Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס 98 1.6 או 1.8 - מה יותר טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

הייתי רוצה לדעת איזה מנוע עדיף לרכב הזה. ההבדל לא משמעותי - 3אלף, אבל לדעתי השוק ל1.6 יותר טוב. האם אני טועה?

תודה.

מה עדיף?

האחת שבה מצב הגיר יהיה הטוב ביותר.

ה1.8 חזקה יותר ,אבל במכונית כמו הלאנטיס , תוספת כמה סוסים לא תגביר את ההנאה - רק את צריכת הדלק.

פורסם

היתרון היחידי הוא SUNROOF שיש ל-1.8 .

יתרון הכוח הקטן מתקזז עקב משקל גבוהה יותר של גרסת ה-1.8 , עד 100 קמ"ש המכוניות צמוגות אחת לשניה, רק לאחר מכן פותחת גרסת ה-1.8 פער קטן ולא משמעותי.

ההבדל בצריכת הדלק יותר משמעותי מהבדל הביצועים, לרעת ה-1.8 .

פורסם

חשבתי על זה וכנראה שצדקתי. תודה חבר'ה. ונראה לי שגם השוק של 1.6 טוב יותר.

לגבי ההנאה, כאשר התקציב דל ואתה צריך 4 גלגלים בשביל להזיז את עצמך ממקום למקום, לא חושבים על הנאה כבר. אני יודע שאפשר לקנות אירופאית יותר חדשה בתקציב הזה, אבל לא תודה, הייתי שם.

פורסם
חשבתי על זה וכנראה שצדקתי. תודה חבר'ה. ונראה לי שגם השוק של 1.6 טוב יותר.

לגבי ההנאה, כאשר התקציב דל ואתה צריך 4 גלגלים בשביל להזיז את עצמך ממקום למקום, לא חושבים על הנאה כבר. אני יודע שאפשר לקנות אירופאית יותר חדשה בתקציב הזה, אבל לא תודה, הייתי שם.

אפשר גם לקנות יפנית יותר טובה.

רק שתדע שאם אתה קונה מאזדה בגלל אמינות מקסימלית ועלויות אחזקה מינימליות תן לי להודיע לך שהאמינות של הלאנטיס לא מתקרבת בכלל לשם שיצא לה.

פורסם
היתרון היחידי הוא SUNROOF שיש ל-1.8 .

יתרון הכוח הקטן מתקזז עקב משקל גבוהה יותר של גרסת ה-1.8 , עד 100 קמ"ש המכוניות צמוגות אחת לשניה, רק לאחר מכן פותחת גרסת ה-1.8 פער קטן ולא משמעותי.

ההבדל בצריכת הדלק יותר משמעותי מהבדל הביצועים, לרעת ה-1.8 .

לא מדויק בכלל.

אני בכלל לא בטוח שמשקל ה-1.8 גדול משמעותית מזה של ה-1.6. בנוסף, בעברי בעלות במשפחה של לנטיס 1.8 שנת 99 (כבר דור אחרי) ומול לנטיס 1.6 מקבילה היא הרגישה מהירה יותר בכל תאוצה שהיא (לא שעשיתי עשרות רייסים איתה - בכל זאת משפחתומטית). בכל מקרה עדיפות המנוע הגדול יותר היא בעיקר בכח זמין יותר בכל סל"ד. דווקא ההבדל בצריכת הדלק לא גדול במיוחד - שתיהן זללניות (1:8 בעיר, אולי 1:10 מחוץ לעיר)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מספר "לחיצות" בין שתי המכוניות (מספר רב), הניבו את התוצאות הללו.. עד 100 הן צמודות ורק לאחר מכן נפתח פער שגודל ככל שהמהירות עולה והופכת ללא רלוונטית בכבישנו.

פורסם
מספר "לחיצות" בין שתי המכוניות (מספר רב), הניבו את התוצאות הללו.. עד 100 הן צמודות ורק לאחר מכן נפתח פער שגודל ככל שהמהירות עולה והופכת ללא רלוונטית בכבישנו.

אז כנראה שאתם משועממים מספיק :wink: האמת שזה הגיוני, כאשר מדובר במכוניות שעושות כ-12-13 שניות מאפס למאה, הבדלים של שניה או אפילו יותר הם כמעט לא מובחנים עד ל-100 קמ"ש. בכל זאת המבחן המעניין הוא תאוצות הביניים לדעתי (אבל בלי קיקדאון)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אז כנראה שאתם משועממים מספיק :wink: האמת שזה הגיוני, כאשר מדובר במכוניות שעושות כ-12-13 שניות מאפס למאה, הבדלים של שניה או אפילו יותר הם כמעט לא מובחנים עד ל-100 קמ"ש. בכל זאת המבחן המעניין הוא תאוצות הביניים לדעתי (אבל בלי קיקדאון)

רוני

יש לך ספק במי תנצח ?

הנתונים :

אותו אוטו.

מנוע 1840 סמ"ק

114 כ"ס

ו16.5 קג"מ

או

מנוע 1498 סמ"ק (כן כן זה אפילו לא 1600)

88 כ"ס

ו13.5 קג"מ

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש לך ספק במי תנצח ?

דניאל.

אני מוכן לשער שה-1.8 תנצח, פשוט ציינתי שזה המבחן האמיתי בעולם האמיתי, ולא מבחני תאוצות מאפס למאה (ובוודאי ובוודאי לא נתוני יצרן של אפס למאה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יש לך ספק במי תנצח ?

הנתונים :

אותו אוטו.

מנוע 1840 סמ"ק

114 כ"ס

ו16.5 קג"מ

או

מנוע 1498 סמ"ק (כן כן זה אפילו לא 1600)

88 כ"ס

ו13.5 קג"מ

דניאל.

הפגנת חוסר ידע מרשימה.

אין לאנטיס 1.5 בארץ!

ל1.6 יש סביב 100 כ"ס תלוי את מי שואלים.

פורסם

מנוע ה 1.6 הגיע בכמה וכמה וריאציות בשנים האחרונות, לכן בהחלט ייתכנו הבדלים בין המכוניות.

בנוגע להבדל מול 1.6 ל 1.8 - אם משווים אותן כחדשות, ל 1.8 יתרון ברור בביצועים בכל קשת הסלד ובכל מהירות. בהחלט יכול להיות שבתור משומשות יהיו הבדלים של בלאי, הזנחה וגיר עייף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...