Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. המזגן שלי הפסיק לקרר לכן הלכתי היום לאיש מקצוע שיבדוק את הסיבה ולאחר שבדק עם מכשיר הוא גילה כי ישנה דליפת גז מהמאייד. עלות החלפת המאייד למאייד חדש כולל עבדה ומעמ הינה 2000 שקלים. רציתי לדעת האם אתם יודעים במקרה מה המק"ט של המאייד על מנת שאוכל להזמין אותו מחו"ל והאם אתם מכירים מקום שהתיקון בו יהיה זול יותר.

תודה רבה

אילון

פורסם

מאייד לא הולך כל כך מהר וגם בחו״ל זה דבר יקר. אולי עדיף לך לבדוק עם עוד בעל מקצוע כדי שלא יהיה בטעות ממקום אחר ויפרקו דשבורד סתם.

פורסם

אם הדליפה היא קטנה יחסית שווה לך לנסות חומר לאיטום דליפות במזגן, יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה ויחסוך לך כמה אלפי שקלים.

אגב, בד"כ ממלאים חומר לגילוי דליפות ע"מ לאתר את מקור הדליפה, האם ראית מהיכן הגז יוצא?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

איפה זה "שם" לא בדיוק הבנתי ...

בכל אופן המחיר שקבלת ממש זול כי חלק כזה מקורי עולה יותר ועוד לא דברנו על עבודה וקרר .

יש לציין כי זאת תקלה מאוד נדירה ולא זכורה לי אפילו לא פעם אחת דליפה ממאדה מזגן במגאן 2.

פורסם

הוא השתמש במכשיר שצפצף. הוא הראה לי את מיקום הנזילה שם הוא ציפצף כאילו מישהו מת. המיקום הוא איכן שהנוסע ליד הנהג יושב בתוך הדש בורד יש ברגים צמוד לרצפה אז זה יושב שם. ואני מנחש שהוא לא ימכור לי חלק מקורי.... האם אתה יודע מה המקט של החלק?

פורסם

המכשיר שמצפצף קוראים גלאי נזילות.

ברגע שהמכשיר מגלה דליפה של גז אז המכשיר מצפצף ציפצוף ארוך.

הציפצוף של הגלאי מסמן את האזור הנזילה.

כדי לבדוק הייכן בדיוק הנזילה יש להשתמש במים וסבון.

פורסם

אולי יוסי מאביפרטס יוכל להשיג לך את החלק בזול יחסית.

הבעיה, כמו שכבר אמרו לך, היא העבודה (דרוש פירוק חלקי של הדש-בורד)+ מילוי גז,שמן וואקום אחרי ההחלפה.

שם כנראה שוכב רוב הכסף.

ממליץ בכל מקרה לדבר עם יוסי, אולי יש לו פתרונות בשבילך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...