Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז סליחה ומחילה לוקח את דבריי/

חוצמזה, עד כמה הנכס ישן? מה הסיכוי שיעשו שם פינוי בינוי או תמ"א?

Polo 2012

פורסם

בנדלן התשואה האמיתית היא השבחת הנכס ועלית מחירו. השכירות היא רק מכסה הוצאות תפעוליות ואחזקה בגדול. בגלל שאנחנו די בשיא המחירים, הסיכוי שהערך יעלה עוד (ולפי המחיר הדירה בפריפריה הרחוקה ממה שאני מבין) ללא משהו דרמטי באזור כמו תמ"א, תחנת רכבת, סיפוח לנסיכות מונאקו המחיר יעלה בשיעור קטן אם בכלל.

משכנתא זה קל

פורסם

הנכס נמצא בחיפה, אין אמנם שום צפי לתמ"א וזה אזור וותיק (אם כי הנכס נמצא בבניין החדש ביותר באזור, אך גם הוא בן 46 שנה). כדאי לציין שבחיפה עליית המחירים בשנים האחרונות היא אחת המשמעותיות ביותר ביחס לכל הארץ. כך שאני דווקא מהמהר שתהייה עוד עלייה קטנה במחיר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

היכן בחיפה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הנכס נמצא בחיפה, .....

כעוסק בתחום בעיר חיפה, אם תרשום פרטים וכתובת תוך ציון מצב הדירה לאשורו, קומה, מס' חדרים, [תוכל לעשות זאת גם בהודעה פרטית באם אינך רוצה לחשוף את הפרטים לעיני כל] אוכל לרשום לך את דעתי המקצועית בכל שאלה שתרצה לקבל תשובה.

לעניין השכירות, ניתן לקבל שירות מעוסקים בתחום ואשר יחסוך מכם את הצורך באיתור שוכרים איכותיים בהתעסקות בהשכרה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בכנסיה הקתולית קיים חוק שכל נזיר כומר או סתם ממלא תפקיד יכול לקבל נדל"ן כתרומה לכנסיה.

כדי למכור נדרשת חתימתו של הפופ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מנסיון של עשר שנים בתור משכיר, הכל תלוי בדירה. אם היא ישנה ודורשת טיפולים דחופים ( תריסים בלויים, צנרת ישנה וכו') אכן אתה צפוי להרבה התעסקות. מצד שני אם הדירה פיקס והשוכרים אנשים איכותיים ,הקשר שלך איתם יכול להסתכם בקבלת הצ'ק פעם בחודש ושלום על ישראל.

פורסם
נכסים לא מוכרים.

לדעתי זאת טעות למכור אם לא חייבים.

מה זאת אומרת לא מוכרים? ואם הוא יכפיל את הכסף שלו בשנתיים הקרובות ויש אפשרות כזאת בהחלט אז למה לא?

מה ייתנו לך 2500 ש"|ח בחודש אם אתה יכול לשים את הכסף בבורסה ולהרוויח 5 אלף בחודש?

ברור שהמספרים שנתתי פה לא מוחלטים אבל השגעון הזה לנדל"ן יצא מפרופורציות ופה בדיוק טמונה בעיית הנדל"ן במדינה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

באותה מידה שהוא יכול להרוויח בבורסה הוא גם יכול להפסיד, לא לכולם יש את הסבלנות והידע הנדרש להתעסק בזה. נדל"ן זה הרבה פחות כאב ראש עם תשואה קבועה וגבוהה ללא סיכון.

פורסם

עדכון: אחותי די מתנגדת להשכרה, אומרת שאין לה ולבעלה זמן ואפשרות להתעסק עם הטיפול בנכס ובדיירים. אני נמצא במרחק שעה מאימי, אז אני אפילו עוד יותר מוגבל. אז כנראה שאין ברירה אלא למכור...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מה זאת אומרת לא מוכרים? ואם הוא יכפיל את הכסף שלו בשנתיים הקרובות ויש אפשרות כזאת בהחלט אז למה לא?

מה ייתנו לך 2500 ש"|ח בחודש אם אתה יכול לשים את הכסף בבורסה ולהרוויח 5 אלף בחודש?

ברור שהמספרים שנתתי פה לא מוחלטים אבל השגעון הזה לנדל"ן יצא מפרופורציות ופה בדיוק טמונה בעיית הנדל"ן במדינה

בינתיים עד היום, הנדל״ן נתן את התשואה הכי יפה. תיקח בחשבון את עליית מחירי הנדל״ן לא רק את התשואה.

מה גם שכל מי שלא מכר את הדירה של הסבתא - יש לילדים שלו איפה לגור.

הנדל״ן במדינה משוגע באמת ולא מראה סימני עצירה - אלא להפך, עד שלא הראה שינוי מגמה אמיתי, לדעתי - למכור נכס זאת טעות קשה מאוד

פורסם
אז כנראה שאין ברירה אלא למכור...

אל תפסול את האפשרות שדני הציע, להתנהל מול מתווך שמהווה את איש הקשר משני הצדדים .

משכנתא זה קל

פורסם

שני הסנט שלי

יש ממשלה חדשה בישראל שלפחות מצהירה כי היא הולכת לשנות את שוק הנדל"ן.

כדאי אולי להאמין לה.

ממרום שנותי אני יכול לספר לכם שהיו תקופות שגם במדינת תל אביב המחירים ירדו ב .....

כן 40% !!

אז הכיוון הוא לא רק כלפי מעלה.

גם בבורסה יש עליות וירידות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...