Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אתמול קבלתי מלובינסקי טרייד את הרכב שנת 2010. בנסיעה לפני הרכישה הרכב היה קטסטרופה וגם דו"ח הבדיקה שלו לגבי המנוע היה גרוע.

הרכב בילה כשבוע במוסך בראל בפת, ועבר גם שיפוץ של הטורבו (נאמר לי שהם לא עושים בעצמם, אלא מפנים למכון שיפוץ בראשל"צ, שעשרים שנה עושה רק טורבואים ומאיידים).

כעת הרכב נוסע חלק וחזק. ממש מטוס קטן (מרגיש שיש למנוע מומנט של 24.7 קג"מ ב 1400 סל"ד).

הבעיה שלי היא רעש של כמו שריקה מהמנוע בנסיעה, שמפריע ומציק. לדבריהם מדובר ברעש נורמלי. מישהו מכיר את הרעש הזה? זה אכן נורמלי?

פורסם

ברכבי טורבו יש לעיתים שריקה קלה שנובעת מפעולת המגדש, אם זה תקין או לא אין איך לעזור דרך הפורום- תצטרך לפנות למוסך שמתמחה בסיטרואן ואין לו אינטרס בעניין. קיימים כמה כאלה מאיזור המרכז שמומלצים בפורום- אורן שירותי רכב, גבע, ואם הדרך. חלקם גם מציעים בדיקה והצעת מחיר לתיקון ללא תשלום.

פורסם

השריקה של הטורבו במנועים האלה מינורית יחסית עד בלתי מורגשת, אלא אם אתה רגיש מאוד, זה לא אמור להפריע לך. ההימור שלי הוא בכיוון של גיר/דיפרנציאל, ככל והשיפוץ בוצע כהלכה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הייתי היום אצל יוסי ממוסך גבע. שירות מדהים מאדם מדהים. הוא בדק את הכרב ועשה עליו סיבוב בסופו אמר לי שהאוטו מעולה והרעס סטנדרטי. ולא הסכים לקחת שקל. איש באמת נדיר עם אנרגיות מדהימות של טוב ורצון לסייע

פורסם

יש שריקה קלה גם כשהכל תקין, אבל לא כולם שומעים אותה. עשית מצוין שפנית למישהו רציני שמכיר את הרכבים האלו.

שאלה: זה אותו רכב שסיפרת פה שהציעו לך אותו אחרי החלפת טורבו, וזה אומר שמדובר כבר בהחלפה/שיפוץ בפעם השניה?

פורסם

אכן. גם לי זה נראה תמוה שהחלפה כזו שרדה שנה. אבל כעת הרכב טס. אגב איל, אם כבר אתה מכיר את הרכב, יש בדגם הזה דיבורית בלוטוס מובנית וכניסת aux/usb? לא לגמרי הבנתי למה משמשים הכפתורים בחלק התחתון של ההגה. אם אתה יודע אשמח אם תסכים לשתף אותי בידע...

פורסם (נערך)

לגבי הטורבו - זה מוזר. ויש בכלל טענה שהקוד תקלה של הטורבו נובע לפעמים מתקלה כלשהי בסעפת.

לגבי הכפתורים - אני זוכר שבמאמץ אחרון למכור כמה רכבים מהצורה "הישנה" ב- 2010 הציעו אבזור נוסף בחינם בדגם הרגיל (לא טורבו), אבל לא ידוע לי על בלוטוס. שלח תמונה של הכפתורים שאתה מתכוון אליהם. לגבי חיבור AUX - זה לא מסובך לעשות כזה לבד ורק צריך לשנות קצת את ההגדרות של הרדיו (במוסך).

עריכה אחרונה על ידי eyalzo
  • תוכן חדש...