Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 120-140 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב משפחתי משנתון מתקדם (לא חדש) שיענה לדרישות הבאות:

1. מרווח- שלושה ילדים מאחור עם מושבים (עדיף לא 7 מקומות אבל אפשרי)

2. גבוה - אין לי עניין מיוחד ב4X4 אבל זאת אפשרות

3. אמין

נוסע כ 20000 בשנה הרוב בתוך העיר ומדי פעם גיחות לטיולים, צריך רכב לשנתיים - שלוש

תודה

פורסם

הייתי הולך על הסוזוקי קרוסאובר- אם אתה מתפשר על ידני עוד נשאר לך עודף נאה בכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא בטוח שהמושב האחורי של סוזוקי קרוסאובר מרווח מספיק בשביל 3 ילדים.

אני בתקציב הזה הייתי לוקח טויוטה ורסו 2015 מ-0 קילומטר ומעביר את אחד הילדים לשורה השלישית, או קיה קארנס משומש קלות. אבל אם אתה מחפש ג'יפון עם תנוחת ישיבה גבוהה יותר, נראה לי שהונדה CRV יהיה תפור על הצרכים שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי בתקציב כזה בכל זאת כדאי לך לשקול רכישת משפחתית חדשה? בתקציב הזה נכנסת אוקטביה - היא מרווחת, נוחה ומאוד פרקטית עם תא מעטן ענק. הספסל האחורי מאוד מרווח יחסית לקטגוריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה אבל אני מחפש רכב 5 דלתות ונמנע באופן עקרוני מלקנות רכב חדש

כרגע שתי האפשרויות הן פורד SMAX מבין המיניוואנים ויונדאי סנטה-פה מבין הגיפים. לראשונה חסר מרווח גחון ולשניה חסר מרחב במושב אחורי. משהו שיהיה פשרה בין השניים יענה על הדרישות

פורסם
פורד SMAX זאת אופציה מעולה בכל קנה מידה.

מסכים. זה רכב מרווח יחסית, מאובזר, בטוח ולטעמי גם נראה טוב

פורסם

אז החלטתי ללכת על יונדאי סנטה פה 2012

ניסיתי את האאוטלנדר והיא מאוד לא מפנקת ומהנה. לגבי ה CRV- מחיר לא מוצדק

היונדאי נותנת המון מקום, מאובזרת וגבוהה ועם שורת מושבים נוספת

ועכשיו לשאלה הבאה- דיזל או בנזין?

זכורה לי לטובה חווית הנהיגה בפיג'ו 306 דיזל , אבל בזמנו מילאתי מיכל דלק בחמישים שקלים

האם פרט לצריכת הדלק יש יתרון? מה מבחינת סחירות ואמינות?

פורסם

להערכתי, בהתחשב בחסכון בדלק - הדיזל יהיה יותר חסכוני בסיכום הכללי.

בנוסף, הדיזל יותר בשרני וחזק.

חסרון (החסרון היחיד לעומת הבנזין) - לא הכי שקט.

• תוכן חדש...