Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני מתכוון לעשות הסרמת משקפיים בלייזר , וברצוני לשאול אנשים שחוו או שמעו על ההשלכות בראיה/ בנהיגה אחרי הניתוח.

שמעתי על אנשים שבלילה רואים הילות סביב האור או דברים דומים.

האם למישהו יש מידע כזה או אחר??

האם מישהו יכול לעזור לי בכללי במידע על הניתוח הה? - אני מאוד חושש מנזק שיכול להיות בעיניים. כי אין אצלי אפשרות לתקן בגלל עובי קרנית דקה.

לצורך הענין אני מתכוון לעשות במכון CAER .

תודה רבה לעונים!!

פורסם

לטעמי השאלה מתאימה יותר לאופטופיק ולא לפורום הזה, אבל אנסה לענות לך מתוך הידוע לי ובזהירות המתבקשת שכן אינני רופא עיניים.

לפי ה- FDA עובי הקרנית אחרי הניתוח צריך להיות לפחות 350 מיקרון, כאשר כל דיופטר וצילינדר בעין דורש כ- 15 מיקרון להסרה מעובי הקרנית.

גם אני נבדקתי לצורך הסרת משקפיים בלייזר, שני מכונים - "עיניים" ו"הדסה" - פסלו אותי בשל קרנית דקה. ב- CARE אובחנתי כבעל קרנית דקה אבל הם היו מוכנים לנתח, ניתוח שאחרי לא מעט לבטים החלטתי לוותר עליו.

מהאמור אתה יכול להגיע למסקנות הלוגיות הבאות:

- יתכן של- CARE יש טכנולוגיה ומכשירים שמאפשרים להם לנתח כאלה שנפסלים במקומות אחרים.

- יתכן שב- CARE מוכנים להסתפק בשולי ביטחון צרים משאצל האחרים.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקבל חוות דעת נוספת - ולו כדי לוודא שהשיקול שנעשה במקרה שלך הוא מקצועי טהור ולא חלילה כזה שהושפע משיקולים כספיים ומסחריים.

פורסם

עשיתי ניתוח עיניים לפני כשנה וחצי.

חד משמעית, אחד הדברים הטובים ביותר שקרו לי, ובוודאות הדבר שהכי שיפר לי את איכות החיים (אחרי הקליאו :) )

אם יש לך את האפשרות, תעשה.

נ.ב. גם אני עשיתי ב-care

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

עשיתי את הניתוח לפני 6 שנים. בלי ספק החלטה מהטובות שעשיתי, שינוי חיים.

בנוגע לנהיגה ובהתחשב בזה שאני נוהג המון שעות (10-12 כל יום) כבר לא מעט שנים אני יכול להגיד רק 2 חסרונות.

כשיש שמש חזקה, במיוחד אחרי גשם, אני חייב משקפי שמש. חייב. אם לא, קשה מאוד לנהוג כי העיניים רגישות ולמיטב הבנתי זה קורה ללא מעט אנשים שעוברים את הניתוח. ואני מניח שזה קשור-החיסרון השני הוא שאני לא יכול לחתוך בצל :-) .ממש איך שאני מתחיל לקלף אני מתחיל לדמוע בטירוף.

חוץ מזה, נפלא. שיפור איכות חיים מטורפת

פורסם

עשיתי את הניתוח לפני איזה 7 או 8 שנים במכון "עיניים". בפירוש משנה חיים. יש קצת הילות סביב פנסים בלילה. ממש לא ביג דיל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עשיתי את הניתוח בגיל 18, בהתחלה היה באמת טיפה הילות אבל לאחר מכן הכל כרגיל למעט רגישות קטנה כשהשמש מול העיניים.

עברו כבר 5 שנים ונהנה מכל רגע.

פורסם
- אני מאוד חושש מנזק שיכול להיות בעיניים. כי אין אצלי אפשרות לתקן בגלל עובי קרנית דקה.

הניתוח משנה לגמרי את איכות החיים - על כך אין ספק בכלל.

לפו"ש יש בעיית קרנית דקה, סוגיה שלמיטב הבנתי מחייבת משנה זהירות.

פורסם

פיספסתי את עניין הקרנית הדקה. הייתי מפחד להתעסק עם זה במצב כזה.

מציע לפות"ש לשקול שוב. במיוחד ש2 מכונים פסלו אותו. נראה לי שאם הם ויתרו על אלפי שקלים בטיפול שמכונה עושה ב20 דקות גג, יש להם סיבה טובה מדי.

פורסם

גם אני עשיתי בcare לפני בערך שנה (את האמת שבכלל לא ביררתי כלום במקומות אחרים לפני), כמובן שבתקופת ההחלמה שהיא ארוכה זה קצת קשה אבל בסוף אני מרוצה ואין בעיה.

בהצלחה!

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תקופת ההחלמה לא ארוכה לכולם. זה תלוי בסוג הניתוח שמתאים לך. לי הייתה תקופת החלמה של איזה שבועיים, אבל אבא שלי עשה את הניתוח ויכל לנהוג כבר יומיים אחרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אותי פסלו על עניין הקרנית הדקה.

אני מחכה להתקדמות הטכנולוגיה שתאפשר הורדת פחות מ15 מיקרון לכל דיופטר, מה שישאיר אותי עם קרנית בטווח התקין לאחר הניתוח.

אני סבור שזה רק עניין של זמן.

M-TECH E46

פורסם
שלום לכולם! אני מתכוון לעשות הסרמת משקפיים בלייזר , וברצוני לשאול אנשים שחוו או שמעו על ההשלכות בראיה/ בנהיגה אחרי הניתוח.

שמעתי על אנשים שבלילה רואים הילות סביב האור או דברים דומים.

האם למישהו יש מידע כזה או אחר??

האם מישהו יכול לעזור לי בכללי במידע על הניתוח הה? - אני מאוד חושש מנזק שיכול להיות בעיניים. כי אין אצלי אפשרות לתקן בגלל עובי קרנית דקה.

תודה רבה לעונים!!

תתייעץ עם ד"ר לוינגר האם כדאי במצב הקרנית שלך בכלל לנתח.

אני עברתי את הניתוח לפני מספר שנים ומרוצה. יש (אצלי) מעט הילה סביב אור בלילה - לא משמעותי.

פורסם
תקופת ההחלמה לא ארוכה לכולם. זה תלוי בסוג הניתוח שמתאים לך. לי הייתה תקופת החלמה של איזה שבועיים, אבל אבא שלי עשה את הניתוח ויכל לנהוג כבר יומיים אחרי.

נכון אני עשיתי את הניתוח עם הזמן החלמה הארוך יותר. שבוע ראשון סיוט אבל אחר כך כבר מתחיל להסתדר. בכללי המנתח אמר לי שעד שנה יכולים להיות כל מני שינויים ועניינים עד שזה מתייצב לגמרי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...