Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים שלט ״מש׳ אבוטבול״ ואתה יכול לישון בשקט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה כבר יכול להיות? הרי אתה לא מצפה שימליצו לו לרדוף אחרי הפורצים ערום עם מסור שרשרת ברחבי הבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמע, בטוח שיהיה לזה אפקט על המוטיבציה של פורצים עתידיים.

גם ניתן לשכנע את השופט בנחיצות של המסור להדיפת הפורץ, "זה מה שהיה ליד המיטה".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האם מותר לפזר מלכודות דובים למשל בשטח הפרטי?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
האם מותר לפזר מלכודות דובים למשל בשטח הפרטי?

מאוד מסוכן מה ייקרה כאשר אורחים רצויים ייכנסו לגינה ובטעות יידרכו על המלכודת? או למשל ילדים שעף להם הכדור לשטח הבית ורצו לקחת אותו...

וכל זה בהנחה שבעל החיים של בעל הבית לא מסתובב חופשי בגינה או בחוץ.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)
נשמע לי מאוד מפחיד להיות בבית בעת הפריצה.

מה עושים במקרה כזה? יוצאים עם אלת בייסבול?

מה עושים עם הילדים? מספיק שיתעוררו ויצאו מהחדר כשהפורץ בבית.

אשמח גם כן לעצות טובות.

בתור ילד קטן (איזור גיל 5) "זכיתי" לקחת חלק בסיטואציה דומה לזו שמטרידה אותך, באותה תקופה גרנו בדירה קטנה ואני יחד עם שני אחיי הגדולים חלקנו מיטת יחיד שבמהלך הלילה היתה נפתחת.

החדר שינה שלנו היה ממוקם ממש בתחילת המסדרון המוביל לחדרי השינה\אמבטיה ומהחדר שלנו יכולנו לראות את חלל הכניסה לבית.

חדר השינה של הוריי היה בקצה המסדרון.

(אני בכוונה מתאר איך נראה סידור החדרים, בהמשך תבין למה).

באחד הלילות כאשר כולם ישנו אני התעוררתי ובעודי שוכב במיטה הבטתי לכיוון אותו חלל כניסה של הבית כשלפתע ראיתי אלומת אור שנעה על חפצים שונים, חלפו שניות בודדות וראיתי את הפורץ חוצה את אותו חלל שאליו הבטתי.

לא ברור לי איך או למה אבל הבנתי שהוא הוא תיכף יגיע לאיזור הפרוזדור ולכן עצמתי את עיניי והעמדתי פני ישן.

חלפו שניות בודדות וחשתי את אלומת הפנס שסורקת את החדר שינה שלי ושל אחיי.

דקה שתיים נוספות חלפו והוא הסתלק מהדירה תו"כ שהוא גונב כמה פריטים.

למה פירטתי את סידור הדירה?

לאחר אותה פריצה החלטתי שאני לא מספר להוריי את אשר ראיתי מחשש שהוריי יבהלו מכך שעברתי איזו טראומה (עד עכשיו אני לא מבין איך חשבתי על הדברים האלה בתור ילד בן 5).

שמרתי את ה"סוד" הזה במשך יותר מ-10 שנים עד שבאיזה ערב אחד ישבנו וכל בני המשפחה ונזכרנו באותה דירה וכל הפעמים שפרצו לנו אותה (הרבה...) ואז סיפרתי בפעם הראשונה את מה שראיתי באותה פריצה.

מסתבר שגם אבא שלי ראה את הפורץ באותה פריצה בדיוק (אחרי שיצא מהחדר שלי המשיך במעלה במסדרון אל חדר השינה של הוריי) וגם הוא, כמוני, נמנע מלספר על כך לנו הילדים מחשש שנפתח פחדים.

:lol:

מה ההמלצה?

לא חושב שיש המלצה גורפת, אבל אני חושב שעדיף להמנע מעימות, פעם אחת כי אתה לא יודע מה הצד השני מוכן לעשות כדי להמנע מלהתפס ופעם שניה כי לא בטוח שהחוק יהיה לצידך.

אני כן חושב שאם אין קשר עין עם הפורץ רצוי לתת לו איתות כלשהו כדי לגרום לו להבין שמישהו בבית התעורר, לרוב זה יבריח את הפורץ (קרה לנו 3 פעמים...).

שורה תחתונה- לא שווה לסכן את החיים שלך בשביל להציל משהו שאתה יכול לרכוש שוב בכסף.

פותח השרשור- פרוז'קטורים עם חיישני תנועה בתור התחלה ואם אפשרי כלב צעיר בתוך הבית, לא חובה כלב תקיפה.

לנו היה טרייר מעורב שפעמיים הבריח פורץ, פעם אחת כאשר היה בחדר של הוריי ושמע את הפורץ והתחיל לנבוח ולהשתולל וגרב לפורץ לברוח ובפעם השניה שמע פורץ כאשר התארחנו אצל קרובי משפחה, הפורץ כבר פתח את דלת המרפסת בבית קרוביי והכלב נעמד מולו ופשוט גרם לגנב לקפוא במקום לכמה שניות עד שנמלט מהמקום (אמא שלי התעוררה והיתה עדה לכך).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שורה תחתונה- לא שווה לסכן את החיים שלך בשביל להציל משהו שאתה יכול לרכוש שוב בכסף.

לנו היה טרייר מעורב שפעמיים הבריח פורץ, פעם אחת כאשר היה בחדר של הוריי ושמע את הפורץ והתחיל לנבוח ולהשתולל וגרב לפורץ לברוח ובפעם השניה שמע פורץ כאשר התארחנו אצל קרובי משפחה, הפורץ כבר פתח את דלת המרפסת בבית קרוביי והכלב נעמד מולו ופשוט גרם לגנב לקפוא במקום לכמה שניות עד שנמלט מהמקום (אמא שלי התעוררה והיתה עדה לכך).

עידן כאן אני לא מסכים אתך :(

אם מדובר על שוד ברחוב אוקי, כאן מדובר בבית שלך ויש הרבה אנשים עם חפצים שיש להם ערך סנטימנטלי שאותו לא ניתן לקנות או להשיב.

בבית שלך אף אחד לא אמור לשבור את מעטפת ההגנה שלך.

כלב אכן מעולה, ובתור אחד שהיה לו רועה גרמני נהנתי מזה שאפילו הרוכלים שדפקו על הדלת נעלמו מהר מאד ברגע ששמעו את הנשימות שלו מתחת הדלת שהוא הריח אותם ואז נבח בקול שהבריח אותם (עם ילדים הוא היה מדהים, ובגינה התגלץ עם ילדים קטנים ולא נתן לאף אדם מלבד ההורים להתקרב למגלצות ולמקומות המשחק שהם היו :) אז מומלץ.

מוסיף תמונה של רועה גרמני במצב שאף פורץ לא ירצה להתקרבGerman-shepherd.jpg

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כולנו שמענו על מקרים בהם הגנבים פשוט מרעילים את הכלב. זה עצוב ולדעתי לא כדאי לערב את הכלב בצרות של בני אדם.

כלב שמירה זה לעומואים. גבר אמיתי ישן בחצר (בגלל אשתו) וקופץ על הגרון של הפורץ בעצמו :lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחד הדברים הראשונים בחינוך של כלב זה לאכול רק מאדם אחד, ואז אין את הבעייה של הרעלה/הרדמה.

בזמני היה את מועדון הרועה הגרמני שנפגש בימי שישי בפארק הירקון ושם "חינכו" את הכלבים שמזר לא טוב לקבל אוכל (השתמשו במעין דינמו שנתן מתח כמו שהשתמשו בטלפונים בעבר שגרם להם לקפוץ אבל ללא נזק - הרתעה שנחרטה להם בכל פעם שנגעו באוכל מזר לעומת אוכל מהבעלים)

קובי

:-)

פורסם

קובי כמובן שאף אחד לא מקבל בהשלמה את זה שיפרצו לבית שלו ואת מעטפת ההגנה שלך לא אמורים לפרוץ, לא בבית ולא ברחוב.

יחד עם זאת, חפצים עם ערך סנטימנטלי רצוי לאכסן במקום נסתר או בכספת נעולה.

פורץ שיחדור לביתך כשאתה שוהה בו לרוב ישאף להסתלק מהמקום כמה שיותר מהר ולכן לרוב מה שיגנב זה דברים שאינם מוסתרים.

אם אתה לא בבית במהלך הפריצה אז צר לי, גם רועה גרמני לא יעצור את הפריצה.

זה יותר פונקציה של כמה הפורץ נחוש ונעול על הבית שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם כלב זה בעל חיים ולא רובוט. אפילו אילוף נוקשה, לא יגרום לחתיכת בשר "עסיסית" להתרחק מהפה של הכלב.

אם יפרצו לי לבית, שיקחו הכל ויעזוב את הכלבה בשקט. היא שווה לי יותר מכל המוצרים שיש בבית ביחד.

כבר העלו את זה פה וזה אפילו OLD SCHOOL, אבל מה עם סורגים?

• תוכן חדש...