Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחזור הביתה האופציה הכי נוחה וטובה.

וכן, לשכור במקום אחר לבד או עם 2-3 שותפים בחדר מרווח נורמלי עם מיזוג ושולחן כתיבה למען השם למחשב וכו', או מיטה זוגית זה כבר חובה.

עדיף בהרבה על עסקת השטן שמציעים לו כאן. מה הוא מרוויח כאן? שום כלום.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקחתי ברצינות את על התגובות פה, אתם אומרים דברים מאוד נכונים וקולעים, אפילו דברים שבדיעבד לא חשבתי עליהם, אשוב לעדכן ולהמשיך להתייעץ בצאת השבת.

אז שוב תודה רבה על כל העצות החמות, ושתהיה לכם שבת שלום

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני גר בדירה בלי מזגן עם שני שותפים, ההבדל הוא שאני למעלה על הכרמל ויש פה רוחות מטורפות (אי אפשר להשאיר דלת לא סגורה או לא 'נעולה' על המעצור, דפים עפים משולחנות וכו') וגם כאן, בימים החמים ממש, צריך מאורר.

אז עם כל הכבוד לעובי הקירות של הממ"ד, אלא אם כן אתה על הר גבוהה בירושלים או כאן בשכונה שלי, אל תכנס לחדר בלי מזגן, בשום מחיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוא נתחיל בלבדוק מה האלטרנטיבות.

אם במחיר הזה אתה יכול להשיג משהו יותר טוב אז תעזוב עוד אתמול. אם לא אז נסה להוציא את המחיר הטוב ביותר.

בכל מקרה לפי מה שאתה מתאר לא הייתי לוקח את החדר אלא אם לא היתה לי ברירה. בלי מזגן עוד אפשר לחיות אבל בכוך ועוד כל כך הרבה שותפים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מצטרף לדעה הרווחת פה.

לדעתי צריך לברוח כמה שיותר רחוק מ"מציאה" שכזו.

גם דחפו אותך לחדר הכי פחות אטרקטיבי שאתה הולך לסבול בו, וגם במחיר לא רחוק ממה שה"חברים" שלך משלמים על חדרים גדולים יותר בלי מזגן, וגם יש לך את התענוג לחיות עם 4 שותפים בדירה.

למי שאמר כאן שותפות - נשים זה בכללי עם הרבה יותר מטונף מגברים, במיוחד אם זה כאלה שבאו מבית שבו אמא, אבא ואחים גדולים דואגים להכל, ומשאירים את הנסיכה הקטנה לשבת ולא לעשות כלום, וככה מקבלים מישהי שאין לה משמעת עצמית ומוסר עבודה בשיט, ובטוחה שכולם חייבים לה בגלל בגלל היופי שלה (בלי קשר למראה החיצוני). לגבי לנענע - גם לא חושב. לא בטוח שתרצה, וגם אם תרצה, לא תוכל, כי אתה תהיה על תקן ידיד הומו שמנצלים אותו לעבודות בית והשלמת שכר דירה כי בדיוק היה מבצע בזארה/יצא אייפון 6. את מי שינענע, כבר יביאו מבחוץ, אל תדאג. יותר מזה - אותם ה"מנענע" ישרצו בדירה 24/7, יאכלו לך את האוכל, ישברו/יעלימו לך דברים, יטנפו ויסריחו את הבית בכללי, ינהלו שיחות ויראו טלוויזיה בקולי קולות כשאתה צריך לקום ב5 בבוקר לעבודה/סידורים/מבחן.

מישהו כאן רשם על "חוויה" של לגור בדירה עם שתי שותפות, אני מאחל לפעילי דאע"ש שותפות כאלה (או שאולי זה המקום בשבילן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גרתי כשנה בדירה עם 2 שותפים בנשר. 90% אחוז מהזמן בנות הזוג שלהם היו אצלינו ובאמת שזה לא הפריע לי. שותפים מצויינים ובנות זוג מקסימות.

באמת שאני יכול לכתוב כאן עמודים על גבי עמודים של חוויות חיוביות אבל אין צורך. רק רוצה שתבין שמגורים בדירת שותפים יכולים להיות רעים מאוד, או מהנים מאוד.

הכל מתחיל ונגמר בשותפים, וברגע שיש משקעים- המצב יתחיל להתדרדר. אז על אחת כמה וכמה כדאי שלא להתחיל ממקום כזה.

שיהיה בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

למי שאמר כאן שותפות - נשים זה בכללי עם הרבה יותר מטונף מגברים, במיוחד אם זה כאלה שבאו מבית שבו אמא, אבא ואחים גדולים דואגים להכל, ומשאירים את הנסיכה הקטנה לשבת ולא לעשות כלום, וככה מקבלים מישהי שאין לה משמעת עצמית ומוסר עבודה בשיט, ובטוחה שכולם חייבים לה בגלל בגלל היופי שלה (בלי קשר למראה החיצוני)..

חייתי בעברי גם עם נסיכות שקיבלו לאחר תקופה מסויימת גם את המקל וגם בעיטה החוצה.

אתה צודק שנשים כאלה לא יודעות מזה לנקות ולשמור על ניקיון אלא יודעות להגיד איכסה פיחסא על לכלוך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני גר בדירה בלי מזגן עם שני שותפים, ההבדל הוא שאני למעלה על הכרמל ויש פה רוחות מטורפות (אי אפשר להשאיר דלת לא סגורה או לא 'נעולה' על המעצור, דפים עפים משולחנות וכו') וגם כאן, בימים החמים ממש, צריך מאורר.

אני גרתי הרבה שנים בדירה שדומה למה שאתה מתאר (בסביוני דניה) - המיזוג עבד מעט מאד בקיץ, אבל בחורף היה הרבה צורך בחימום, ושוב נכנס עניין עלויות החימום, ועוד רכיב - אם מערכת החשמל לא מספקת עלולה להיות מלחמה על מי מפעיל חימום בחדר כיון שהפעלת יותר מדי מתקני חימום תקפיץ את הפיוזים (גם של הבית וגם של הדיירים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 לגבי כל מה שנאמר לעיל לגבי שותפות.

אני הלוויתי פעם אחת סיר לשותפה, זה הגיע לרמת ג׳יפה וריקבון שנאלצתי לזרוק את הסיר אחר כך. (כל אחד מאיתנו לקח מדף אחד במקרר, והמדף שלה היה גן חיות שלם, ניסוי בביולוגיה גרעינית)

פורסם
חפש דירה אחרת עם 4 שותפות. לפחות אם תשלם יותר אולי תוכל לנענע פה ושם את השותפות.

:lol:

אני אישית לא הייתי נכנס לדירה כזו, עם כל הכבוד לחברים.

Opel Adam S 2017

פורסם

מזכיר לי שגרתי עם שתי קיבוצניקיות בדירה שכורה בר''ג..

חח חוויות מקיר לקיר עד שהן הסתכסכו והתחיל בלאגן וריב

שאני הייתי בקשר מצויין עם שתיהן וזכיתי מכל העוגה. היה כיף.

לדעתי,

אתה צריך לגור שם בחינם בתמורה לניקיון או מטלות מסויימות,או

תשלום ארנונה ומים חשמל שיחול עליך, עד לסכום מסויים שהוא

עד 70 אחוז מהמחיר שהם משלמים.

ההצעה שקיבלת היא איננה משתלמת,וחברים יש עד הכסף.

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם, קראתי את כל התגובות ואני רוצה להגיד לכן שאמרתם דברים מדויקים! ולא רק זה, אלא גם הארתם את עיניי.

בסוף השבוע קיימנו שיחה עם השותפים, שפחתי בפניהם את הנושא שכתבתי עליו בתחילת הפוסט, וביקשתי שיתחשבו במחיר, ובמקום 1200 אשלם רק 1000 (יוצא לכל אחד לפרגן לי כולה ב50 שקל) אך הם בשלהם.

ביקשתי להציץ בחשבונות, רק בשביל לסבר את האוזן, קבלו:

תשלומים לחודשיים- ארנונה 2000 שח. חשמל 1500 שח.

מים 400 שח.

תשלום אחת לחודש על הוט ואינטרנט 250 שח.

אין ספק שמשתלם להם מאוד שאכנס.

החלטתי לשמוע לעצתכם, ואני הולך לוותר על התענוג.

ולא רק מהסיבות הרבות שציינתם, אלא גם בגלל העקשנות שלהם על המחיר (ממש נפגעתי! זה כולה לפרגן ב50 ש"ח לכל אחד והם עוד חברים שלי) והאמת כמו שאחד הבחורים פה כתב, גם אם היו יוצאים לקראתי, המשקעים תמיד ישארו. הבנתי שזה ממש להכניס ראש בריא במיטה חולה, לכן לא נותר לי אלא לעזוב.

מה האלטרנטיבות שלי עכשיו? כרגע אני חוזר להורי החברה שלי, עד שאמצא דירה.

אני מחפש לחיות לבד,( לשכור עם החברה כרגע לצערי לא אופצייה) והתקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח כולל חשבונות, איזור המרכז בלבד (ראשון, חולון, אזור וכד׳) אני לא בזבזן באנרגיה, ונמצא רוב היום בחוץ.

מחפש משהו עד כמה שניתן מרווח (יחסית) למרות מגבלות התקציב. אשמח לשמוע עצות נוספות . שבוע טוב!

ותודה רבה לכל אחד ואחד מכם על העצות המועילות

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

2030 כולל חשבונות לדעתי זה המון בהתחשב בתנאים.

מהצצה של דקה ביד 2 ראיתי יחידות דיור מרוווחות ( יחסית ליחיד - 30-35מר) שנכנסות לתקציב כולל הכל חוץ מחשמל.

• תוכן חדש...