Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שראיתי המון המלצות על החומר הזה פה בפורום החלטתי שאני מעוניין לקנות ולנסות.

אך משיטוט באתר אוטוסטור, נראה כי לא מוכרים אותו יותר. התקשרתי אליהם לשאול למה אין אותו באתר ונאמר לי כי "אין אותו יותר ולא יהיה יותר כי היבואן לא מייבא אותו יותר בגלל שזה דומה לG6 והוא לא מעוניין להביא הרבה מוצרים דומים יותר".

אשמח אם מישהו מכיר עוד מקום שמוכר חומרים של כימיקל גייז, או מקום אחר שאוכל להשיג את החומר הזה.

תודה.

פורסם

בגלל שהוא לא על בסיס מים והוא שומני לפי מה שהבנתי זה יכול לגרום נזק לטווח הארוך.

ואני לא בטוח שהוא מגן קרני UV וכדומה.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

כפי שכתוב בדף המוצר:

"קרם נוזלים להברקה, ניקוי וחידוש חלקי פלסטיק, עור, גומי וסקיי מבית Carplan אנגליה.

תחליב מהפכני פלסטי ולא שומני המעניק ברק ובעל עמידות גבוה. דוחה קרני שמש ומגן על פני המשטח."

קיבל בפורום פה המלצות חמות.

אני משתמש בו מעל שנה והתוצאות מדברות בעד עצמן.

חבל על הכסף על מוצרים יותר יקרים.

פורסם

ה-G6 כן מבריק משמעותית, חבל מאד שהופסק הייבוא של הסילק שיין. (אוף טופיק קצת, האם ניתן לדלל את סילק שיין?)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש לי את שניהם - אני מעדיף את פלאש דש על CG בבירור

מעבר לזה שהוא עולה פחות מחצי. לאחר שנים של שימוש בו לא נתקלתי מעולם

בבעיה בפלסטיק הרכב.

יש רכבים שלא יעזור כמעט שום דבר,גם אם הרכב ישהה רוב הזמן בצל ויכוסה בהגנות שונות

הפלסטיק שלו יתפוצץ. לא חסרים דוגמאות מרכבים שיש להם את הבעיה הזו שנובעת האיכות חומרים/הרכבה ירודה.

נכון ששמירה על הדשבורד בחומרים טובים מאריכה ושומרת על הפלסטיק מפיצוצים.

פורסם

אפשר לדלל את הסילק שיין.

אבל בעדינות, כדי לא לאבד מהתכונות.

תכין טסטר לפני (צ'ייסר?), ואם תהיה מרוצה מהתוצאה, תכין כמות.

ושאני אומר טסטר, הכוונה גם לעמידות.

באמת מוזר שהתחילו לצמצם ככה בליין המוצרים, האם יש עוד מוצרים על הכוונת?

M-TECH E46

פורסם
ה-G6 כן מבריק משמעותית, חבל מאד שהופסק הייבוא של הסילק שיין. (אוף טופיק קצת, האם ניתן לדלל את סילק שיין?)

כן את ה-g6 הוא אמר שעדיין מייבא.

אבל באסה זה too much מבריק לפי דעתי, ומצד שני יש את ה natural לא יצא לי לראות רכב שיושם בו כזה.

פורסם

מאוד ממליץ על הקארפלאן פלאש דש ואף ממליץ על הנוסחה החדשה שהיא "קלילה" יותר ומבריקה באותה הרמה.

כתוב בגב המוצר שהוא אכן ללא שמן ואנטי סטטי שזה מאוד חשוב. יש תכשירים ש"תופסים" אבק אחרי יום לאחר יישום.

הוא טוב גם להגה/ידית הילוכים עור. לריפודים לא ממליץ יש חומרים ייעודיים.

את הסילק שיין אני לא אוהב,אם כבר את הG6 שהוא טוב יותר.

ועדיין ממליץ על קארפלאן פלאש דש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אחרי ההמלצות פה על הפלאש דש וגם בגלל המחיר המשתלם הזמנתי וקיבלתי אותו היום, בקרוב מאוד איישם ואעדכן.

רק שאלה בשביל להיות בטוח, אחרי ניקוי יסודי של הפלסטיקה פשוט ליישם עם ספוג ואחרי דקה לנגב עם מיקרופייבר? תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

בדיוק.

רק שאני משתמש באותה מטלית גם למריחה וגם לפיניש.(שנים אני נוהג כך)

אבל חשוב לחכות לייבוש מוחלט של הדשבורד ממים.

• תוכן חדש...