Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לעזרה בהמלצה למערכת עבור פיאט פנדה חדשה.

התקציב שלי הוא 4.5k, כמובן שאשמח אם יהיה נמוך יותר.

מה שחשוב לי בעיקר זו איכות הסאונד, שיהיה נקי וברור. אין צורך בווליום מפוצץ.

אני חובב סאונד, אבל די בור בכל מה שקשור בסאונד לרכב.

אני צריך הד יוניט(שיכיל דיבורית BT , חיבור aux&usb , כי הרכב מגיע באבזור מינימלי. אני עם טלפון אנדרואיד אם זה משנה).

בנוסף,מקריאה כאן אני מבין שאצטרך מגבר וזוג קומפוננט.

האם ניתן להגיע לתוצאה ראויה ללא סאב? תא המטען לא גדול והייתי מעדיף להמנע מסאב(גם באסים פחות חשובים לי).

אשמח להמלצות או לפחות לכיוון. מעדיף לא לקנות יד 2 ואם אפשר את הכל באותו מקום שיתקין אז עוד יותר טוב.

תודה רבה מראש :)

פורסם

ברוך הבא.

הכיוון הכללי שלך הוא נכון.

רק חסר כמה פרטים חשובים,

1. איזה סוגי מוזיקה אתה שומע ?

2. לאיזה סוג מערכת אתה מכוון ? (מערכת רגוע ומפורטת[sQ] , חזקה אך עדיין בלי להתפשר על הפירוט

)

3. אני מניח שהתקציב כולל התקנה ?

2017 Type R

פורסם

1. בעיקרון הטעם המוזיקלי שלי מאוד מגוון. באופן כללי הרבה רוק(כל סוגיו - מרוק קלאסי ועד רדיוהד נגיד), קצת אלקטרוני ופאנק(funk).

2. אני לא הכי מתמצא, אבל ממה שקראתי בחיפוש בעקבות השאלה נראה לי שיותר sq.

3. האמת שאין לי כלכך מושג כמה עולה התקנה, אני יכול למתוח את התקציב ל5k כולל. אבל זה באמת הלימיט.

תודה רבה!

פורסם

הרכב כבר ברשותך? אם כן:

- אם להתעלם מהפונקציות שאתה מבקש, מה חסר לך בסאונד כרגע?

- האם יש בקרי שליטה מההגה על הרדיו, ואם כן, האם חשוב לך לשמר את פעולתם?

- האם יש ברכב מערכת Blue&Me?

בתור התחלה תזדקק למתאם מסגרת רדיו.

חפש מק"ט CT24FT30 או CT24FT33 (הבדלי צבע) באיביי וכיוצב'. לדעתי אמור להתאים לרכבך.

בהתאם לשאלתי הראשונה, יכול מאוד להיות שתסתפק רק בר"ד חליפי שיספק איכות טובה יותר מהמקור (וגם את הפונקציות שביקשת).

ישנם מספר אפשרויות לרמקולים שיעבדו נחמד גם ללא מגבר, ואולי גם זה יהיה תוספת מספקת עבורך מעבר להחלפת הר"ד.

קל מאוד לנצל את התקציב שלך במלואו, אבל אולי זה לא באמת נדרש עבורך.

פורסם

הרכב עוד לא ברשותי. אחת מהתלבטויות שלי היא האם לקחת את הדגם המאובזר(שכולל את מה שכתבת), או לקחת את הבסיסי ולהשקיע את התקציב שלי במערכת.

הנטייה שלי כרגע היא לקחת את הדגם הבסיסי, משתי סיבות:

1. ההנחה שלי היא שבהפרש המחירים אפשר לבנות מערכת שתיתן תוצאה הרבה יותר טובה(אשמח לתיקון אם אני טועה).

2. שליטה מההגה לא מעניינת אותי והאמת שבכל הרכבים שהיו לי והיא היתה קיימת, לא השתמשתי בה.

פורסם

אני חושב שההנחה הראשונה שלך אכן נכונה. בעיקר בהתחשב בשאר דבריך.

עם זאת, איני יודע מה יש בדגם המאובזר מבחינות אחרות (שאינן מערכת הסאונד) שאולי חשובות לך.

אבל כמו שנרמז מהודעתי הקודמת, לדעתי עליך קודם לקבל את הרכב ורק אז על סמך מה שחסר לך להתקדם.

בנוסף, ישנם שני מפגשי פורום הסופ"ש, דרום ומרכז (ראה דביקים). מומלץ להגיע לאחד מהם לפחות כדי להתרשם מאפשרויות שונות ולשמוע למה אתה מתחבר יותר מבחינת ציוד פוטנציאלי.

פורסם

כל שאר האבזור זניח ולא רלוונטי, תודה רבה על התשובה.

אולי אקפיץ את זה כשאקבל אותו, אני פשוט מאמין שהדגם הבסיסי יישמע בין נוראי לגרוע מאוד :)

פורסם
המערכת המקורית באמת גרועה.

יש ברכב הזה מקום לסט 3 חלקים מידים 4 על הדשבורד ו 6.5 אינצ בדלתות.

אפשר להרכיב יופי של מערכת ברכב זה.

אז אפשר אולי המלצות לדברים ספציפיים שייכנסו במסגרת התקציב? תודה רבה.

פורסם

כמו שאמרתי, ממש לא בעיה לנצל את התקציב וגם לעבור אותו בקלות. :wink:

השאלה היא אם זה באמת נדרש עבור פותה"ש שאולי יכול לסיים את הסיפור בעד 1500 ש"ח כולל התקנה (HU וקומפוננט בסיסיים).

פורסם
כמו שאמרתי, ממש לא בעיה לנצל את התקציב וגם לעבור אותו בקלות. :wink:

השאלה היא אם זה באמת נדרש עבור פותה"ש שאולי יכול לסיים את הסיפור בעד 1500 ש"ח כולל התקנה (HU וקומפוננט בסיסיים).

בתור מי שמכיר את תחום הסאונד ממקומות אחרים, אני בטוח שאין לזה סוף ושתמיד יש מה להוסיף ולשפר :)

אבל אני יודע בוודאות שהמערכות שמקבלים ברכבים האלה הן נוראיות והקצבתי לעצמי את התקציב הנ״ל. אני חובב מוזיקה, כך שאני לא מחפש סתם פונקציות ולשמוע סביר, אני אשקיע את התקציב הזה בכיף(כמו שאמרת, אין בעיה לעבור אותו אבל זה הסכום שאני מעוניין להוציא, אני מקווה שהוא מספיק לתוצאות טובות), ובאתי לכאן כי אני בטוח שבזכות עצות של אנשים שמבינים בתחום אקבל הרבה יותר תמורה לכסף מאשר אם אנסה להרכיב משהו לבד.

אולי זה יישמע נמהר אבל אני בטוח שהבקשות שלי יהיו זהות גם כשאקבל את הרכב, כן הייתי מעדיף להתחיל את התהליך עכשיו ולדעת לקראת מה אני הולך ומה אני צריך לחפש.

אם מישהו יוכל לכוון אותי לדברים ספציפיים במסגרת התקציב אני אודה לו מאוד.

פורסם (נערך)

הד יוניט:

סינגל דין פיוניר 4750 כולל בלוטוס עולה 543 ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888618

דאבל דין פיוניר 2750 עולה 1,580 ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895301

אם אין לך צורך ממשי בדאבל דין, הייתי ממליץ לך לקחת סינגל דין, ואת יתרת התקציב להשקיע בהתקנה וברכיבים הנוספים.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם
הד יוניט:

סינגל דין פיוניר 4750 כולל בלוטוס עולה 543 ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888618

דאבל דין פיוניר 2750 עולה 1,580 ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895301

אם אין לך צורך ממשי בדאבל דין, הייתי ממליץ לך לקחת סינגל דין, ואת יתרת התקציב להשקיע בהתקנה וברכיבים הנוספים.

זה היה הכיוון שלי מראש, אין לי באמת צורך ממשי בדאבל דין.

תודה רבה

פורסם

כשאמרתי בסיסי, הסתתר מאחורי דברי ה-HU של פיוניר שהוזכר.

מאחר והבהרת כי ההשקעה היא "בכיף", זה לא הכיוון אליו הייתי הולך.

התקציב עבור ה-HU צריך להיות גבוה יותר לדעתי, למשל קלריון CZ702/703 או פיוניר PRS80 (ביבוא אישי),

כך שפונקציה של תיקוני זמן (Time Alignment/Correction) תיכלל בו ויהיה נחמד גם לגבי שליטה 3WAY.

סכום דומה (עד 1200) עבור מגבר 4 ערוצים (ולעבוד אקטיבי בהתאם ליכולות ה-HU הנבחר), וזה יהיה בסדר גמור לטעמי במקרה זה לקנות מוצר מיד שניה.

לגבי קומפוננט, יתכן ותסתפק באפשרויות בסיסיות עד 700 ש"ח, ואולי שווה להעלות גם את התקציב עבורם עד 1200 ש"ח.

ובכל מקרה רצוי לשמוע אותם לפני בחירה.

השאר להשקיע בהתקנה או לחלוק חלק מהתקציב עבור תוספת סאב קטן "8 או "10.

זה פחות או יותר הכיוון לדעתי.

* פותה"ש, אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אז אכן הוזמן הדגם הבסיסי של הרכב.

הקלריון נשמע לי מתאים(במקביל אבדוק אם מישהו יכול להביא לי את הפיוניר המדובר), תודה.

אתם יכולים להפנות אותי לדגמים ספציפיים של מגבר וקומפוננט?

על סאב כרגע אוותר, מה שאומר שכל שאר התקציב יילך להתקנה.

תודה רבה

• תוכן חדש...