Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתכוון ל-28:30

הוא מיישר את הצבע עם נייר זכוכית, הבעיה אצלי היתה שניסיתי ליישר את הצבע עם נייר 3000, ואחר כך 2500, וכמה ששפשפתי לא ירד שום דבר. בקושי התיישר משהו. ואחר כך כשניסיתי להוריד עם 1500, הוא הוריד צבע מהרכב עצמו וגילח לגמרי את הכל.

כדי ליישר צבע צריך להתחיל מ1500/2000 ואז לעלות עד ל3000 ואז להשתמש בקומפאונד.

דרך אגב גיליתי משהו שבוע שעבר, תמיד אומרים שאם הציפורן נתקעת בשריטה חייבים לצבוע את האזור ולעשות תיקון טאץ׳ אפ, שבוע שעבר ניסיתי לתקן שריטה אצל אבא שלי שנתקעת הציפורן רק עם נייר שיוף ללא צבע, לקחתי נייר 1500 לאחר מכן נייר 3000 ואז קומפאונד, התוצאה הייתה שלא ראו שום שריטה!! כנראה השריטה הייתה בגובה הלכה כלומר זה אפשרי שאם נתקע הציפורן זה יהיה בשכבת הלכה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התשובה שלך. זה מה שהדריכו אותי, זה מה שעשיתי אבל הנייר זכוכית 1500 גילח הכל ופתאום ראיתי חור בצבע, משהו שלא יורד עם פוליש, פשוט הצבע הדקיק נעלם. ואני גם לא רוצה להמשיך עם ה1500 כדי ליישר לגמרי את הצבע כי אני מפחד להוריד לגמרי את הצבע לכל אורך השריטה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

Outlander, האם השתמשת במים תוך כדי השימוש בנייר 1500? מה רמת הלחץ שהפעלת על הפח בזמן שעשית את זה?

פורסם

השתמשתי במים כל הזמן. הפעלתי לחץ עדין, עד כמה שאני יכול. התוצאה עכשיו נראית זוועה.

פורסם

מאוד מוזר מה שאתה מתאר כי עבדתי עם נייר 1500 מספר פעמים.. ולא קרה שום נזק. אולי הנייר שיש לך לא 1500? תמונה תעזור

פורסם

^^הכוונה שלך היא לאפרוריות שנוצרה מסביב לשריטה?

יש לה גוון מתכתי או סתם אפור?כשאתה משריט את האיזור הכל מקבל גוון אחיד-שחור?(יש מצב שזה בגלל שיוף של לכה+ציפוי) בכל אופן משתתף בצערך לגבי הנזק.

היה לי מקרה אמנם בלי שריטה פשוט בן אדם בלי ערך לרכוש במקום להחזיר עגלה דחף אותה בערך למקום, תוצאה הייתה שני שקעים מכובדים אצלי על הרכב, יצאתי מהאותו ככה שידידה שלי חשבה שיהיה צורך באמבולנס:evil:

פורסם

עברתי על זה אחר כך עם פוליש גס ופוליש עדין, סימני השיוף נעלמו וזה חזר להיות מבריק אבל היכן שירד הצבע זה נשאר ככה. וגם כל הסימנים של הצביעה, זוועה.

פורסם

זה המצב אחרי ביצוע טאצ'אפ?! זה ניראה כאילו עד שניה חתכו לך את הפח ברכב, חרטו מכל הלב

כמו שזה נראה תצתרך לעשות מעברי טאצ'אפ על הצדדים ששויפו יתר על המידה(תסביך לא נעים)

בכל אופן מילוי שריטה כזאת היא רב שלבית(שכבה ראשונה, שניה ואפילו שלישית, וככל הניראה תיקון מקומי מסביב לשריטה) השאלה כמה יותר משתלם יצא לך מביצוע פחחות סבירה מקומית?

פורסם

לא יודע, אני חושב ללכת למוסך א.א.י. בראשון לציון, לא יודע מתי יהיה לי זמן לזה, וכמה זמן יקח התיקון, וכמה יעלה, ומה הם יעשו בשביל לתקן כזאת זוועה שכבר ירד הצבע.

פורסם

אין הרבה מה לעשות, לישר את המקום(לישר פח) הם לא יעשו לדעתי, מה שכן כניראה ישימו פילרים ויצבעו כמו שצריך(ראיתי את השם של המקום כבר מספר פעמים ואנשים מבסוטים)

פורסם

מה זה כמו שצריך, יצבעו את כל המקום? ואחרי שנתיים זה יתקלף?

פורסם

מהמדובר זה לא מקום חאפרי, ודיי מכבד את עצמו מה שאומר שהם צריכים לעשות עבודה טובה, בגדול אם תחטוף שם כמה מכות כמובן שיתכן שיהיה קילוף(בגלל שיש פילר מתחת, שלא הכרח גמיש), צביע יתכן שיעשו באמת רק מקומי או שיצבאו את כל הכנף, רק לאחר הרגע למקום הם יגידו לך מה הם יבצעו. כמובן כמה שזה כואב תצתרך להשיג איזה CC או שניים של אופטיקואט

• תוכן חדש...