Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא זיהיתי פה גרם של לכלוך ואין לי שמץ על מה ההתלהמות.

מגיע חבר שרושם הצעת מחיר ומה היא כוללת, שואל את חברי הפורום מה דעתם.

יתר על כך, מוסיף את סיכום הדברים לתחילת העבודה ביום ראשון, כך שהעבודה תתבצע ככל הנראה.

איפה מצאת פוליטיקה ונסיון להכפיש?

"יאללה בירי".

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לא מעט דיטיילרים בפורום שלנו עם יכולות מעולות ונסיון לא קטן.

זה הזמן שלכם להציע את עצמכם.

בדיוק. לא ראיתי שום הצעה קונקרטית. רק לכלוך.

אני מנחש שפשוט אין כאן אף אחד שמסוגל ויש לו סובלנות לזה.

פורסם (נערך)

לחברי הפורום שמתעסקים בדיטיילינג אין הרשאה לפרסם את עצמם, ולכן יפנו בפרטי, מן הסתם.

כך שלא נראה זאת על גבי השרשור.

להתרעם על מחיר זה בסדר ד"א.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

עשיתי טיפול של 9 שעות אצל נס דיטייל לפני מספר שנים. זה עלה הרבה פחות מ-3000 ש"ח ויצא מדהים.

יעקב אלטר ביצע לי התקנה של בודי קיט כולל צביעה וזה גם יצא מעולה.

לדעתי שניהם מצויינים ואני ממליץ בחום. מחיר של 3000 ש"ח נשמע לי קצת גבוה אבל זה כנראה נגזר מכמות העבודה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל אם מישהו חושב שב-3k הוא מקבל צביעה טובה, הוא טועה בגדול.

לא בהכרח. כמובן שלא תקבל רמה של מפעל אבל גרוע זה לא יהיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תלוי מי מסתכל על זה, מגיעים אליי המון חבר'ה שמבינים ברכבים וגם מבינים דבר או שניים על נראות הרכב. כשאני מתחיל להראות להם את כל הפאשלות של הפחח או הצבעי שעבדו להם על הרכב הם פשוט נכנסים להלם. גם ב 10K שום פחח לא יוציא רכב בצורה סבבה בעיני וזה מפני שהוא לא יכול להרשות לעצמו את עלות העובדים שדרושה על מנת להוציא רכב ברמה איכותית. גם אין מה להתווכח על זה כי אני עובד מול הרבה פחחים והם בעצמם מודים בזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור שזה תלוי כמה פדנט אתה. אם אתה רוצה מכונית במצב תצוגה זה נכון, אבל כדי להגיע לשקט נפשי צריך להשלים עם העובדה שבארץ רכב שנוסעים בו ביום יום אף פעם ישאר במצב תצוגה.

בשבילי כל עוד אין גלים בפח והבדלי צבע זה אחלה.

פורסם

ברור שלא מצב תצוגה אבל כשמגיע רכב שנצבע במוסך של צ'מפיון ומדובר באאודי A8 W12 ונשארים סימני לקה ונזילות אז זה מעיד על רמת המקצועיות במשק. מקצוען אמיתי פשוט גובה הרבה יותר וזה מעלה את מחיר הצביעה ואגב אותה צביעת כנף באאודי עלתה לבחור בסביבות 15K

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי ערב לזה שדווקא בצ'מפיון יש פחחים מומחים? לדעתי אין תמיד קשר בין עלות העבודה לתוצאה. יש מקומות שהם סתם יקרנים ועושים חרא של עבודה ומקומות שלוקחים מחירים סבירים אבל עובדים ברמה יחסית טובה למחיר.

• אחראי פורום
פורסם

נגעת בדיוק בשני אספקטים חשובים ששולטים חזק בעלויות,

תעשה פחחות וצבע זולים, תקבל גלים והבדלי גוון. תשקיע כסף - אתה יודע את התשובה.

ואני ממש לא מדבר על מצב תצוגה, שזה מונח שמשתמשים בו יותר מדי על כל רכב עם לאכה קצת מבריקה,

מדבר על עבודה נכונה וטובה שלוקחת שבוע-שבועיים בלי בעיה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברים לחלק שמי שלא הבין,

המחיר שצויין הוא כולל מע"מ ואחרי עבודות הרבות שיש לעשות על הרכב עם סריטות סוורלייז גדולות ועם החומרים ברמה גבוהה.

יעקב בעצמו הציע לי לוותר על קניית הצבע ולקנות באופן עצמאי בכדי לחסוך כסף ובכלל הציע לי לוותר על עבודת המקחול וביקש שאני יביא את הרכב שטוף בישביל לחסוך בזמן שהוקצב לייתר ספק.

פורסם

אגב, אני מניח שאתה הבנת ששטוף זה כולל פלסטלינה, כן? כי תיקוני צבע ופוליש בעייתי לעשות בלי ניקוי עם פלסטלינה לפני

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אגב, אני מניח שאתה הבנת ששטוף זה כולל פלסטלינה, כן? כי תיקוני צבע ופוליש בעייתי לעשות בלי ניקוי עם פלסטלינה לפני

סתם לפרוטוקול , לא מאמין שיעקב לא יעשה פלסטילנה אבל יש לך מוצרי פוליש שניתן ליישם על רכב מלוכלך!

פורסם

כל מה שדיטיילרים יכולים להוריד הוא מה שמכונת פוליש יכולה להוריד, הכוונה שרק אם השריטות הן שטחיות ולא עמוקות מידי הן ירדו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529871-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%A8-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%9A

• תוכן חדש...