Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחת ניסו והצליחו לפני מספר שבועות.

ומאז כבר היו עוד 2 נסיונות.

יש לי כלב אבל הוא כבר מבוגר.

יש לנו בישוב גם חברת אבטחה שמסיירת בלילות (משלמים על זה דו חודשי יחד עם תשלום הארנונה),

אבל לא נראה לי שזה ממש עוזר.

לא יודע מה אפשר לעשות , אבל זה ממש מתסכל ומטריד.

(מעבר לרכוש - גם ביטחון אישי)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אתה גר?

המדינה מפקירה אותנו. אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתמגן. דלתות בטחון, סורגים, תאורה חזקה מסביב, אזעקה.

:turn-l:
פורסם
איפה אתה גר?

המדינה מפקירה אותנו. אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתמגן. דלתות בטחון, סורגים, תאורה חזקה מסביב, אזעקה.

אכן.

תאורה חזקה בכניסה לבית, אזעקה, הרבה מצלמות דמה (20 ש"ח למצלמה), להשאיר את האור דולק + טלוויזיה עם ווליום זה הפתרון הכי טוב...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פרצו אליכם כשהייתם בבית או כשהיה ריק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המדינה מפקירה אותנו

הכי גרוע שגם לא נותנים לקחת את החוק לידיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא לקחת את החוק לידיים, אם הפורץ נפצע בשטח שלך הוא יכול לתבוע אותך. החוק כיום שם אותך בתחתית שרשרת המזון.

פורסם

הייתי בבית.

בפעם הראשונה זה היה בלילה - אף אחד לא שמע כלום כולל הכלב.

בפעם האחרונה דוקא שמעתי משהו והתעוררתי - בזמן אמת לא ראיתי כלום אבל בדיעבד ראיתי שחתכו את הגדר עם קאטר.

פורסם

יש את חוק דרומי, שאומר שמי שמנסה להיכנס אליך הבייתה על מנת לבצע עבירה, מותר לך לירות בו על מנת לסכל את העבירה.

את שי דרומי זה הציל (למרות שהיו כאלו שאמרו שהוא בכלל ירה בהם בגב כשהם התחילו לברוח...), נקווה שאף אחד לא יעמוד בניסיון דומה.

פורסם

נשמע לי מאוד מפחיד להיות בבית בעת הפריצה.

מה עושים במקרה כזה? יוצאים עם אלת בייסבול?

מה עושים עם הילדים? מספיק שיתעוררו ויצאו מהחדר כשהפורץ בבית.

אשמח גם כן לעצות טובות.

פורסם

אתה צריך להיות ממוגן קצת יותר מהשכן אלא אם יש עליך מודיעין ממוקד שהופך אותך למטרה ואם יש מודיעין כזה כלום לא יעזור לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי זה הפוך בדיוק.

הבית שלנו 80 מ"ר קטן וישן - והוא מוקף מסביב בוילות / קוטג'ים של 200 מ"ר ומעלה.

לא יודע מה מחפשים אצלי בזמן האחרון. בייחוד אחרי שכבר הצליחו לפרוץ ולגנוב טלפונים ניידים ומחשב נייד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ווילות גדולות בד"כ יש ביטוח שמחייב התקנת מערכת אזעקה. יכול להיות שבגלל שהבית שלכם נראה פחות "שופוני" הגנבים מניחים שאין בו שום אמצעי הגנה ופורצים.

פורסם
ווילות גדולות בד"כ יש ביטוח שמחייב התקנת מערכת אזעקה. יכול להיות שבגלל שהבית שלכם נראה פחות "שופוני" הגנבים מניחים שאין בו שום אמצעי הגנה ופורצים.

זאת ככל הנראה הסיבה.

אני מניח לפי דברייך פות"ש שסורגים ואזעקה אין.

לווילות ככל הנראה יש, שלא לדבר על מצלמות, חיישנים, נעילה אוט' לבית + חדר אבטחה לווילות המפוארות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מה שמוזר שעד היום זה לא היה ככה.

תמיד פרצו לוילות ולא היו נסיונות להתעסק עם הבית שלי.

אז לא ברור למה בשבועות האחרונים זה השתנה.

זה גם תמיד קורה במהלך הסופ"ש. בדרך כלל בלילה שבין שישי לשבת. זה אומר משהו?

• תוכן חדש...