Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם, אתחיל לחפש יחידות דיור, זה הפתרון הכי הגיוני כרגע.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מוכן להגדיר איזה מין סוג של חברים אתם? ולמה אחרי כל מה שהסבירו לך פה עדיין ישבת עם הליצנים האלה וניסית לשכנע אותם להוריד לך את המחיר?

פורסם (נערך)
אתה מוכן להגדיר איזה מין סוג של חברים אתם? ולמה אחרי כל מה שהסבירו לך פה עדיין ישבת עם הליצנים האלה וניסית לשכנע אותם להוריד לך את המחיר?

למדנו באותה מכללה בעבר, ועשיתי איתם שיחה כי למרות החסרונות, הבית באמת קטלני, יש חניה פרטית (אפשר לשטוף את האוטו בכייף, בלי לזרוק כבלים מקומה 4, מטבח ענק ומאובזר, חצר ענקית עם גינה, שאומנם דיי מוזנחת(אישית יש לי חולשה לטיפוח הגינה) וכמובן היתרון שאני גר עם חברים שלי. לגבי הכסף חישבתי ויוצא לי בכמה מאות בודדות זול יותר מאשר לעבור ליחידת דיור, אך למעט היתרונות שציינתי החסרונות לצערי רבים מדיי, ואני יוצא רק מופסד, אז נכון שיחידת דיור היא קטנה, והחצר היא לא שלי, ואין לי חניה פרטית. אבל אני אדון לעצמי, הדירה תמיד נקיה, הכיור נקי ולא מלא בכלים עד שהנמלים העתיקו את מגוריהם לשם, יש לי פרטיות, והכי חשוב! יש מזגן, ומקום למיטה זוגית ושולחן כתיבה.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

פורסם

מחיפוש ביד 2, ראיתי יחידות דיור דיי מרווחות בראשל"צ, בשיכון המזרח. המחירים נמוכים ביחס ליחידות אחרות באותו הגודל. מישהו יכול לספר לי קצת על האיזור? אופי האוכלוסייה? קירבה למרכזי קניות? גישה לכבישים מרכזיים? תודה!

פורסם

אל תתקרב לשיכון המזרח, עכשיו ידידה יצאה מדירה שם שהייתה בגודל מטר על מטר. חיפשה משהו קצת יותר מרווח (עד 2500 ש"ח) ולא מצאה כלום, הפכה את כל האזור באינטרנט\מתווכים\חברים הכל! כנ'ל באזור רוטשילד.

כל הדירות במזרח היו פחי אשפה שלכלב לא הייתי נותן לישון שם.

בסוף מצאה בפוקס דירה נחמדה ברוטשילד. 2500 ש'ח.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מחיפוש ביד 2, ראיתי יחידות דיור דיי מרווחות בראשל"צ, בשיכון המזרח. המחירים נמוכים ביחס ליחידות אחרות באותו הגודל. מישהו יכול לספר לי קצת על האיזור? אופי האוכלוסייה? קירבה למרכזי קניות? גישה לכבישים מרכזיים? תודה!

תלוי איפה בשיכון, אני ואשתי גרנו במשך שנה וחצי בדירה של 2.5 חדרים על הקרקע עם חצר באחד הרחובות השקטים באזור הממש דרומי שבנסיעה של חצי דקה אתה ב431 ומשם הכל פתוח

הבעיה היא מרכזי קניות שיש אחד במרכז השיכון שהוא לא הכי זול ויש את התחנות דלק ביציאה מהשיכון

אופי האוכלוסיה הוא לרוב שומר שבת לפחות באזור הדרומי ולכן את הקנטינות של התימנים אתה שומע רק במוצאי שבת וגם זה אחת ל...

שוב צריך לדעת איפה ליפול השיכון הוא אזור מאוד גדול

המלצה שלי היא להתרחק שם מהרחוב המרכזי שהוא שדרות יעקב ומאמריקן קולוני ששם הכל זה מרתפים, לא חסר דירות קטנות של 2-3 חדרים על הקרקע

חשוב לבדוק את בעלי הבית זה קודם כל! בלי לפגוע אבל לא חסר "מציאות" וכמובן השכנים

לבדוק שיש חניה והיא פנויה באופן קבוע - כמו שאמרתי לעיתים במוצאי שבת ישנם אזורים שבהם מצוקת חניה

אל תתקרב לשיכון המזרח, עכשיו ידידה יצאה מדירה שם שהייתה בגודל מטר על מטר. חיפשה משהו קצת יותר מרווח (עד 2500 ש"ח) ולא מצאה כלום, הפכה את כל האזור באינטרנט\מתווכים\חברים הכל! כנ'ל באזור רוטשילד.

כל הדירות במזרח היו פחי אשפה שלכלב לא הייתי נותן לישון שם.

בסוף מצאה בפוקס דירה נחמדה ברוטשילד. 2500 ש'ח.

לא מסכים - ראה תגובתי מעל

חשוב לדעת איפה ליפול ומה לבדוק לפני שנכנסים

אנחנו מצאנו לפי שיחות מפה לאוזן עם חלק מהתושבים, בעלת הבית שלי הייתה אישה מבוגרת ובלי אינטרנט ולא רצתה מתווכים לכן היה קשה להגיע אליה...

Confidence In Motion

פורסם

אחי החורג גר בדיוק ברחוב הכי קרוב לצומת שלוקחים בה שמאלה להרצל (ואחרי 30 מטר שמאלה ל4311), גם במזל מצא יחידת דיור עם זוגתו יחידה חמודה מאוד אצל אנשים נחמדים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם מישהו יוכל לעזור ולעדכן אותי על יחידת דיור שהוא מכיר, בתקציב שציינתי עד 2000-2400 ש״ח אשמח שיידע אותי, באיזור ראשלצ, חולון, אזור. תודה רבה לעוזרים, ומי יתן שאשוב לעדכן עם חדשות טובות.

פורסם

למה שלא תבדוק דירת 2.5-3 חדרים בתל אביב, באיזור מזרח העיר (בין פארק דרום לאיצטדיון וינטר)?

המחיריםטיפה יותר יקרים (בין 3K-3.5K) אך זו דירה שלמה שלך.

לך תדע, אולי תוכל להביא את בת זוגך...

פורסם

זה כמו שמישהו מבקש המלצה לרכב קטן וחיסכוני, ואתה מציע לו BMW סדרה 5

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...