Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין דגם מילאנו (הכי מפואר) לבין דגם ספרינט

שניהם כמעט באותו מחיר הספרינט יותר ספורטיבי שאלפא יצרה ממנו מספר מוגבל של רכבים (יש 20 כאלה בארץ על הכביש ועוד 2 בחברה לפי נציגת אלפא) והשלדה שלו עשויה מאותם חומרים של דגם 4C...

והדגם מילאנו הוא הכי מפואר שכולל את כל התוספות (כולל מושבי עור)...

השאלה שלי במה שני הדגמים שונים

והאם מישהו נהג על ספרינט ויכול לחוות לי על חווית הנהיגה בה

פורסם

השילדה אינה קשורה ל 4C. ספרינט זו רמת גימור. ג'אנטים, דיפון פנימי, ריפוד וכד'.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע מה אמרו ובאיזו חברה, אין לשלדה של הג'ולייטה, ספרינט או כל דגם אחר, כל קשר ל-4C. הקשר היחיד בין הג'ולייטה ל-4C הוא שגרסת התלתן חולקת עם ה-4C מנוע וגיר.

הספרינט היא, למיטב ידיעתי, דגם עם נגיעות עיצוב מיוחדות ומנוע 150 כ"ס, שמתברג פחות או יותר בין גרסאות ה-120 כ"ס וה-170 כ"ס. אם הוא מגיע גם עם מתלים ספורטיביים (כמו התלתן או הספורטיבה) אז בהחלט מדובר ברכישה לא רעה - הכל תלוי במחיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מכיר את הספרינט, אבל בהנחה שהיא מעין גרסה של הספורטיבה עם מנוע 150, אז באופן חד משמעי הייתי לוקח את המילאנו.

אתה מדבר על חדשה מהחברה או יד שניה?

כי ביד שניה באיזור ה-3 שנים, ההפרש בין מילאנו לתלתן לא כזה גדול ואין מה להשוות ברמת החוויה שתהיה לך מהרכב :-)

פורסם

הספרינט הגיעה לארץ עם תיבת הילוכים אוטומטית (TCT) ו- 170 כ"ס (בחו"ל יש גם ידנית בעלת 150 כ"ס).

היא מגיעה ללא ריפודי עור וללא בקרת אקלים, אלא עם תוספות "ספורטיביות" של התלתן כמו מראות, ידיות, חישוקים בקוטר 18".

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מדובר על רכב יד ראשונה מהחברה.

אז בעיקרון הספרינט נראית יותר ספורטיבת, אבל בתכלס הן אותו רכב באותם ביצועים רק שהמילאנו באה עם ריפוד עור ובקרת אקלים?

פורסם
והשלדה שלו עשויה מאותם חומרים של דגם 4C...

אם זה מה שאמרו לך בסוכנות הייתי בודק פעמיים כל דבר אחר שהם אומרים. ה-4C מיוצרת מחומרים מרוכבים במפעל של מזראטי ואין לה שום קשר לגולייטה מלבד המנוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...