Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר היכן ניתן לרכוש פחית צבע לפי קוד רכב, בדגש על פחית ולא ספרי! ובנוסף פחית לכה

על מנת לעשות תיקון צבע של מכות מיניטוריות כגון מכות של פתיחת דלת / מכות שעובי קילוף הצבע שלהםלא עולה על חצי סמ על 0.10 סמ .

הצבע רכב הוא שחור ככה שאפילו מעבר עם טוש נראה הרבה יותר טוב מנקודה מילטרית שבא התקלף הצבע.

אשמח להמלצה למקום בו אוכל לקנות מכחול , ופחית צבע ולכה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

paints4u באיביי. לפי קוד צבע

הבנתי שיש גם חנות בתל אביב שאפשר להזמין ממנה

ואתה לא צריך פחית. כפית חומר אמורה להספיק לך להכול, ואם לא- כנראה שצריך ועדיף לצבוע את כל החלק

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

קונים ספריי צבע ולכה, אפשר לערבב את שניהם בכוס חד פעמית. מכחול אפשר לקנות בחנויות ציור/יצירה, תבקש מכחול עדין, נקרא מכחול 0000 או משהו כזה. מצורפת תמונה של המכחול שבו אני משתמש.

חשוב לדעת שכשממלאים שריטה בצבע לא עוברים בתנועות של "צביעה" אלא צריך לגעת ולתת לצבע למלא את השריטה.uploadfromtaptalk1428465455778.jpg

פורסם

לדעתכם ברכב עם צבע שחור מטלי אפשר להגיע לתוצאה סבירה עם צבע ולכה מpaints4u?

אני צריך לתקן מכות מדלתות ושריטה שעשו לי עם מפתח...

פורסם
קונים ספריי צבע ולכה, אפשר לערבב את שניהם בכוס חד פעמית. מכחול אפשר לקנות בחנויות ציור/יצירה, תבקש מכחול עדין, נקרא מכחול 0000 או משהו כזה. מצורפת תמונה של המכחול שבו אני משתמש.

חשוב לדעת שכשממלאים שריטה בצבע לא עוברים בתנועות של "צביעה" אלא צריך לגעת ולתת לצבע למלא את השריטה.[ATTACH]419190[/ATTACH]

קניתי כמה כאלה, לא ידעתי שבעצם צריך לטפוח את המכחול ולעבוד איתו לתוך השריטה אבל נשמע הגיוני, מקווה לנסות.

איך יצא אצלך? על האלפא?

Opel Adam S 2017

פורסם

זה עובד ככה:

1. ליטוש איזור השריטה עם נייר מים 2500-3000, לנקות גם בתוך השריטה עצמה

2. ניקוי האזור עם IPA

3. מילוי השריטה בעזרת מכחול, אפשר לערבב את הצבע עם הלכה כדי לא לעשות שכבת לכה בסוף. כמו שאמרתי, לא "לצבוע" את השריטה, צריך לשים צבע על המכחול ולגעת בתוך השריטה, לתת לצבע מהמכחול לנזול ולמלא את השריטה.

4. המתנה לייבוש

5. ליטוש בעזרת נייר מים עד שהצבע ממילוי השריטה באותו קו עם צבע הרכב, כשעוברים עם היד אין הפרשי גובה

6. לחזור על סעיפים 3 עד 5 במידה ויש הפרשי גובה

7. פוליש נקודתי

הנה וידאו שמסביר מה לעשות, שיטה מצויינת:

Paint Chip Touch-up -- /DRIVE CLEAN:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול לומר לי מה התהליך המלא שרואים בוידאו הזה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני מתכוון ל-28:30

הוא מיישר את הצבע עם נייר זכוכית, הבעיה אצלי היתה שניסיתי ליישר את הצבע עם נייר 3000, ואחר כך 2500, וכמה ששפשפתי לא ירד שום דבר. בקושי התיישר משהו. ואחר כך כשניסיתי להוריד עם 1500, הוא הוריד צבע מהרכב עצמו וגילח לגמרי את הכל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

קניתי את הערכה מאיביי. פעלתי לפי ההוראות, קניתי גם פילר לטמבונים, מיותר לגמרי.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

!

• תוכן חדש...