Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אזעקת MVP של רב בריח, בעת הסגירה מרים החלונות הפסיק לעבוד, יכול להיות שיש קשר לזה שהחלפתי מצבר.

מאיפה כדי להתחיל לחפש את הבעיה?

פורסם

במידה כל החלונות עולים ויורדים ללא בעיה.

נסה לבדוק את הפיוז של המרים חלונות.

למרים חלונות ישנו פיוז נפרד מהאזעקה.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

מרים חלונות זה מכשיר טיפש והוא לא צריך ללמוד משהו.. הוא סה"כ נותן מתח לחלון כדי שיעלה למעלה וכשהוא מרגיש התנגדות עוצר וממשיך לחלון הבא.. מה שאולי יכול להיות ואני גם מתקשה להאמין הוא שבאזעקה שלך יש הגדרה שמפעילה ומבטלת את הפקודה למרים חלונות.. אבל שוב קשה לי להאמין שהיא תשכח לאחר החלפת מצבר.. הכי סביר שמדובר בפיוז, הפיוז הזה לא ישב בתיבת הפיוזים של הרכב ותצטרך לגשש קצת מתחת לדאשבורג בכיסא נהג כנראה ולחפש תיבה קטנה עם פיוז בודד שמתחבר למרים החלונות, בדוק אם הוא תקין.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כמו שנאמר מעלי,

הפיוז של המרים שמשות לא נמצא בקופסת הנתיכים.

תראה איפה המרים יושב, תרוץ יחד עם החיווט שלו ואז תמצא את הפיוז.

בהצלחה.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

×
×
  • תוכן חדש...