Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רכשתי מאזדה 3 קומפורט 2006 1.6 , נסעה 125,000 ק"מ .

הבדיקה יצאה בסדר יחסית לשנתון , תיקוני פח וצבע , אין שילדה.

הליקויים שצריך לסדר -

1. תושבת מנוע

2. תושבת גיר

3. לבצע טיפול תקופתי של החלפת שמנים / פילטרים

4. איזון גלגלים / כיוון פרונט.

קיבלתי הצעת מחיר במוסך מאזדה מורשה "ברק" בקרית אתא 2200 שח כולל מע"מ ללא האיזון והפרונט.

הטיפול כולל גם החלפת מצתים.

דעתכם ? סביר ?

תודה

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

מומלץ לקחת הצעות מחיר ממוסכים נוספים... אני מניח שתמצא פערים במחירים. ולמה צריך להחליף מצתים? זה ארידיום שמוחלפים כל בערך 90 אלף קילומטר.

פורסם

מצאתי לך אתר שנותן פחות או יותר טווחי מחירים לתושבות מנוע וגיר שבניהם למאזדה שלך:

http://www.mega-wolf.com/%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2/

אני מניח שאולי זה התושבות החלופיות אבל שווה לבדוק. מעבר לכך את החלקים לשאר הטיפול תוכל לרכוש בכל חנות חלפים ופשוט לגשת איתם למוסך שיסכים או אפילו לחברי הכנופייה שיבצעו לך את הטיפול. אני מניח שתחסוך כך לא מעט כסף.

פורסם

תודה רבה על התשובות.

לגבי המצתים - הופתעתי שצריך כל 90K . היה זכור לי שצריך להחליף כל 60K והוחלפו בטיפול 60 לפני יותר מ 3 שנים.

לכן ביקשתי במוסך שיכללו גם החלפת מצתים ( למרות שאין לי מושג אם באמת צריך ).

לגבי תושבות - אשמח לחסוך כסף ולרכוש במחסן חלפים אחר ולגשת למוסך קטן ( בטח לא מסובך מדי ) .

השאלה המרכזית היא איזה תושבות, כי לתושבות גיר ומנוע יש כמה ( קדמית , צד , אחורית ) אני לא

יודע איזה צריך להחליף.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

תושבת גיר יש אחורית תחתונה שהגישה אליה יחסית לא מסובכת. לגבי התושבת מנוע אני מניח שהיתכוונו לימנית עליונה שבדרך כלל היא זו שמיתבלה הכי מהר. כדי לפרק אותה יש צורך בפירוק מיכל נוזל הקירור. העדיפות היא למקוריות בלבד אך קח בחשבון שיש הבדלים משמעותיים במחיר לפי מה שזכור לי.

פורסם

ממליץ לך לבדוק מוסך ציון בקרית אתא לגבי הצעת מחיר.

סביר להניח שזה יהיה כ 50 אחוז מהמחיר שקיבלת.

לא תקבל את ה "לוקסוס הפסיכולוגי" שיש במורשה אבל תבדוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ולמה צריך להחליף מצתים? זה ארידיום שמוחלפים כל בערך 90 אלף קילומטר.

מאור, לא בכל ה-1.6 אלו מצתי אירידיום. תלוי במספר השלדה.

שגיא

• תוכן חדש...