Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושה, אחלה אפליקציה fuelly , ננסה ללמוד אותה. אגב, הצריכה שלך היא 17.8 קמ"ל צריכה מעולה גם בשביל רכב קטן.

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש פריוס 2015, בממוצע (הרוב בפקקים אינסופיים) 1-20, בחצות הלילה בכביש 4 הגעתי ל 1-27 (שיוט על 100 עם קרוז).

האמת שהכיף הכי גדול פרט לחיסכון בדלק שבמקרים רבים שבהם אני מחכה ברכב למישהו אני יכול לשבת במזגן והמנוע כבוי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
איזה השקעה ? מדובר ברכב בן 8 שנים שעלה לי 43,500 ש"ח, כל החלופות ברמת הרכב שלי, שהיו לי בבנזין היו יקרות יותר. חוצמזה מבחינת עלויות, מה שמדבר כאן זה לא מחיר הקנייה אלא ירידת הערך.

לגבי הצמיגים, אני אפתח פוסט נפרד עם השמות המוזרים שלהם לקבלת חוות דעת מהמומחים כאן. מצד אחד צמיגים סינים זולים, מצד שני הם חדשים...דילמה.

הרכב בן שבע לא?

פורסם
הרכב בן שבע לא?

הרכב שלי אומנם מודל 2008,אבל כבר ממאי 2007 על הכביש, כמה שזה מגוחך זה המצב.

נראה לי שבשנת 2009 נגמרה הפרסה הזאת ושנת מודל הרכב ניתן רק לרכבים שעלו לכביש באותה שנה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

חשבתי להתארגן על מפגש היברידיות קטן :-D

לא רק טויוטה, כולם יתקבלו בברכה...

מי בעניין לשישי/שבת הקרובים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צודק, אפתח נושא חדש :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הרכב שלי אומנם מודל 2008,אבל כבר ממאי 2007 על הכביש, כמה שזה מגוחך זה המצב.

נראה לי שבשנת 2009 נגמרה הפרסה הזאת ושנת מודל הרכב ניתן רק לרכבים שעלו לכביש באותה שנה.

זו אינה פארסה. שנת המודל היא הגדרה של יצרני הרכב. רק בישראל מתעלמים ממנה ומציינים ברשיון "תאריך עליה לכביש" ומתעלמים מתאריך הייצור ודגם הרכב.

"שנת המודל" כפי שמוגדרת על ידי היצרנים - אותו תאריך (נדמה לי בסביבות יוני-יולי) שבו כל יצרני הרכב בעולם מבצעים את החלפות הדגמים\מתיחות הפנים וכו'.

אם תבדוק את התו העשירי במספר השלדה של הרכב תגלה שנת מודל יותר מתקדמת ברכבים שיוצרו החל בשינוי "שנת המודל", כלומר בעוד 2-3 חודשים יופיעו בארץ מכוניות שמספר השלדה שלהן יצביע על דגם 2016.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, זה נראה לך הגיוני שהרכב שלי מודל 2008, על הכביש ממאי 2007? לא יודע השוואות למדינות אחרות, לא יודע על בסיס מה מגדירים יצרני הרכב את שנת המודל, אבל אם כאן זה תוקן ושם לא, אז יש מצב שבישראל המצב נכון יותר, כן גם זה קורה.

לדגמי מכוניות יש שמות שונים בדר"כ, שנת המודל אמורה לדעתי לייצג את שנת העלייה על הכביש, כך זה בישראל ואם משהו צריך לתקן זה המדינות האחרות שאצלם זה לא כך.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

המלצה על תוכנה לרכב לנייד:

קרראנגו (נגיד שככה אומרים את זה).

גם צריכת דלק, גם הוצאות אחרות, חישובים וגרפים שונים, ותמיכה בכמה כלי רכב.

דני

פורסם
ספריאל, זה נראה לך הגיוני שהרכב שלי מודל 2008, על הכביש ממאי 2007? לא יודע השוואות למדינות אחרות, לא יודע על בסיס מה מגדירים יצרני הרכב את שנת המודל, אבל אם כאן זה תוקן ושם לא, אז יש מצב שבישראל המצב נכון יותר, כן גם זה קורה.

לדגמי מכוניות יש שמות שונים בדר"כ, שנת המודל אמורה לדעתי לייצג את שנת העלייה על הכביש, כך זה בישראל ואם משהו צריך לתקן זה המדינות האחרות שאצלם זה לא כך.

טוב, כנראה שהעולם די מצפצף עי ישראל. אפילו על שר התחבורה שמנסה להכתיב את מדיניות היצוא של היצרנים בעולם, וגם את סימון שנת המודל.

אז מה קורה בעולם: בקצרה - כאן. מתברר כי דגם 2016 יכול להופיע כבר באפריל-מאי 2015. ההגיון שלך לא תואם את ההגיון של הכלכלנים והמשווקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין לקרוא ולהתרשם מהחישוב, תודה

חשבתי להתארגן על מפגש היברידיות קטן :-D

אין לי היברידית, אבל... מה.. עושים במפגש היברידיות ?

ghKd4tl.jpg

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

אין לי היברידית, אבל... מה.. עושים במפגש היברידיות ?

חארקות? :roll:

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:

• תוכן חדש...