתי החלפות של המכשיר הבנתי שהם עלו על הבעיה (שלא השתחזרה אצלם במעבדה) בכך שהשנאי שסופק עם המכשיר היה של 2A ובעבודה מסיבית המכשיר היה צורך פיק גבוה יותר של מתח וכנראה שמחשיך לשניה את המסך. מאז שקיבלתי שנאי של 3A (לפני כשלושה חודשים) המכשיר עובד בצורה יציבה וטובה והוא דלוק תמידית (צריכת חשמל של כ 3W לשעה - 2KW בחודש שהם קצת יותר מש"ח אחד על צריכת חשמל).

מבחינת אפליקציות שליטה אני משתמש ב Yatse על אנדרואיד וב Official KODI remote ב IOS.

לגבי שלט, כל שלט MCE זול יעשה את העבודה (אם יש גישה של IR למכשיר) ואם לא אז ראיתי שיש המלצות על שלט שנקרא Mele F10 אבל לי אין צורך בו.

גיליתי שאנשים מבוגרים שלא מסתדרים עם הוט ויס (איכשהו תמיד הטלוויזיה נתקעת במצב שצריך ללחוץ כמה פעמים על Exit בשביל לחזור לשידורים רגילים) מסתדרים יופי עם KODI. מה גם, שיש בו לא מעט ערוצים לצפיה ישירה (אמנם חלקם לא באיכות מעולה) אבל מבחינתי זה מספק לחלוטין.

יש גם קבוצת פייסבוק לא רשמית על הקוביה

https://www.facebook.com/groups/CuboxIsrael/permalink/1379581842367241/

פורסם

אכן עם יס התוצאות הראו שרק כשממלאים טפסי ניתוק, ולרוב כשהטכנאי מגיע לקחת את הממירים אז משיגים מחירי זנות (90 ו-50 שקל לחודש על חבילה מלאה כולל הכל למשך עד כחצי שנה)

כל הרפורמות המעפנות לא עשו שום דבר מלבד הוספת חבילה מסורסת במחיר עלק אטרקטיבי.

הסופר פרימיום עלה פעם 15 שקל עכשיו קפץ ל25, הVOD היה 20 עכשיו קפץ ל25 (עכשיו- כבר כמה חודשים טובים)

אתה רוצה להוסיף ממיר HD מקליט אתה צריך להוסיף עוד 30 שקל בחודש..

בקיצור למה צריך להתחיל בתהליך ניתוק כדי לקבל הטבה נורמלית??

פורסם

עדכון חם מהשטח :)

נגמרו לי ה-3 חודשים שבהם קיבלתי הנחה (שילמתי 125 ש"ח). התקשרתי לברר מה האפשרויות, הנציגה אמרה שאין אפשרות להמשיך במחיר כזה, 250, וזה 'מחיר מצויין'. אמרתי תודה ושאני רוצה להתנתק. העבירו אותי לשימור לקוחות מיד, הסברתי שאין לי כוונה לשלם את הסכום הזה ויש פתרונות בשוק שהם זולים או חינמיים וממלאים את צרכיי, שוב אמרה שאין אפשרות לצערה ובלה בלה, והיא מעבירה לניתוק, יתקשרו לתאם תאריך.

למחרת התקשרו, שוב 'מה אפשר לעשות', בלה בלה, לא הסכימה להוריד כלום, טוב - מעבירה לניתוק, יתקשרו לתאם...

התקשרו למחרת, אותו סיפור, הייתי מאד החלטי שאני מתנתק ולא משלם להם 250 ש"ח, אמרה שאין מה לעשות ונאלץ להפרד.

היא אמרה שיס לא יכולה להרשות לעצמה לתת מחירים כאלה לאורך זמן, זה לא כלכלי להם.

תיאמו לי טכנאי שיבוא לאסוף את הממירים עוד 3 שבועות, ואני מפסיק לשלם מהיום (לא בטוח עדיין אם 'יחשיכו' לי מסך בזמן הזה).

נראה אם עד אז הם יישברו.. אני נחוש ואין לי בעיה להתנתק באמת, לא סתם מאיים. יש לי RPI2 עם KODI וכל התכנים שאני רוצה, כולל עידן+, כולל הקלטות אוטומטיות, ויש גם עידן+ מובנה בטלויזיה למקרה שהRPI2 עושה קונצים (קורה לפעמים).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...