Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לצבוע את הכנפיים הקדמיות של הסובארו שלי.

היא בצבע לבן, והכנפיים מאוד מקולפות.

הייתי אצל צבעי היום והוא אמר שהכנפיים מתקלפות בגלל שצבעו אותן בצבע לא מקורי והוא יצבע רק בצבע מקורי ואפילו יצבע קצת את סף הדלתות כדי שלא יראו הבדלי צבע.

הוא דרש 350 ש"ח לכל כנף (700 ש"ח), והוא גם יעשה לי מעט תיקוני חלודה במקומות שבהם יש חלודה ויביא לי קצת צבע כדי שאם אני ארצה אני אצבע באופן עצמאי מקומות עם חלודה (כל מיני מקומות עם מעט חלודה שעלולה להתחיל להתפשט ללא טיפול בזמן).

השאלה שלי היא, אם שווה לי להשקיע בצבע את ה700 ש"ח האלה וזה כדאי או שפשוט להשאיר את הכנפיים כך ולא לצבוע.

הרכב הוא ישן ולא חסרים בו תיקוני צבע חובבניים כמעט לכל אורך האוטו וכמו כן הרכב נפגע מהברד הכבד שהיה לפני שנה. ואת ההשקעה אני בטוח לא אקבל.

מה אתם אומרים, שווה לי להשקיע בצבע או פשוט להשאיר את זה כך?

אני תלמיד, חי מבגרות לבגרות, ואני לא עובד אבל עדיין אני משקיע כ"כ הרבה על האוטו וקשה לי לראות דווקא את הכנפיים מקולפות כך ומוזנחות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זו מעין הזנחה אפשר לקרוא לזה כך, אבל זה לא פשוט ומשתלם לצבוע את כל האוטו כעדיין יש את המכות הברד הנוראיות הללו.

חשבתי על לצבוע את הכנפיים אצל בעל המקצוע כמו שצריך עם צבע מקורי ב700, ואז לקחת ממנו צבע שנשאר ועם מכחול לכסות את החלודה שיש באוטו.

אבל גם זה יקר עליי, גם אבא שלי אמר לי שבקיץ הצבע יתפוס יותר טוב, אז אולי עם הנחה קטנה ואם אני אהיה בטוח שאני מתכוון להשאר עם הרכב לתקופה ארוכה (תוך ויתור על המגבר) נראה לי שאני אצבע כבר לקראת הקיץ.

יוסי.

פורסם

*** נמחק הציטוט המיותר ***

תראה.......אם הכנפיים במצב טוב ללא מכות, כיפופים, שריטות עמוקות,

צבע אותם לבד , קנה ספריי צבע יסוד נוגד חלודה וצבע שתואם פחות או יותר לצבע של הרכב

פרק את הכנפיים צבע ביסוד ואחר כך בצבע.

אם יש מכות וכו.......צריך לעשות שפכטל באיזורים הפגועים........אני לא יודע

אם זה כדי.........תברר כמה עולה כנף , אם אני לא טועה זה 150-200 שקל לאחת.

פורסם

יוסי - מה השתנה מלפני 4 חודשים?

המענה שקבלת אז היה שגוי, מוטעה, לא עזר:? או שפשוט התעצלת לחפש את הנושא.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
יוסי - מה השתנה מלפני 4 חודשים?

המענה שקבלת אז היה שגוי, מוטעה, לא עזר:???: או שפשוט התעצלת לחפש את הנושא.

עמית

מאז השרשור האחרון ( 4 חודשים) הצבע המשיך להתקלף ופניתי לבעל מקצוע.

פשוט 700 שקל לצביעת זוג כנפיים ברכב בן 15 שכנראה ימכר (לא עכשיו) בבקושי 7 אלף ש"ח.

השאלה שלי הייתה אם עדיף להשאיר את זה כך או לצבוע אפילו אצל צבעי לא מקצועי או אצל זה ששאלתי אותו... כי 700 שקלים קצת גדול עליי מצד אחד, ומצד שני הייתי מאוד רוצה לראות את הכנפיים צבועות כמו שצריך.

צביעת כל הרכב תעלה לי פשוט הרבה הרבה יותר מדיי, ועם כל הפגיעות ברד זה ייראה כאילו לא עשיתי כלום.

אני חושב שמעכשיו זו כבר החלטה שלי, האם להשאיר ולחסוך את ה700 שקל או לצבוע את הכנפיים ושהאוטו יראה יותר טוב.

תודה על העזרה, נראה לי שאני פשוט אשאיר את זה כך ואקנה כבר פחית צבע מהצבעי ובעזרת מכחול אני אכסה את ניצני החלודה שבוקעים לי ברכב.

יוסי.

• תוכן חדש...