Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אובד עצות, אולי ממכם תגיע הישועה!!

אז הסיפור הוא כזה:

חברים שלי שוכרים וילה במרכז הארץ, הם 4 במספר, יש חדר פנוי בוילה, הם הציעו לי להצטרף אליהם, והסכמתי, עד עכשיו הם שילמו על כל חדר 1650, ממני הם מבקשים 1200, כך שעים כניסתי כל חדר שלהם יורד ל1350 ש"ח בחודש,

החדר שקיבלתי הוא בעצם ממ"ד, נורא קטן, אפילו לשולחן כתיבה אין לי מקום, מה גם שאנחנו נכנסים לקיץ ואין מזגן בחדר(להם יש ) ופה רציתי להתייעץ אתכם, לדעתי המחיר לחדר מעט גבוהה מדיי, אני הצעתי לשלם על החדר 1000 שקלים (יוצא לכל אחד מהם להוריד לי במחיר ל50 שח, 50×4=200 ) הם סרבו, בטענה שהמחיר מצויין, בהתחשב שזו וילה ולא אמצא תנאים יותר טובים באף מקום. אני לא חושב שזה פייר! אני מתחבט עם עצמי כבר מספר ימים אם כדאי להשאר או לחפש אלטרנטיבות אחרות.

שכחתי רק לציין שמחיר החדר עם כל הוצאות הדירה (ארנונה, חשמל, מים, אינטרנט ) כבר נושק ל2000 ש"ח.

חשוב לי לשמוע עוד דעות, אשמח לדעת מה אתם חושבים. תודה למי שנשאר וקרא את הכל!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מוותר על התענוג. נשמע לי כמו מקור לצבירת כעסים ומשקעים בינך לבין החברים.

בתכלס אתה תשלם מחיר שכמעט שווה למחיר שהחברים משלמים, רק שתקבל הרבה פחות. חדר קטן ללא שולחן וללא מזגן!.

וכמו שמרק אומר- אתה בעצם תשלם על המזגן של החברים שלך.

אם מישהו חושב שב1200 זו עיסקה טובה, תגיד שאתה מוכן להתחלף איתו ושהוא יקח את החדר ה"זול"

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

בתכלס באמת יוצא שאני משלם על המזגנים שלהם, ואכן הבחור שטען שיווצרו משקעים צודק, אני ממש מוזיל להם את השכירות אם אני נכנס, אבל משום מה הם מתעקשים על המחיר של 1200 ולא מוכנים להתגמש ל1000 ש"ח ויהי מה, הרי אם המחיר לחדר שלי ירד ל1000 ש"ח יצא שהם ישלמו על החדר שלהם 1400 במקום 1350, באמת לא מבין, זה כולה לצאת לקראתי ב50 שקל, ובכסף שאחוסך אוכל לקנות מאוורר של גולד ליין או משהו, ואז ישאר חסרון החוסר מקום לשולחן כתיבה, אבל ניחא.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם
אני הייתי מוותר על התענוג. נשמע לי כמו מקור לצבירת כעסים ומשקעים בינך לבין החברים.

בתכלס אתה תשלם מחיר שכמעט שווה למחיר שהחברים משלמים, רק שתקבל הרבה פחות. חדר קטן ללא שולחן וללא מזגן!.

וכמו שמרק אומר- אתה בעצם תשלם על המזגן של החברים שלך.

אם מישהו חושב שב1200 זו עיסקה טובה, תגיד שאתה מוכן להתחלף איתו ושהוא יקח את החדר ה"זול"

אתה בהחלט צודק, אבל אני רוצה לדבר איתם בטוב ובלי עקיצות. לטוב זה לא יביא

פורסם

1200 זה באמת מחיר מעולה אם זה עיר מרכזית ולא פתח תקווה או משהו בסגנון.

אבל כמוך גם אני לא הייתי רוצה חדר קטן ובלי מזגן.. מצד שני זה עם חברים ולא סתם אנשים.

פשוט תגיד להם שאתה מוכן להיות בחדר קטן רק ב1000 שקל, ב1200 זה סבבה אבל אתה אישית כבר מעדיף למצוא משהו אחר.

ואני אשמח לדעת איך עם ההוצאות אתה מגיע ל2000, אני גם מחפש לעבור מההורים עכשיו ונראה לי מוגזם קצת המספר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

עם חברים כאלו מי צריך אויבים?

עצם זה שהעלאת את השאלה בפורום כבר מראה שאתה צריך לותר בנימוס ולחפש מקום אחר שיהיה נעים לך להיות בו - אני אישית הייתי פוסל מראש כל מה שאין בו מזגן, בעיקר כשמדובר בממ"ד שנוטה להיות קר מאוד בחורף וחם מאוד בקיץ.

פורסם

א. 4 שותפים זה הרבה הרבה יותר מדי.

ב. אתה הולך לחיות בצינוק.

אל תיכנס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ותר על הרעיון. לחיות עם 4 חברים זה מתכון בטוח להרס החברות. כשזה יגיע לכסף יתחשבנו איתך על עשר אג׳.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מי מסוגל בכלל לגור בחדר בלי מזגן במישור החוף? (בהנחה שב״מרכז״ אתה מתכוון באמת למרכז ולא לירושלים או משהו...). גם בחינם לא הייתי נכנס לממד בלי מזגן

פורסם (נערך)

אני לא הייתי נכנס. אני לא יודע עד כמה הם חברים קרובים [כי יש כל מיני סוגי חברים], אז פשוט הייתי מבהיר להם שהמחיר הזה לא משתלם מהסיבות שכבר אמרו לך.

אני אישית לא אוהב לחיות בלי מזגן בקיץ, ובטח שלא אהיה בחדר שאין לי בו מקום לשולחן כתיבה.

לפי התיאורים שלך עד כה הייתי נמנע מהכניסה.

אם זה כ-5K ש"ח [1350 כפול 4] לשכירת וילה עם 5/6 חדרים, אז אני משער שזה לא בת"א, אלא מרכז קצת פחות מרכזי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
א. 4 שותפים זה הרבה הרבה יותר מדי.

ב. אתה הולך לחיות בצינוק.

אל תיכנס.

+1, החוק הראשון בלגור עם שותפים הוא: לא לגור עם שותפים.

בגלל שאתם חמישה אז גם בטח יוצא חשבון חשמל מטורף אני לא רואה פה הגיון לממן לכולם את המיזוג בזמן שאתה בחדרון צפוף בלי מיזוג.

תבדוק את השוק אולי אפילו תלך לראות אם משהו תופס לך את העין ותחליט,כמה שפחות שותפים יותר טוב,בסוף היום זה לא משנה אם זו וילה או דירה כי אתה תקוע בחדר שלך במילא רוב הזמן אז חשוב שיהיה נוח ומאובזר.

אני חושב שעוד פרטים יעזרו:

1.לאיזו מטרה עברת (עבודה\לימודים)

2.מה משך השהות באזור החדש

3.האם יש מגבלות תקציב,כלומר האם המטרה היא חיסכון מקסימלי או שאפשר טיפה להתגמש על מנת שהמקום יהיה יותר מתאים למגורים.

פורסם (נערך)

לדעתי אין כאן אפילו שאלה. חדר קטן וצפוף, אין מקום לשולחן, מיטה זוגית או יחיד? מה יקרה אם תרצה חברה? מישהי? אם אין מקום לשולחן או מיזוג אתה הולך לסבול עם כל בחורה שתביא בקיץ או חורף, מה הטעם?

אתה צריך מחשב, טלויזיה אבזור בחדר, ארון משהו, אחרת איך בדיוק תחיה? ומחשב וטלויזיה מחמם אחלה את החדר בקיץ.

הם מרוויחים הורדת מחיר ואתה נשאר לממן להם מזגנים ולהכנס להוצאות המשותפות שהולכות לרדת גם כן.

בקיצור, חשבו שמצאו פרייאר. באיזו רמה אתם חברים? חברים של צבא בקטנה או חברי ילדות?

*** תוספת קטנה,

אתה כבר אבוד מבחינת החבר'ה האלו והמצב ולמה? מכיוון שגם אם תכנס, גם אם יוזילו לך בעוד 200 שקלים, אתה נכנס לקטע של " עשינו לו טובה " או תהיה חייב להם או תחיו בתחושה שכל הזמן הם אלו שעשו לך טובה, אתה חייב להם וגם תמיד, אבל תמיד יש את האחד מבין כולם שיהיה ממורמר על הקטע שאתה משלם ככה ועשו לך ככה וככה... אתה תראה זה עוד יצוץ יופי ויעלה כמו חרא בשרותים סתומים.

חוץ מזה, אני לא ממליץ לך לדעת אפילו כמה יעלו 4 מזגנים בקיץ כשכל אחד מהם יפעיל אותו 6-8 שעות ביום לפחות ולך אפילו אין, זה LOL אחד גדול בתשלום החשבון שהם יעשו עלייך.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

אתה רק תפסיד אם תיכנס לדירה הזו.

תפסיד את החברים (שאולי כבר הפסדת? או יותר נכון - הרווחת. עכשיו אתה יודע איזה חברים יש לך),

תפסיד מזגן, תפסיד חדר גדול וזו רק ההתחלה.

כמו שציינו קודמיי - חברים חברים, עד הכסף.

ממליץ ל להתרחק.

פורסם

קראתי את ההודעה ואיבדת אותי ב"אין מזגן"...

אבל בכל זאת, בוא נשאל אחרת - מה האופציות שיש לך?

לחזור הביתה? לשכור במקום אחר? התחייבת לתקופה מולם?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...