Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לחבר פורום ששלח הודעה פרטית!

 

למי שמתעניין: לאחר התרוצצות ברחבי ירושלים, והמון טלפונים, הגעתי לבית עסק גדול לשיפוץ אלטרנטורים ומתנעים בעיר (שאינו מפרסם את עצמו בדרכים המקובלות), וזאת לאחר שיחה טלפונית שבמהלכה שיכנעתי את בעל העסק למכור לי סט פחמים תואם (זה היה בערב יום הזכרון, ולא הזכרתי את היותי בן למשפחה שכולה, אבל זה לא היה רחוק משם).

 

אני פאקינג כותב שהייתי צריך להתחנן לבעל עסק למכור לי חלק!

 

הפחמים תואמים, ונמכרו במחיר הוגן (50 ש"ח, לא זול ולא בשמיים. מזומן בלבד) אך בעל העסק סרב להלחים את החיבורים לסט המברשות (תמורת תשלום כמובן, בניגוד לסיכום הטלפוני), לא ברורה כל ההתנהלות הזאת, שלא קיימת באזור תל-אביב.

ירושלים: עיר תחת מצור מוטורי.

 

חבר טוב עזר לי להלחים את אחד הפחמים, באופן מפתיע השני היה עדיין כחדש. שטח המגע ברוטור עבר ניקוי יפה בעזרת ממס אורגני וסקוץ'. הסטטור גם עבר ניקוי שכלל טבילה באלכוהול, קצת גרוז במקומות הנכונים, והרכבת הכל במלאכת מחשבת (לא מעט בעזרת החבר).

 

המתנע הורכב (וזה המקום לציין שבC5 דיזל המתנע מאוד נגיש ודורש פירוק של בית מסנן האוויר, ושלושה ברגים בלבד (אלן 8 מ"מ, רצוי ראצ'ט או אלן מנוסר מרותך לראש בורג 17 מ"מ משושה, במקרה שלי, משום שאיבדתי את הביט אלן 8 וטרם קניתי) ושני קונקטורים (8 מ"מ החיובי ו 13 מ"מ השלילי, משושה). ניתוק מצבר לפני הכל!

 

הרכב עבר 320,000 ק"מ ונמסר לידי עם מתנע משופץ (עבר שיפוץ בוודאות, לא כל כך מוצלח כנראה) והוא של פרטנר 2008, כנראה דיזל.

 

כעת הרכב מניע כמו פנתר!

 

פחמים: 50 ש"ח

 

פירוק המתנע: פחות מחצי שעה, עבודה ברוגע.

הרכבת המתנע: פחות מרבע שעה, כולל מסנן אוויר והצינורות. עבודה עניינית.

 

סה"כ יומיים שהרכב עמד מלכת ואחר צהריים של התרוצצות ברחבי אזורי התעשייה של הבירה.

 

שיפוץ מתנע במוסך מורשה: 780 ש"ח לפני מע"מ, לא כולל פירוק והרכבה, החלפת המתנע באחר, שלא ברור מה עבר עליו קודם לכן.

סה"כ חיסכון: 720 ש"ח + מע"מ + עבודה + גרר + סיפוק.

 

המזל הגדול: יום לפני שהרכב סרב להתניע, הרכב התניע אבל בעצלתיים, בלב מדבר יהודה.

 

לצערי לא הקדשתי את המינימום של תעוד מסודר בסטנדרטים של חברי הכנופייה למשל, אבל אוכל להעלות כמה תמונות אם ישנה דרישה לכך.

חג שמח!

×
×
  • תוכן חדש...