Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אשמח לקבל המלצות על פנצ'רייה בהרצליה (כולל פיתוח), יש לי בורג בצמיג שקיבלתי מרחוב ליד הבית שלי ככה שלא נסעתי הרבה, סביר שזה בר תיקון.

תודה רבה.

אבירן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

קודם נסה לפתוח את הבורג לאט ובעדינות, עם מברג, אך אל תוציא אותו לגמרי. השתמש בקצף של מים וסבון. באם אתה לא רואה בועות, והבורג כמעט בחוץ, זה סימן טוב.תמשיך להוציא לגמרי.עם אין בועות כלל אתה לא צריך פאנצריה. לפעמים הבורגים אינם מצליחים לחדור לגמרי פנימה.

במידה ויש בועות, החזר את הבורג למקומו, ואז חפש פאנצריה.

פורסם

אני הייתי מעדיף לעשות את הנסיונות האלו בקרבת צמיגיה או ישירות אצלה.

טיירקלאב עובדים עם צמיגיית גלגלי העיר ליד מחלף הסירה.

יבואן גודייר עובדים עם צמיגיית איתן כחלון ברח' המנופים או עם מרכז הצמיג ש.י. ברח' הס.

אין לי נסיון עם אף אחד מהם, אבל לפחות יש סוג של אבא ואמא.

פורסם

אחת הרוטינות שלי בצאתי מהרכב זה סגירת המראות ומעבר כללי עליו, כך גיליתי שחסר אוויר לצמיג (ממש מעט כי בדיוק קיבלתי את הבורג), הבורג בוודאות עשה נזק.

יש אולי משהו באזור רמת השרון או רעננה שניתן להמליץ עליו?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לפני רגע ביקשת בהרצליה...

בהתאם להודעה הקודמת שלי,

טיירקלאב - צמיגי רעננה, רח' ויצמן פינת החרושת.

יבואן גודייר - צמיגי מלאכי ברח' החרושת רעננה, או צמיגי אביגדור כחלון ביוחנן הסנדלר כפר סבא, או צמיגי בני רמת השרון ברח' משה סנה.

פורסם

יש לי נסיון ארוך שנים עם בני בתחנת הדלק "דלק" על משה סנה, שהוזכר פה.

איש ישר ובעל מקצוע.

גם עם מרכז הצמיג בהס התנסיתי בהחךפה האחרונה (רציתי קונטי עבור המאזדה דחוף ולבני לא היו).

היו בסדר גמור מבחינת עבודה. קצת יקרנים, ניסו לשכנע אותי לקנות משהו עלום שם בחצי מחיר ("זה אחלה צמיג, גבר").

כמו כן תיקנו לי בהצלחה פנצ'ר בטריוס כשהייתי מטר משם ולא התחשק לי להגביה אותה כדי להחליף ולנסוע יותר רחוק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לבסוף בחרתי בגלגלי העיר במחלף הסירה, 40 סה"כ.

מקצועי, מהיר, מחיר להבנתי מעט יקר מ20-30 שבדרך כלל לוקחים במקומות אחרים אבל זה לא מה שיהרוג אותי.

תודה לכולם על העזרה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...