Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

חברה שלי, סטודנטית שגרה במעונות בירושלים סובלת מכאבי גף וכתפיים עקב מזרן ספוג זול וגרוע במיוחד.

אני מחפש מזרן טוב בתקציב של עד 500 שקל(גמיש קצת) שיהיה מספיק נוח, אורטופדי ומספיק נעים בתקציב הזה.

חיפשתי בזאפ אבל אני לא מספיק מבין בתחום הזה.

אשמח להמלצות וגם חנות שתוכל לספק את המזרן כמה שיותר מהר, תודה.

פורסם

צהריים טובים,

אני עובד בענף ויכול לעזור.

הבעיה- ב500 ש"ח המזרן היחיד שהיא תקבל הוא מזרן שיוצר בשטחים.

אם חברה שלך סובלת מבעיות גב, סביר להניח שהיא צריכה מזרן איכותי ולא מזרן ב500 שקל.

למען הסר ספק, כל מזרן שתקנה (גם אם יגידו לך שהוא "אורטופדי" ו"בריא" ו"איכותי") - ב500 שקל הוא לא יהיה אף אחד מהדברים האלה.

הוא כן יהיה מזרן זול, עם חומרים זולים, ויתפורר תוך זמן קצר.

בכל מקרה, ממליץ בתקציב הדל ללכת על מזרן ללא קפיצים. (כנראה שיעשה עבודה מצויינת לבחורה צעירה)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מנדלבאום בדרום תל אביב - עסק ותיק של עשרות שנים בתחום המזרנים, כל מי שאני מכיר שקנה אצלו מזרן היה מרוצה, כולל אני.

מחיר מזרן ספוג טוב - בסביבות 250 - 400 שקל, יש לו כמה סוגים לבחירה.

אספקה מיידית אצלו (יש לו מחסן קרוב)

ממליץ מאד.

http://www.mandelboim.co.il/

פורסם
צהריים טובים,

אני עובד בענף ויכול לעזור.

הבעיה- ב500 ש"ח המזרן היחיד שהיא תקבל הוא מזרן שיוצר בשטחים.

אם חברה שלך סובלת מבעיות גב, סביר להניח שהיא צריכה מזרן איכותי ולא מזרן ב500 שקל.

למען הסר ספק, כל מזרן שתקנה (גם אם יגידו לך שהוא "אורטופדי" ו"בריא" ו"איכותי") - ב500 שקל הוא לא יהיה אף אחד מהדברים האלה.

הוא כן יהיה מזרן זול, עם חומרים זולים, ויתפורר תוך זמן קצר.

בכל מקרה, ממליץ בתקציב הדל ללכת על מזרן ללא קפיצים. (כנראה שיעשה עבודה מצויינת לבחורה צעירה)

2 מזרנים שקניתי אצל מנדלבאום החזיקו מעמד 10 שנים עד שדרשו החלפה. ובמחיר של סביבות ה 150 שקל (מחיר של לפני 12 שנה)

פורסם

מזרן ספוג קשה של פולירון יעשה את העבודה לטעמי ויכנס במחיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תודה על התגובות.

השאלה אם שווה לקנות מזרן ללא קפיצים למישהו עם גב רגיש, מזרן ספוג זה מספיק טוב?

מזרן ללא קפיצים = מזרן ספוג

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מזרן ללא קפיצים = מזרן ספוג

זה ידוע לי.

תודה על התגובות.

הכי טוב זה להרגיש את המזרן, נבדוק את הפולירון.

• תוכן חדש...