Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב רנו מגאן 2005 בנזין, עם קילוטרז נמוך

לאחר נסיעה של 5 ק"מ הנהגת טוענת שהמד חום הצביע על חום תקין, הרכב לא סחב בציאה מרמזור ,הנהגת עצרה בצד, ראתה מעט נוזל ירוק יוצא מצינור, פתחה את מיכל העיבוי מים לראות אם נשארו מים המיכל היה מלא והמים קרים(כן,אני יודע שמדובר על מזל גדול) הצינור שדלף היה לוהט.

במוסך טוענים שאין "טחינה" בשמן, שהכניסו לחץ לפלאגים ואיו דליפת קומפרסיה.והמנוע תקין

לדעתכם מנוע שעבר דבר כזה יכול להשאר תקין? יש פה התלבטות אם להשקיע 1500 שקל בתיקון הרכב

פורסם (נערך)

המנוע שלי התחמם בעליות לירושלים לפני כמה חודשים,

בגלל שהתרמוסטט נתפס במצב סגור !

הצינור מים התרחב ועוד שנייה התפוצץ,

עצרתי לאחר שחבר אמר לי על זה בתחנת דלק הקרובה,

המים ברחו מהמיכל עיבוי ...

גם בחזור התחמם לי בירידות 3 פעמים,

הגיע לקו האדום, פחד אלוהים.

ואחרי זה נאדה כלום. לא ראש מנוע ולא בטיח.

בדקתי בשני מוסכים את זה.

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם (נערך)

נזק מהתחממות זה עניין של מזל בלבד.. אין לדעת מעצם ההתחממות בלבד, יש לבדוק את מצב המנוע (לכל הפחות קומפרסיה).

נשמע שגם במגאן הזאת התרמוסטט לא נפתח..

עצם העובדה שיש שם נוזל ירוק עלול להצביע על הסיבה לתקלה.. עד כמה שידוע לי הנוזל המומלץ על ידי היצרן אינו ירוק, צבע ירוק בדרך כלל זה נוזל אטילן גליקול פשוט.

בכל מקרה יש לבדוק את התרמוסטט לעומק.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
נזק מהתחממות זה עניין של מזל בלבד.. אין לדעת מעצם ההתחממות בלבד, יש לבדוק את מצב המנוע (לכל הפחות קומפרסיה).

נשמע שגם במגאן הזאת התרמוסטט לא נפתח..

עצם העובדה שיש שם נוזל ירוק עלול להצביע על הסיבה לתקלה.. עד כמה שידוע לי הנוזל המומלץ על ידי היצרן אינו ירוק, צבע ירוק בדרך כלל זה נוזל אטילן גליקול פשוט.

בכל מקרה יש לבדוק את התרמוסטט לעומק.

ובמידה שהקומפרסיה לא נפגעה? %100 שאין נזק?
פורסם

זה מנוע חזק ומחזיק התחממות בדרך כלל.

זה שהקומפרסיה נבדקה והיא תקינה לא אומר כלום ויש לעקוב מקרוב בתקופה הקרובה אחרי איבוד שמן ונוזל קירור.

אגב אחרי התחממות מנוע מומלץ להחליף שמן מנוע

• תוכן חדש...