Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר כמה ימים שהסטארטר בגרנדה פונטו 2008 של אבא שלי פעם עובד ופעם לא.

חשבתי שזה הסולנואיד שמשלב את הגלגש של הסטארטר הלך (יש לזה שם, שכחתי - בנדיקס אולי?).

שלחתי אותו למוסך מומחה לפיאט באזור ת"א.

המוסך החליף את הסטארטר, ועל הדרך, המכונאי שם לב שיש הודעה במחשב על מים חמים ברדיאטור.

הוא אמר שאולי זה בגלל שהמצבר חלש וזה גורם להודעות שגיאה במחשב ושאין תקלה ברדיאטור.

הוא בדק ומצא שהמצבר הוא משנת 2010 (כן, מלפני 5 שנים) וצריך להחליף אותו. והחליף אותו.

יש מצב שבמקור התקלה היא במצבר והסטארטר בכלל היה תקין?

למותר לציין שטרם אמרו לאבא שלי כמה עולה כל הסיפור, שלחו אותו הביתה מבלי שנדרש לשלם,

ואמרו לו שיבוא "לסגור חשבון" ביום ראשון. באופן כללי, אבא שלי מרוצה ומאוד התרשם מהם לטובה.

מעניין אותי מאוד מה חברי הפורום חושבים על הסיפור הזה.

פורסם

אני לא הייתי במוסך, רק אבא שלי. הוא פנסיונר ותיק. אני לא מאמין שירצה להכנס לזה בכלל.

אבל שאלתי אותו היום מה דעתו, והוא אומר שהתופעה של הסטארטר לא הייתה קשורה למצבר.

בכל מקרה, ביום ראשון הוא ידע מה הנזק (הערכת מחיר).

פורסם

אם הייתי מתאר פה את התקלה כמו שאבא שלי תאר לי, לא מאמין שמישהו היה אומר שזה המצבר.

אני מאמין למוסך במקרה הזה, ויתכן צירוף מקרים של סטארטר ומצבר. אבא שלי נוהג כבר יותר מ 50 שנה, ויש לו מעט נסיון כמו שאומרים. ולשאלתי היום הוא אמר שבודאות הסטארטר הלך. לגבי המצבר אני באמת לא יודע. אבל בואו ננסה בכל זאת לתת קרדיט למוסך. לא כולם גנבים, וזה מוסך שמומלץ פה בפורום די הרבה ואנשים מנוסים איתו.

פורסם

הדבר החשוב ביותר בתחום הוא שאתה סומך על מי שאתה מפקיד בידו את ריכבך ואתה יוצא בהרגשה טובה. לרוב תקלות דרך המיקלדת קשה לאבחן ולפתור אך אני סמוך ובטוח שאנשים היו עוזרים לך גם אם זה להגיע עד אליך או שאתה תגיע אליהם ויאבחנו את הבעיה כמו שצריך.

פורסם

מאור אתה צודק. לאבא שלי מתאים ללכת למוסך שהוא סומך עליו.

אבא שלי טיפל 30 שנה בפיאטים שלו במוסך מומחה לפיאט שהוא מכיר את הבעלים. המוסך עבר דירה למקום רחוק. אבא שלי לא יכול לסוע לשם. בהמלצת החברים בפורום הפניתי אותו למוסך אחר שגם הוא מתמחה בפיאט, ונחשב די אמין. הסיפור עם הסטארטר זו החוויה הראשונה שלו עם המוסך הזה. מסתבר שהם מכירים את הבעלים של המוסך הקודם, וגם עם בעל המוסך החדש הוא התיידד ויצא עם רושם מאוד טוב גם מבחינה מקצועית ויותר מבחינה אישית. כששמעתי לראשונה על השילוב של תקלת סטארטר עם מצבר - נפלו פני וחשבתי שעבדו עליו. אבל הוא מנסיונו מתאר שהסטארטר היה בטוח גמור, וכנראה שגם המצבר הראה סימני גסיסה. סה"כ כרגע התחושה טובה, עדיין הוא לא יודע מה המחיר - מה שבטוח - המוסך שחרר אותו מבלי שגבה אגורה אחת. ענין של אמון בבני אדם.

מסקנה - It's all about people.

• תוכן חדש...