Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מבקש עזרתכם בבחירת צמיגים טובים למיצובישי לנסר 1.8 ספורט - מידה 205/60R16.

לנכון להיום מורכבים צמיגים של Falken דגם ZE912.

הם משרתים אותי כבר 3 שנים ועכשיו התחילו לעשות בעיות - לחץ אוויר בורח כאילו יש פנצ'ר. לאחר בדיקה נמצא שהצמיגים יבשים וסדוקים במספר מקומות.

האם זה בסדר עבור צמיג מסוג זה, או בכלל עבור צמיג מכל פירמה אחרת, להחליף צמיגים כל 3 שנים?

תקציב שעומד לרשותי - עד 2000 ש"ח ל-4 צמיגים.

עריכה אחרונה על ידי machzelet
פורסם

באתר של טיירקלאב תמצא: פאלקן ZE914 (שיפור על ה-ZE912), הנקוק K415 או K425, טויו CF2.

אצל יבואן גודייר (iTire) תמצא את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס (פנה לנציג באתר לקבלת 5% הנחה נוספים).

עוד צמיגים בתקציב: דנלופ ספורט בלו-ריספונס, פירלי P7.

מצרף 3 מבחנים עדכניים יחסית במידה קרובה (205/55R16):

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-European-Tyre-Test-205-55-R16.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-Auto-Review-Summer-Tyre-Test-205-55R16.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-AMS-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm

פורסם (נערך)

טום,

איזה צמיגים מכל הרשימה עדיפים? זאת השאלה.

ולמה אצל היבואן

גודייר המחירים יותר גבוהים מאשר בשאר הפנצ'ריות באזור המרכז? איך זה יתכן?

עריכה אחרונה על ידי machzelet
פורסם

בוקר טוב,

כמו שתם ציין, באתר טייר-קלאב תוכל למצוא מגוון רחב של צמיגים במידה שלך.

תרשה לי להמליץ לך על כמה שנכנסים בתקציב שציינת:

1. Falken ZE-914 בעלות של 346 ש"ח לצמיג, פה תוכל לקרוא ביקורות.

2. Toyo CF-2 בעלות של 429 ש"ח לצמיג, פה תוכל לקרוא ביקורות.

3. Hankook K-425 בעלות של 436 ש"ח לצמיג, פה תוכל לקרוא ביקורות.

כל הצמיגים המפורטים לעיל הינם צמיגי טורינג נוחים ורכים, בעלי אורך חיים גבוה, אוחזים מצויין בכביש רטוב וחסכוניים בדלק.

באופן אישי, אם הנסיעה שלך לא גבוהה במיוחד, אני ממליץ לך ללכת על הפאלקן אשר נותן תמורה מעולה למחיר זול יחסית.

בנוסף, על כל זוג צמיגים תקבל Dream Card בשווי 100 ש"ח. (200 ש"ח על רביעיית צמיגים).

המחירים והמבצע תקפים כמובן להזמנה באתר או דרך המוקד הטלפוני.

פורסם
בוקר טוב,

כמו שתם ציין, באתר טייר-קלאב תוכל למצוא מגוון רחב של צמיגים במידה שלך.

תרשה לי להמליץ לך על כמה שנכנסים בתקציב שציינת:

1. Falken ZE-914 בעלות של 346 ש"ח לצמיג, פה תוכל לקרוא ביקורות.

2. Toyo CF-2 בעלות של 429 ש"ח לצמיג, פה תוכל לקרוא ביקורות.

3. Hankook K-425 בעלות של 436 ש"ח לצמיג, פה תוכל לקרוא ביקורות.

כל הצמיגים המפורטים לעיל הינם צמיגי טורינג נוחים ורכים, בעלי אורך חיים גבוה, אוחזים מצויין בכביש רטוב וחסכוניים בדלק.

באופן אישי, אם הנסיעה שלך לא גבוהה במיוחד, אני ממליץ לך ללכת על הפאלקן אשר נותן תמורה מעולה למחיר זול יחסית.

בנוסף, על כל זוג צמיגים תקבל Dream Card בשווי 100 ש"ח. (200 ש"ח על רביעיית צמיגים).

המחירים והמבצע תקפים כמובן להזמנה באתר או דרך המוקד הטלפוני.

לפאלקן אורך חיים נמוך? אבי נוסע 35k בשנה ואנחנו שוקלים להחליף אליהם.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

ממש לא. אם תשים לב, המלצתי הייתה ללכת על הפאלקן.

בשקלול של עלות-תועלת הוא נותן את התמורה הכי טובה מבין השלושה.

פורסם
טום,

איזה צמיגים מכל הרשימה עדיפים? זאת השאלה.

ולמה אצל היבואן

גודייר המחירים יותר גבוהים מאשר בשאר הפנצ'ריות באזור המרכז? איך זה יתכן?

אין לי תשובה חד משמעית עבורך.

כולן אפשרויות טובות ולכן צירפתי גם מבחני רכב שבוצעו לדגמים המדוברים כדי שתוכל לקבל עוד התרשמות לגיבהם.

אם תחפש גם חוות דעת ספציפיות על כל אחד מהם (יש גם באתר שצירפתי קודם), תמצא דעות לכאן או לכאן על כל אחד מהם.

לגבי התמחור של הגודייר - שוק פתוח.

היה דיון שהתפתח בנושא (למרות שיותר על מצבים בהם יותר זול אצל היבואן) בשרשור אחר. שאל את נציג טיירקלאב :wink:.

המחיר בפועל של הגודייר דרך היבואן הוא 478 ש"ח אם חישבתי נכון ויש לך את הגב והשרות של הנציג בפורום במקרה של בעיה.

אם יש לך צמיגיה אחרת שאתה סומך עליה, מעדיף לרכוש ממנה והיא גם זולה יותר, אז תפאדל. אף אחד לא מפסיד מזה.

פורסם
ממש לא. אם תשים לב, המלצתי הייתה ללכת על הפאלקן.

בשקלול של עלות-תועלת הוא נותן את התמורה הכי טובה מבין השלושה.

מהו אורך חיים סביר לצמיגי פאלקן?

אני שואל כי ZE912 שמורכבים אצלי כרגע מתו אחרי 3 שנים. הכי מעצבן שהם לא נשחקו, אלא פשוט התייבשו ונסדקו והאוויר בורח כמו מטורף. לפחות פעם בשבוע חייב למלא אוויר.

לכן, אם אני קצת מפחד ללכת עוד הפעם על פאלקן.

פורסם
מהו אורך חיים סביר לצמיגי פאלקן?

אני שואל כי ZE912 שמורכבים אצלי כרגע מתו אחרי 3 שנים. הכי מעצבן שהם לא נשחקו, אלא פשוט התייבשו ונסדקו והאוויר בורח כמו מטורף. לפחות פעם בשבוע חייב למלא אוויר.

לכן, אם אני קצת מפחד ללכת עוד הפעם על פאלקן.

רוב הצמיגים כיום נגמרים בגלל שהיה בשמש ולא שחיקה, זה נורמלי וברור, בחול מוכרים צמיגים עם אחריות ל 80 אלף קילומטר.

אויר בורח - נגרם מסדקים ודבק שנהרס. הטענות שלך הם בעצם בעיות סטנדרטיות של צמיגים שעמדו בשמש ולא טופלו כיאות.

צמיגים שהחלפתי לאחרונה בגלל יובש (5 שנים) ולא שחיקה (45 אלף קילומטר).

צמיגים צריך להרטיב בקייץ פעם בשבועיים לפחות, אם לא אז תגיע להתיבשות מהירה יותר.

Kia Niro 2017

פורסם
אין לי תשובה חד משמעית עבורך.

כולן אפשרויות טובות ולכן צירפתי גם מבחני רכב שבוצעו לדגמים המדוברים כדי שתוכל לקבל עוד התרשמות לגיבהם.

אם תחפש גם חוות דעת ספציפיות על כל אחד מהם (יש גם באתר שצירפתי קודם), תמצא דעות לכאן או לכאן על כל אחד מהם.

לגבי התמחור של הגודייר - שוק פתוח.

היה דיון שהתפתח בנושא (למרות שיותר על מצבים בהם יותר זול אצל היבואן) בשרשור אחר. שאל את נציג טיירקלאב :wink:.

המחיר בפועל של הגודייר דרך היבואן הוא 478 ש"ח אם חישבתי נכון ויש לך את הגב והשרות של הנציג בפורום במקרה של בעיה.

אם יש לך צמיגיה אחרת שאתה סומך עליה, מעדיף לרכוש ממנה והיא גם זולה יותר, אז תפאדל. אף אחד לא מפסיד מזה.

תראה, ההתלבטות כרגע בין GoodYear EfficientGrip Performance לבין Falken ZE-914.

אני מבין שצמיגי גודייר יתנו תמורה טובה יותר (או שלא - לא כל כך מבין בצמיגים), אך גם המחיר גבוה יותר בכ-150 ש"ח לצמיג.

מה דעתך?

פורסם
רוב הצמיגים כיום נגמרים בגלל שהיה בשמש ולא שחיקה, זה נורמלי וברור, בחול מוכרים צמיגים עם אחריות ל 80 אלף קילומטר.

אויר בורח - נגרם מסדקים ודבק שנהרס. הטענות שלך הם בעצם בעיות סטנדרטיות של צמיגים שעמדו בשמש ולא טופלו כיאות.

צמיגים שהחלפתי לאחרונה בגלל יובש (5 שנים) ולא שחיקה (45 אלף קילומטר).

צמיגים צריך להרטיב בקייץ פעם בשבועיים לפחות, אם לא אז תגיע להתיבשות מהירה יותר.

אני מבין את הבעיה. אני עובד במרחק של כ-1 ק"מ מחוף הים והרכב עומד כל היום בשמש. פלוס מלח, חול וחולרה מוסיפים לבלאי של הצמיגים.

מה הכוונה להרטיב? עם מים רגילים או שצריך להשתמש בחומר מיוחד?

פורסם

אין בכלל מה להשוות בין דגם ה-912 לבין ה-914.

ה-914 מחליף את ה-912 ועולה עליו בכל פרמטר אפשרי. בנוסף, גם הסוליה שלו שונה לגמרי.

אתה יכול לקרוא ביקורות בחו"ל על הפאלקן ZE914 ותראה שכולם מאד מרוצים.

כתמורה למחיר - איןו לו מתחרים בטווח המחירים שלו.

פורסם

אני מרטיב עם מיים רגילים כחלק משטיפת הרכב, יש ספריי שונים אבל רובם זה רק שהצבע יראה יפה ואסור לשים על הסוליה כי הצמיג יחליק.

אני הייתי הולך על הפלקן 914, לצערי בזמנו לא היה במידה שלי והלכתי על הגודייר שהם טובים ולא מתחרט.

Kia Niro 2017

• תוכן חדש...