Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה, למי שמכיר אותי או מזהה לפי החתימה יודע שיש לי דיהוו רייסר שנת 94 ידנית.

הרכב נקנה מאדם מבוגר יחסית לפני שנה ו 8 חודשים, קניתי את הרכב ב 13 אלף שהמחירון היה 18הרכב עבר פריצה עוד אצל אותו אדם שהצריך החלפת דלת קדמית נהג ותיקון דלת אחורית שמאלית, דחפו שם מוט עיקמו על כל הציר ופח, אין נזקי שילדה, כמו כן עיקום לא קטן במכסה המנוע.

קניתי את הרכב העברתי בעלות, לקחנו אותו לפחח סידר את הכל.

כמו כן גם מוסך ישור קו, שמנים ברקסים טיימינג וכו'...

מאז שהרכב אצלי הוא פשוט רושש אותי מבחינה כספית, אחרי 4 חודשים הלך מנוע בגלל בעיית מים שלא הפסיקו לנזול והמנוע לא קורר, הבאנו מנוע מיבוא עם 15 אלף קילומטר של דיהוו לאנוס עם 86 כוחות, כל המשאבת שמן הוחלפה, וכל מערכת המים, משאבת מים, רדיאטור, וגם סעפת פליטה עם שני דודי אגזוזים חדשים, עלה לי 9800 שקל.

אחרי כמה זמן פגעתי הם הגלגל במדרכה, הוחלף משולש ימני, שתי תפוחי הגה ושתי ציריות חדשות 2500 שקל.

אחרי כמה זמן מערכת הצתה ופלאגים עוד 800 שקל.

אחרי זה שתי בולמי 500 שקל.

גם כן הוחלפו שתי צלחות ברקס ומשאבת ברקס וכל הרפידות גם מאחורה.

אחרי זה הלכה ידית איתותים עוד 200 שקל והברקסים 800 שקל.

בקיצר מאז שקניתי את הרכב הזה רק השקעתי בוא את כל כספי וחסכונותיי, זה רכב שלא נתן תמורה, פשוט נמאס לי להשקיע בו, למרות שאין כבר מה, הכל הוחלף באוטו, לאחורנה רק מגב אחד התחיל לפעול והלך המנוע של החלון החשמלי של דלת נוסע.

אין לי כוח וכסף להשקיע באוטו, רק שילמתי אגרת טסט ועברתי טסט.

הרכב פשוט שמור ומושקע פשוט כמו רכב מ 2004.

הכל חדש בו והכל, רק שאני כבר לא מת על האוטו הזה ורוצה למכור אותו.

מה שקורה זה שאנשים מציעים לי עליו 5 עד 8 אלף, זה פשוט מטמטם ומשגע אותי על מה יש להוריד 10 במחירון, אני יכול להוסיף 10 אלף, ואני מבקש ממי שמעוניין לפחות שיתנו 11 או 12.

אני צריך את העצה שלכם, מה כדאי לעשות, האם להשאיר אצלי, למרות שאני מסיים את הלימודיי עתודה ומתגייס או שלמכור אותו וזהו?

כי זה רכב מושקע ומרגיז עד מכעיס אנשים שרוצים לתת 5 אלף על רכב שאין לו פגיעות שילדה, ואחרי מנוע חדש עם 20 אלף קילומטר, וגם הרכב עבר שיפוץ גיר שחכתי לציין.

מאז שקניתי אותו השקעתי 17 אלף שקל לא כולל הטסט, זה רכב שאני כבר מת למכור אותו.

אז מה אתם ממליצים למכור או להשאיר אצלי?

ואני מבקש רק אנשים שהם בעלי רכבים ויודעים אולי על מה אני מדבר שיתנו תגובה רצינית.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אנחנו כבר דיי מכירים.. השקעת המון כסף.!!!! אני גם בכיוון שלך על אותו הרכב..

לדעתי אל תמכור אותו עכשיו כי השקעת אז תנצל את הרכיבים החדשים חכה עד לנזק הבא ותחפף אותו כמה שיותר בכמה שיציעו ...

אני גם רציתי למכור את שלי רציתי עליה 14 וחצי 15 משהו כזה לי יש רייסר 94 אוטומט GSI עם כל התוספתות בקיצור לא הייתי מוכן להתפשר הציעו לי ב-10 או ב-12 ולא רציתי אמרתי אז אני אחכה ואני אמכור ביותר חיכיתי וזה ט-ע-ו-ת אצלי יש לי 4 צמיגים חדשים ברקסים קדמיים חדשים תפוחי הגה החלפתי וגומיה צריה ימין כל אלה לפני טסט שהיה ב-15 לחודש... לפני חודשיים הלך הדיסטרביוטר עשו שיפוץ עלה 905 שקל .. נסדקה ונשברה הפיה של המיכל מיי עיבוי ואז יצאו כל המיים מהמיכל ולא הגיע קירור למנוע והלך הראש מנוע 2600 שקל... ומיכל עיבוי זה עוד 112 שקל בערך.. בקיצור הרשימה ארוכה זה טעות להחזיק רכב יותר מידי זמן!!!

הכי חכם זה לקנות רכב לא משנה איזה לישר איתו קו של כל המכלולים ולהגיע למצב שהרכב והמערכות עובדות בצורה הכי תקינה שאפשר... להחזיק שנה שנתיים גג שלוש ואיך שמתחילות הבעיות לגלגל אותו הלאה שהבן אדם הבא שקונה יישר איתו קו וכן הלאה... זה הכי נכון לדעתי..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם יש ביטוח, תשאיר את המפתחות באוטו.... :-D ותקבל מחירון.

בעצם כשאני חושב על זה, לא בטוח שמישהו ירצה לגנוב אותו.

דבר אחד שאתה בטח יודע, ברכבים זולים אין חוקים , ומחירון לא משחק תפקיד יותר מדי....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם יש ביטוח, תשאיר את המפתחות באוטו.... :-D ותקבל מחירון.

בעצם כשאני חושב על זה, לא בטוח שמישהו ירצה לגנוב אותו.

דבר אחד שאתה בטח יודע, ברכבים זולים אין חוקים , ומחירון לא משחק תפקיד יותר מדי....

לא חובה לגנוב אפשר לעשות דברים אחרים :lol: אהממ טוטאלוסט אהמהמ

לא אמרתי כלום

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תהיו בטוחים שאני לא שמח לאיד, ומצטער לשמוע שהרכב עשה כ"כ הרבה בעיות ועלה כ"כ הרבה.

גם אני חשבתי (לשניה) על דייהו רייסר. בסוף כמו שאתם רואים קניתי את הסובארו.

לא נראה לי שברכב עם מחירון כ"כ נמוך כמו הדייהו יהיה ביטוח מקיף....אז תרדו מהעץ שטיפסתם עליו.

בדיעבד כל אחד יכול לומר שלא שווה להשקיע כ"כ הרבה כסף, על רכב ששווה אפילו פחות ממה שהשקיעו עליו. אבל זה בא בסכומים "קטנים" שאתה אומר שאם כבר השקעת כ"כ הרבה על האוטו למה להפסיק עכשיו ולאבד את כל האלפי שקלים שהשקעת עליו. ואז יש עוד משהו ועוד משהו. זה כמו כדור שלג בקיצור.

אני מקווה שלפחות מהפשע אתה נהנה יותר.

ולכל שאר החברים אני רוצה לומר, עכשיו אחרי סיפורים כאלו, תצחקו עליי שקניתי סובארו.

מצטער לשמוע, אני מקווה שתיפטר ממנה כמה שיותר מהר ותוציא מהקונים כמה שיותר.

לפחות טלויזיות הם יודעים לעשות :-)

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לפי מה שאתה ו-DRS אומרים עוד שנה עם הרכב הזה עלולה לעלות עוד 17 אלף ש"ח.

תמכור אותו בכמה שיותר גם אם זה הרבה מתחת למחירון ותסיים את הפרסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למכור זה לא בעיה השאלה מה יתנו גם ב 12 אני מוכר ויש אפשרות להתגמש, הבעיה שמציעים 5 אלף ללא כל סיבה, לא מובן לי הקטע הזה.

וכן עושים ביטוח מקיף לרכב כזה, אבל אני לא אחד שיעשה טוטלוס בכוונה, בשביל לא לפגוע בעצמי או בהולך רגל או בנוסעים אחרים, ולא להוריד שום עמוד תאורה, אני גם לא אחד שירמה את חברת הביטוח.

אבל אפשרות לא ראה שיגנבו אותו, רק אני מקווה שלא ימצאו את הגנבים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מניסיון מכירת רכב ללא שוק הייתי מתחנן להצעה שקיבלתי לפני לכן אני ממליץ לך למכור בהזדמנות הטובה הראשונה אין מה לעשות חייבים להתפשר בחיים לא תקבל את ההשקעה שלך אגב תפרסם המון בכל האתרים מודעות קצת פוליש לרכב....

פורסם

היום עלה לי עוד 400 שקל להחליף זרוע של מגב ומנוע של חלון חשמלי הייתי חייב לתקן אני מחלק עיתונים:-)

היום מישהו התקשר הציע לי 4.

שאלתי על מה הוא מוריד 10 אלף, אומר זה אוטו בלי שוק, נכון אבל לא מורידים 10 אלף.

פורסם

מה פתאום 4 אלף,מנסים להעביר עליך קטע,לחבר טוב שלי היה דייהו רייסר מודל 94 אוטומטית,הוא ניסה למכור המון זמן לא הצלחה,הוא פנה אליי.

מיד פירסמתי לו את הרכב בכל הלוחות שיש באינטרנט+תמונה ,כתבתי "13 גמיש" אחרי שבועיים הוא מכר ב11 לסוחר!!!

הדייהו האלו שוות מינימום 10-11 ולא שקל פחות,5 אלף עולה האצ'בק מסוף שנות ה80 ,אל תהיה פראייר.

איציק.

פורסם
למכור זה לא בעיה השאלה מה יתנו גם ב 12 אני מוכר ויש אפשרות להתגמש, הבעיה שמציעים 5 אלף ללא כל סיבה, לא מובן לי הקטע הזה.

וכן עושים ביטוח מקיף לרכב כזה, אבל אני לא אחד שיעשה טוטלוס בכוונה, בשביל לא לפגוע בעצמי או בהולך רגל או בנוסעים אחרים, ולא להוריד שום עמוד תאורה, אני גם לא אחד שירמה את חברת הביטוח.

אבל אפשרות לא ראה שיגנבו אותו, רק אני מקווה שלא ימצאו את הגנבים.

הכוונה היא שלא אתה תעשה טוטאלוסט ... חכם :lol:

יש אנשים שעושים את זה בשבילך תמורת סכום מסויים.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

לי באוטו שלך קפצו הדברים הבאים :

א. היא ידנית, אף אחד שרוצה כזה אוטו לא מעדיף אותה ידנית. אולי רק החסכנים בדלק.

ב. האוטו לא אמין בעליל, לא משנה הספציפי הזה או לא, דייהו עושה סיטואציה של חוסר אמינות.

ג. אין לה שוק.

ד. את אף אחד לא מעניין הדברים שהוחלפו שאין להם בלאי (משולשים לדוגמא).

אני הייתי קובע מחיר ולא יורד ממנו, המחיר צריך להיות מחיר שלא יהיה שווה לך למכור בפחות ויהיה לך שווה להשאיר אותה אצלך. אם להשאיר אותה אצלך זאת לא אופצייה אז תמכור למרבה במחיר, שים מודעה במשך חודש קח טלפונים של אנשים ותעשה מכרזון קטן בתום החודש תימכור להצעה האטרקטיבית ביותר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תשאיר אותה עם חלונות ודלתות פתוחים סמוך לכפר ערבי.

הרכב לא יהיה שם.

באחריות :wink:

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

• תוכן חדש...