Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ולוסטר שחורה חדשה שעברה דיטיילינג (ציפוי ננו קרמי + הכהיית חלונות). בהמשך אפתח שירשור עם תמונות ופירוט.

הרכב נראה נהדר והבעיה היחידה שלו היא הבעלים העצלן שלו. אין לי הרבה סבלנות כשאני ניגש לשטוף רכב ולכן מחפש גישה שתקל עלי לנקות אותו ולשמור עליו. קראתי כאן הרבה שירשורים על ניקוי רכב חדש וקיבלתי סחרחורת מכל השלבים שצריך לעשות =\

נתקלתי בפרטים על מכונת שטיפה של KARCHER והוידאו שם שיכנע אותי שזה מאוד מתאים לי.

http://www.allkarcher.com/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%A1%D7%98-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9D

זה באמת ינקה את האוטו? אשמח לשמוע את דעתכם ולהמלצות על מכונות אחרות או טכניקות ניקוי שיתאימו לי. אנא נסו להימנע ככל האפשר מהטפות. יש הרבה נהגים כמוני שזקוקים נואשות לפיתרון שיביא לפשרה הוגנת :)

פורסם

אם אין לך כוח לשטוף זה לא משנה אם יש לך גרניק או לא,אתה עדיין צריך לנקות עם כפפה וסבון ואז לשטוף שוב ולייבש,גרניק לבד לא יוריד לכלוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש בגרניק לאבור+ מקציף עולם אחר לגמרי.

מקצר מאוד את השטיפה, מוריד את רוב הליכלוך על הרכב ללא מאמץ כמובן שלא 100% אין מנוס מלהשתמש בכפפה אבל גם את הליכלוך הקשה הוא מקל.

פורסם
אני משתמש בגרניק לאבור+ מקציף עולם אחר לגמרי.

מקצר מאוד את השטיפה, מוריד את רוב הליכלוך על הרכב ללא מאמץ כמובן שלא 100% אין מנוס מלהשתמש בכפפה אבל גם את הליכלוך הקשה הוא מקל.

משתמש בכפפה לפני או אחרי? ועם איזה חומר?

פורסם

אני אתן לך את השלבים שאני פועל:

1) מרסס onr מדולל בשפריצר על האוטו על מנת לרכך לכלוך.

2) עובר עם הגרניק על האוטו, ללא סבון וללא מגע יד.

3) מקציף את האוטו שכבה נדיבה של קצף.

4) מעבר עם הכפפה על הרכב כשעוד יש קצף על האוטו.

5) שוטף שוב עם הגרניק עצמו.

6) מייבש.

כמובן שבאמצע יש גם מעבר על הג'אנטים עם חומר ומברשת יעודיים, גם בג'אנטים הגרניק נותן עבודה ומוריד ללא בעיה את האבק ופיח שנדבקו בג'אנט.

פורסם
אני אתן לך את השלבים שאני פועל:

1) מרסס onr מדולל בשפריצר על האוטו על מנת לרכך לכלוך.

2) עובר עם הגרניק על האוטו, ללא סבון וללא מגע יד.

3) מקציף את האוטו שכבה נדיבה של קצף.

4) מעבר עם הכפפה על הרכב כשעוד יש קצף על האוטו.

5) שוטף שוב עם הגרניק עצמו.

6) מייבש.

כמובן שבאמצע יש גם מעבר על הג'אנטים עם חומר ומברשת יעודיים, גם בג'אנטים הגרניק נותן עבודה ומוריד ללא בעיה את האבק ופיח שנדבקו בג'אנט.

כשיש לך גרניק+ מקציף, מיותר לחלוטין להשתמש בשלב 1 עם ONR .

ONR מיועד לשטיפת הרכב ללא מים, לאנשים שגרים בבתים משותפים ולכאלה שאין להם אפשרות לשטיפה עם צינור וכדומה.

אתה לא צריך ONR אלא, ישר לרסס קצף על הרכב- לשטוף את הקצף- שיטת 2 דליים- שטיפה סופית וייבוש.

ככה אני חושב לנכון ^.

פורסם (נערך)

אני יודע onr נועד לשיטת 2 דליים, אבל יש ליכלוך שרק בריכוך עם onr יותר קל לשטוף אותו ראשוני

לגבי מקציף משתמש בהאנידו.

לגבי היבוש 2 מטליות של הקוראני.

עריכה אחרונה על ידי shlomifr
פורסם

אני עושה בדיוק את מה ששלומי עושה רק שאני לא משפריץ ONR לפני , עובר עם הגרניק טוב , מרסס קצף בנדיבות (שמפו מיסטר פינק) עובר עם כפפה ושוב עובר טוב עם הגרניק עושה עבודה מעולה.

בהצלחה :)

2017 Type R

• תוכן חדש...