Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוויס אקספרס / נטו-ליס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בתקופה האחרונה מתלבט בין לקנות רכב יד 2 לבין רכב חדש בשיטת ליסיג פרטי של אוויס אקספרס או נטו ליס( די דומים) .

בחיפוש שביצעתי בפורום ראיתי רק תגובות של אנשים שסגרו עסקה לפני שנה וחצי-שנתיים.

במהלך כל התקופה העסקה נשמעת די טובה (בהנחה שאני לא עוזב באמצע)

אבל מפחיד אותי העניין בסוף התקופה במיוחד באוויס אקפרס לגבי העניין ששמאי יבדוק את הרכב ויחייב אותי על שריטות/ תקלות/ ירידת ערך או כל דבר אחר שירצה כי הם יכולים ואני כבול אליהם.

אשמח לשמוע חוות דעת בעיקר מאנשים שנמצאים במהלך העסקה הזאת או בסיומה, לגבי אופן השירות שהם מקבלים מהחברות, חיובים מיותרים, תיקונים נוספים מעבר למה שיש בחבילת האחזקה ועוד.

תודה רבה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עם אוויס אקספרס, בינתיים מבסוט - גם אני חשדתי לגביי סעיף השמאי בהחזרה, אבל וידאתי שניתן גם להביא שמאי בלתי תלוי מטעמי (אדע לעדכן בנובמבר כשתיגמר העסקה ואחזיר את הרכב).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לצערי דעתי על התוכנית הזאת שלילית.

היה כאן מקרה בפורום שאדם ביצע עיסקה עם אוויס של ליסינג אקספרס וביקש לבטל אותה במהלך השנה הראשונה שלו עם האוטו ואוויס עשו לו בעיות למרות שהובטח לו בעל פה והשיחות הוקלטו שניתן לבטל את העסקה בכל שלב. אוויס הוכיחה לא פעם כאן בפורום שהיא לא אמינה. חיפוש קצר יוכיח לך. לכן, אני לא הייתי הולך איתם על שום עסקה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

האמור למעלה אכן אירע כאן בפורום. לשותף שלי יש ניסיון טוב עימם לגבי הקורולה בעסקת אוויס אקספרס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראיתי את הפוסט הזה כבר, אבל לצערי אותו בן אדם חתם על החוזה בלי לקרוא אותו, כתוב שבמפורש בחוזה שהביטול עסקה מחייב אישור והחלטה בלעדית שלהם (חוזה דרקוני!) זה נכון, לכן אני לוקח בחשבון שאי אפשר להבטל במהלך התקופה.

אני שואל לגבי שאר הדברים, כשצריך אותם, יש עם מי לדבר?

הם מחייבים פתאום לבצע טיפולים או תיקונים שלא כלולים בעסקת אחזקה?

והכי אני חושש מהשמאי בסוף, כמה כבר סביר שהוא יגיד לי ירידת ערך שאצטרך לשלם?

פורסם

תשמע - יש כאן מספר חברי פורום (ואני ביניהם) שלקחו את העסקה הזאת.

אף אחד מאיתנו לא החזיר עדיין את הרכב - זה ייקרה רק לקראת סוף השנה.

העסקאה מאוד נוחה ואני רואה את עצמי ממשיך לעסקה נוספת.

הם נתנו לי טיפול 1 חינם. את השני אבצע על חשבוני.

לא חייבו אותי לבצע שום טיפול או תיקון. מה שכן - את הטיפולים הם מבקשים לבצע במוסך מורשה יבואן.

ההחזרה היא אכן ״עז״ שכן רכב אחרי שנתיים וחצי - שלוש סובל מבלאי כזה או אחר. השאלה עד כמה הם יתעסקו בשטויות. זאת נגלה רק עוד כמה חודשים

פורסם

אנחנו בחברה לקחנו 4 מכוניות מנטו ליס. 2 אופל אינסיניה , יונדאי I30 CW ואופל קורסה. למעט רמת תחזוקה מזעזעת באחת מהאופל אינסיניה ובאופן כללי תחזוקה ירודה (בלמים סוג ד למשל בכל המכוניות) העיסקה מצוינת. ויש אפשרות להוסיף כמה שקלים בחודש ולעשות ביטול השתתפות עצמית.

חבר,אתה חופר

פורסם

בגדול מדובר על הצעה שאתה משלם מקדמה (סביב ה8 אלף)

תשלום חודשי קבוע למשך 30-36 חודשים (מחיר תלוי ברכב, אפשר להוסיף תשלום גם על ביטוח ותחזוקה)

לאחר התקופה מחזיר להם את הרכב ללא התחייבות מצדך לקנות אותו.

תוכל לקרוא על זה עוד באתרים שלהם..

כפי שאמרתי הכי מפחיד אותי עניין השמאי בסוף התקופה,

ההבדל מבחינת הכסף בין המסלול של נטו ליס לאוויס אקספרס לאחר התקופה של 10K יותר בשלמה סיקסט.

שם באמת מובטח לי שקט לגמרי ואפשר להחזיר את הרכב בכל מצב (לא מביאים שמאי בסוף)

השאלה אם 10K זה יותר ממה שיכולים להגיד לי לשלם על אחוז ירידת ערך ואז שווה לי לקחת את הסיכון באוויס או שבאמת השמיים הם הגבול ויכולים לחייב אותי אפילו ב20K בסוף התקופה

פורסם

לצערי הרב בפורום אוויס הוכיחה כמה היא לא אמינה. חיפוש קצר יכול להראות לך את זה. עם כל הנוחיות שבדבר-לא הייתי הולך על עסקה כזאת כי עם אמינות לא מתעסקים.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
למה נתנו לך רק טיפול 1? לא לקחת את החבילת טיפולים?

כמה הם כבר יכולים לחייב על שריטות ומכות בפח?

בשביל מה אני צריך ״חבילת טיפולים״?

בשביל טיפול 1?

פורסם

כי היא כוללת גם ביטוח,

לא יודע מה העבר הביטוחי שלך,

אבל אצלי שאין לי עבר ביטוחי, רק הביטוח יכול לעלות יותר מהעלות של החבילה שלהם.

הסוכן אמר לי שהם מחייבים רק על בלאי לא סביר משימוש.

לך תדע מזה אומר בתכלס עוד 3 שנים

פורסם

אצלי הביטוח יוצא יותר זול בלי החבילה שלהם. אז לי ספציפית זה לא משתלם.

באשר לבלאי סביר - באמת לך תדע מה זה אומר.

שפשוף בפגוש? סימני פתיחת דלת? או רק זה שהורדת את הניילונים

• תוכן חדש...