Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2011 דגם קומפורט .

רכשתי את הרכב לאחרונה ושמתי לב שכאשר המזגן ברכב עובד ואני עומד עם הרכב למשל ברמזור אז לפעמים יש רעידות כאלה מוזרות...

מישהו מכיר את הבעיה?

פורסם

היתה לי סיוויק קצת יותר ישנה, 2006, אבל אותה צורה ואותו מפרט בעיקרון.

גם אני שמתי לב לזה כשקניתי, שלחתי לבדיקה במוסך היבואן ואמרו לי שזה תקין.

בגלל שהמנוע מכויל לחיסכון, בעמידה הטורים יורדים למינימום, ואם המזגן דולק אז המנוע מעלה אותם קצת חזרה כדי למנוע כיבוי וזה הרגע שאתה מרגיש מעין "רעידה".

מה ש spring רשם נכון באופן עקרוני - אבל לא רלוונטי לשאלתך, כי גם אחרי שהחלפתי תושבת ה"רעידות" האלה המשיכו להתקיים, בגלל הסיבה שציינתי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אמן באיזור ה 100K

בן דוד שלי החליף באיזור ה 55K, תושבת עליונה, הייתה מפורקת.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
האם החלפתם במוסך מורשה? ידוע לכם כמה זה עולה התענוג?

אני החלפתי במורשה - למיטב זכרוני בערך 1,200 ש"ח כולל עבודה ומע"מ, מקווה שאני זוכר נכון...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

גם שאתה מדליק אורות גבוהים, או נגיד לוחץ על מתג העלאת החלונות שהם סוגרים זה קורה?

אם כן זה תקין.

זה בגלל העלאת צריכת הזרם.

גם אצלי ככה.

פורסם
גם שאתה מדליק אורות גבוהים, או נגיד לוחץ על מתג העלאת החלונות שהם סוגרים זה קורה?

אם כן זה תקין.

זה בגלל העלאת צריכת הזרם.

גם אצלי ככה.

היי שי אפשר להגיד שכן.

הצלחתם לבלבל אותי עכשיו אני לא יודע כבר אם זה תושבת מנוע, טורים גבוהים או בכלל צריכת זרם .

• תוכן חדש...