Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני חודש מוצר ממוכר מטורקיה, המוצר הגיע והכל טוב. נתתי פידבק חיובי וקיבלתי אח"כ ממנו חיובי.

לאחר חודש של שימוש במוצר קרובי משפחה התלהבו וביקשו להזמין גם להם עוד 2.

אני סימנתי 2 בכמות ולחצתי על "קנה עכשיו", ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה (בתמונה).

חיפשתי בגוגל, לא מצאתי פתרון נורמלי, שאלתי את איביי והם מספרים לי סיפורים שהמוכר נחסם, אחרי שהגבתי להם שעדיין המוכר ממשיך למכור כאלו בהיסטוריית רכישה, הם אמרו שזו "בעיה נקודתית". בקיצור סיפורים ואגדות.

אני רוצה להזמין את המוצר הזה מהמוכר הזה, איך אוכל לעשות זאת?

תודה.

לוח עריכה02.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקישור למוצר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מבין אתה מתעקש להזמין מוצר ממוכר ספציפי שאיביי לא יספק לך ביטוח או כיסוי כול שהוא או כול הגנה אחרת בזמן הרכישה?

פשוט תיצור איתו קשר במייל ותעביר לו כסף ישירות לחשבון :) הסיכוי שהוא יגנוב אותך יהיה זהה.

אודי A4

דימה.

פורסם

כנראה חשבון הפייפאל של המוכר הושעה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנה הקישור למוצר:

http://www.ebay.com/itm/Stuffed-Grape-Cabbage-Leaf-Rolling-Tool-Yaprak-Sarma-Dolma-Roller-Machine-/181688278219

אני לא יצרתי עם המוכר קשר בגלל עניין ההגנה, הריי לא בעיה לבקש ממנו שישלח בלי איביי, אבל אז אני מסתכן.

אני חושב שהוא חסם רק אותי משום מה כי בהיסטוריית רכישה שלו אנשים ממשיכים להזמין, למרות שהכל היה בסדר. אולי סתם אנטישמי, לא יודע... איך ניתן לדעת?

פורסם

מוזר, לי זה שולח לדף התשלום מיד.. תנסה לפתוח משתמש נוסף באיביי, סיפור של דקה וחצי -אפילו לא צריך לאשר במייל ככה שאתה יכול לרשום מייל מפוברק..

בשביל הרכישה הזאת

JL Audio

פורסם

יש כמה אפשריות

אפשרות ראשונה למוכר יש חשבון פייפאל מוגבל, לדוגמה אם יש לו מגבלה של 1000 דולר בפייפאל והוא מנסה לחרוג ממנה.

אפשרות שנייה הוא חשוד במרמה וחשבון האייבי שלו מוגבל.

בכול מקרה אם אייבי אמרו לך שהוא חסום אז לא שווה להתקרב

אודי A4

דימה.

פורסם
מוזר, לי זה שולח לדף התשלום מיד.. תנסה לפתוח משתמש נוסף באיביי, סיפור של דקה וחצי -אפילו לא צריך לאשר במייל ככה שאתה יכול לרשום מייל מפוברק..

בשביל הרכישה הזאת

אבל איביי יכולים לזהות שפתחתי כמה חשבונות לפי IP ואז יסגרו לי את כולם... אני מפחד לעשות שטויות ועוד באתר בינ"ל.

יש כמה אפשריות

אפשרות ראשונה למוכר יש חשבון פייפאל מוגבל, לדוגמה אם יש לו מגבלה של 1000 דולר בפייפאל והוא מנסה לחרוג ממנה.

אפשרות שנייה הוא חשוד במרמה וחשבון האייבי שלו מוגבל.

בכול מקרה אם אייבי אמרו לך שהוא חסום אז לא שווה להתקרב

אם יש לו מגבלה כספית אז נניח שכרגע החשבון שלו חסום. אם כך, למה חברי פורום אחרים יכולים להזמין ולא מקבלים את ההודעה הזאת שהמוכר לא יכול לקבל תשלום בזמן הזה? מה מיוחד בזמן הזה? :cry:

כנ"ל לגבי נושא המרמה - אם הוא היה נחסם לפי ההגיון הוא היה נחסם באופן כללי לכולם, לדעתי בכל אופן...

והעניין הוא שאני כבר הזמנתי ממנו מוצר אחד והכל היה תקין, והוא עוד מוגדר אצלם כמוכר מובחר (מדליה).

גיא, אם תרצה אוכל להזמין עבורך ולהביא לך כשיגיע.

קודם כל תודה על הנכונות לעזור, האמת לא חשבתי על רעיון כזה, אבל זו טרחה בשבילך כי המוצר מגיע ברשום על שמך וצריך לנסוע לדואר ולחכות בתור וכ'... גם אתה מצליח לגשת לעמוד התשלום?

אני יכול לבוא להקפיץ לך כסף כבר מחר, אבל זה עדיין לעמוד בתור בדואר אחרי שזה מגיע.

אם זה עדיין בסדר מבחינתך אני צריך 2 יחידות של המוצר הזה, לא משנה באיזה צבע - מה שיוצא הכי זול בעת ההזמנה, יש הבדלי מחירים בין הצבעים.

האם השעה והתאריך מעודכנים אצלך ? תבדוק זאת.

כן, הכל מעודכן... אומנם XP ישן (ומקורי שעלה 500 ש"ח), אבל מתעדכן לבד תמיד וגם עבר לבד לשעון קיץ. גם התאריך תקין.

יכול להיות שהחשבון שלו מוגבל בצורה כזאת שמשתמש אחד יכול להזמין מהמוכר הזה רק פריט אחד?

חשוב לציין שהמוכר הזה כתב לי פידבק חיובי לאחר הרכישה ההיא שאשמח שאקנה ממנו שוב וכ' אז זה קצת מוזר.

מצרף צילום מסך של הפידבק, ניסיון נוסף שלי מלפני כמה דקות לקנות שוב והמוצר הקודם שהגיע בשלום מהמוכר הזה בדיוק עוד שהיו לו מוצרים כחולים.

בעיקרון זה מכשיר שמגלגל עלי גפן (מאכל אהוב של המשפחה אבל לא שלי), כל המשפחה ממש התלהבה מהביצועים של המכשיר הזה.

לוח עריכה01.jpg

לוח עריכה02.jpg

11004383_10206457661869121_1687656444_n.jpg

פורסם

אני חושב שהוא חסם רק אותי משום מה כי בהיסטוריית רכישה שלו אנשים ממשיכים להזמין, למרות שהכל היה בסדר. אולי סתם אנטישמי, לא יודע... איך ניתן לדעת?

תאמין לי שהיו לא מעט דברים בגו. יותר ויותר מוכרים לא רוצים להתעסק עם הזמנות של ישראלים. חבר שלי יהודי אמריקאי הפסיק. יותר מדי רמאים ותחמנים שפשוט לא שווה לו כל הכאב ראש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תאמין לי שהיו לא מעט דברים בגו. יותר ויותר מוכרים לא רוצים להתעסק עם הזמנות של ישראלים. חבר שלי יהודי אמריקאי הפסיק. יותר מדי רמאים ותחמנים שפשוט לא שווה לו כל הכאב ראש.

תאמין לי יש מספיק רמאים חוץ מישראלים ואפשר להתחיל לדרג אותם.

1. סינים.

2. בריטים (כנראה סינים בתחפושת).

3. צ'כים רמאים מלידה.

...

....

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל במקרה הזה כבר הזמנתי ממנו את המוצר הכחול, נשלח בהצלחה והוא קיבל ונתן פידבק חיובי. איזו סיבה יש לו לחסום חוץ מאנטישמיות? ובהנחה שזה אכן מה שקרה פה.

פורסם

או שפשוט תקנה את אותו מוצר ממוכר אחר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...