Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לפני רכישה של רכב בתקציב של עד 15K.

המעמדות בינתיים הם :

סוזוקי בלנו , סיוויק , פונטו ספייס , גטס , יונדאי אקסנט , 206 וזהו .. השאלה מבחינת אמינות איזה רכב אמין מביניהם ?

חשוב לי מאוד אמינות + צריכת דלק.

הרכב חייב להיות אוט'.

מה אתם ממליצים מבחינת אמינות ? בעיקר האמינות חשובה אך גם צריכת דלק.

הנסיעות הם לסופר וכו' בעיר , לפעמים ליציאות לראשון חולון וכו' (אני מבת ים) , רוב הזמן עירוני ולפעמים כבישים מהירים וכו'.

פורסם

בשנים האלה, קודם כל חשוב לבחון כל מקרה לגופו ואת היסטוריית הטיפולים שלו, כי גם רכב בעל מוניטין אמינות "מושלם" יכול לגרור אחריו הוצאות ענקיות, במידה והוזנח.

בהנחה שכל הרכבים שמורים ומטופלים ואמינות היא בראש מעיינך ואתה חייב תיבה אוטו' וותר על ה206 והפונטו ספייס.

פורסם

הגטס עדיפה ?

אמינות היא בראש הרשימה , אני לא ממש יודע מה לבחור.

ראיתי גטסים עם 130 - 150 אלף , מנוע 1.35.

ה-206 ממש מושכת אותי כי היא באה עם סאן רוף והרכב נראה מאוד צעיר , הייתי שמח להמלצות לרכבים.

איך ה-307 ?

פורסם

תוסיף לעצמך פולקסוואגן פולו אוטומטית רכב אמין טוב וחסכוני.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם (נערך)

רב תודות על העצות !

אם אני אשקול רכב ידני , האם עדיין הכף עומדת לטובת הגטס ?

חשבתי על 206 ידנית דגם Sky Line , אבל שוב האמינות זה אחד הדברים שהכי חשובים לי , אם בשביל יותר "יופי" צריך לוותר ולקחת רכב ידני , אני מוכן , הגג ממש מדליק אותי משום מה ואני נרתע מהצריכת דלק של הגטס.

נגיד שאני שם 50 שקל בשבוע דלק , נוסע לב"ס וחזרה (2 ק"מ ולספור נגיד פעם בשבוע עוד איזה 1 ק"מ , כל הנסיעות הן בעיר) איזה רכב יהיה חסכוני יותר עם אמינות ?

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

בכזה ק"מ נמוך ההבדל בין רכב זולל דלק לרכב חסכוני מאוד קטן עד כדאי לא משמעותי.

הגטס אמינה ולא יקרה לאחזקה ולכן אופציה טובה, כך גם הפיגו שתהיה נוחה יותר.

פונטו ספייס חסכונית וגם לא יקרה לאחזקה.

לגבי הגטס תנסה לחפש ברמות איבזור gli/glx/gls, כיוון שבדרך הבסיסי gls אין abs ויש כרית אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רב תודות על העצות !

אם אני אשקול רכב ידני , האם עדיין הכף עומדת לטובת הגטס ?

חשבתי על 206 ידנית דגם Sky Line , אבל שוב האמינות זה אחד הדברים שהכי חשובים לי , אם בשביל יותר "יופי" צריך לוותר ולקחת רכב ידני , אני מוכן , הגג ממש מדליק אותי משום מה ואני נרתע מהצריכת דלק של הגטס.

נגיד שאני שם 50 שקל בשבוע דלק , נוסע לב"ס וחזרה (2 ק"מ ולספור נגיד פעם בשבוע עוד איזה 1 ק"מ , כל הנסיעות הן בעיר) איזה רכב יהיה חסכוני יותר עם אמינות ?

כן. הגטס עליונה בגיר האוטומטי וזה לא אומר שהיא נחותה בידני.

ועזוב אותך "גטס אוכלת דלק" , אם נגזים אז בגטס אתה תקבל 1:7 בעיר, וכמה אתה חושב שתקבל באחרות? במקרה הכי אופטימי 1:9.

ואז אתה תכנס למוסך עם איזה אירופאית מזדקנת ותחזיר את כל הכסף שחסכת על דלק.

קיצר קח גטס תאמין לי אחלה של אוטו ואמין זה הכי חשוב!

פורסם
yulianx הדגם הבסיסי והנחות של הגטס הוא GLF ולא GLS שמגיע עם מגנזיום גג נפתח לרוב מנוע 1600 ועם ABS וארבע כריות אוויר.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

נכון,בטעות רשמתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...