Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מהצפון חוגגים יומולדת לבעל.

הבחור אוהב פאבים ומוסיקה טובה, לא "אומצים-בומסים".

גילאי 45 וצפונה.

הוטלה עלי משימה לאתר פאב טוב בתל אביב. אל תשלחו אותי לאשדוד או נתניה. תל אביב. אפילו לא רמת אביב.

המלצות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמה שמבחר הבירות בנורמה ג'ין נחמד, המקום רועש מאד וצפוף מאד, לא נראה לי שזה החויה שאתם מחפשים.

אפילו שביקשת לא לשלוח לאשדוד, תלכו לגמברינוס באשדוד :)

פורסם

רק תל אביב.

לא ראשון ציון.לא הרצליה. לא רמת השרון. לא בת ים.

עדיפות לאיזור רוטשילד / לילינבלום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פיקוק ליד הבימה יכול להיות אופציה סבירה. זה גם לא פאב של ילדים, מבחינת הגיל.

מייט בדיזנגוף נחמד מבחינת המוזיקה, אבל קצת צפוף (ומאלו שמוכרים בירות "קטנות" במחיר של שליש ו"גדולות" במחיר של חצי).

בפלורנטין יש את שטרן 1, שגם קצת יותר נגיש מבחינת חניה.

כמובן שיש את המייקס פלייס, על כל הסניפים שלהם, למי שאוהב הופעות של חובבני בלוז \ רוק אמריקאי

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מישהו מכיר פאב בסגנון הפרנדס הישן? (שהיה בבן יהודה ועבר לבן יהודה יותר למטה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לך את הזו-בי-זו בבן יהודה.

יש גם את הקונסיירג' קוקטייל בר בדיזינגוף, הייתי שם בסופ"ש האחרון, מקום מאוד נחמד.

פורסם

זיו, אהבתי את האווירה ה(סוג של) ביתית שהייתה שם, הכל היה שם זורם. לא יודע בדיוק למה לכוון, אבל המוזיקה הייתה אחלה, השירות מעולה, אין יותר מידי אנשים (אפילו שהיה צפוף כמעט תמיד) והשירותים חרא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...