Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, חיפשתי בפורום והלכתי לכמה פחחים כדי לקבל הצעת מחיר על הפגיעות הנ"ל.

בדלת של התא מטען יש שקע

בדלת השמאלית ישנה שריטה/שקע לא עמוק במיוחד אבל מציק בעין.

למישהו יש ממליצים על העבודות הנ"ל? קיבלתי הצעת מחיר מפחח לתקן את כל האוטו - כולל טמבונים אחורי וקדמי וגג וכמובן שאת הפגיעות הנ"ל ב3500 ש"ח... נראה לי מוגזם בטירוף בטח ובטח לפיאט גרנדה 2007... לא כ"כ משתלם לי.

למישהו יש הצעות אחרות לתיקון ובזול? תודה. מצ"ב תמונות.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

פורסם

זה לא משנה שזה גרנדה 2007, פח זה פח.

מה קרה לך בגג אבל?

נראה לי קיבלת מחיר הוגן. רק פגוש קדמי ואחורי מגיע בכיף ל2000.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא דיבר על חידוש גג.

הבנתי, ויש אלטרנטיבות אחרות אולי? זולות יותר? שמעתי שיש תיקון פח אבל ע"י מילוי או משהו כזה.

תודה

פורסם

מילוי זה אכן מה שהוא הולך לעשות לך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בPDR המיחרים דומים

אז אם האוטו כבר נצבע בעבר באזורים האלו אין טעם בpdr כי כל העניין בזה זה שמירה על ערך האוטו(רכב שעבר צביע המחיר שלו יורד כאילו הייתה תאונה בחלק שנצבע)

וגם ככה את הפגושים לא ניתן לסדר בשיטת PDR הם גם ככה צריכים צבע אצלך

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

זה יותר יקר, אבל תשלח הודעה בפייסבוק לPDR+. אולי יפתיעו אותך.

• תוכן חדש...