Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה - אני לא מאמין לה בכלל.

אני מקווה מאוד מאוד מאוד שהיא תוריד את המחירים.

אבל כפי שכבר למדנו בבחירות הקודמות, מציאות והבטחות לחוד.

מתפלא עלייך שאתה קונה את זה...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דברים כמו ריבית, שקשה דווקא לממשלה לקבוע, והיא נקבעת גם על פי הנעשה בעולם - ושם התחזית היא לצמיחה איטית מאוד.

מה שכן, אין משהו שאמור להעלות את המחירים עוד יותר (כמו תכנית 0% מע"מ של לפיד למשל).

צריך לראות באופן צלול כלכלית גרידא, ולא להכנס לכל מיני תחזיות על עליה נוספת, כי כזו, אם תהיה, אולי תהיה בגובה העליה בשוק ההון, או פחות, או הוצאות אחזקה, או דיירים בעיתיים או או או. הכל ספקולציות.

באמת יעזור אם תגיד באיזו שכונה הדירה, ואז נוכל לחשוב על נבואה כלשהיא.

משכנתא זה קל

פורסם
ישה - אני לא מאמין לה בכלל.

אני מקווה מאוד מאוד מאוד שהיא תוריד את המחירים.

אבל כפי שכבר למדנו בבחירות הקודמות, מציאות והבטחות לחוד.

מתפלא עלייך שאתה קונה את זה...

לא קונה כלום

אבל כאשר מישהו מבטיח משהו הוא מנסה לקיימו, גם אם מדובר בפוליטיקאי.

לכן יש להכניס את הגורם הזה למערכת השיקולים של פות"ש אם למכור או לא למכור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אני חושב שכדאי לך להשכיר,לא רואה מצב בו המחירים "יורדים",יש מצב שלא ימשיכו לעלות בצורה קיצונית כמו עד עכשיו אבל לרדת אין סיכוי כמעט כי הביקוש גובר על ההיצע באופן חד משמעי,המדינה התפתחה יפה מאוד בשני העשורים האחרונים והאוכלוסיה גדלה,פשוט אין מספיק בתים לכל הדור הצעיר שיוצא עכשיו מבית הוריו,לא צריך להיות פרופסור בשביל לנתח את "משבר" הדיור...

מהצד השני של המשוואה,כמו שאמרו והבנת כבר,להשכיר דירות זה חתיכת כאב ראש,זה למעשה עבודה במשרה חלקית לכל דבר,אתה תעשה את החשבון אם הזמן שלך שווה את זה,תברר כמה זמן משקיעים על להשכיר דירה כל חודש (כאב ראש לא כלול),תעשה הערכה למה יהיה ערך הדירה בערך בעוד 10 שנים ואז תדע להעריך כמה עלה לך כל הסיפור...

• תוכן חדש...