Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חייל משוחרר שמחפש רכב ראיתי פיאט פונטו 2006 גיר רציף, הבנתי שהגיר הרציף מומלץ, הרכב יד 1 טופל במורשה והכל מה אתם אומרים חברים שווה את הכסף? סביבות 17 אלף הרכב עשה 118 אלף.תודה מראש

פורסם

הנתונים טובים והרכב עצמו גם כן,קח אותו לבדיקה לפני כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הנתונים טובים והרכב עצמו גם כן,קח אותו לבדיקה לפני כן.

יש למישהו המלצה למוסכניק שיכול לבדוק את הרכב בחיפה? אני לא רוצה ללכת למכוני בדיקה הרגילים לא מאמין בהם ראיתי איזה עבודה הם עושים פשוט בדיחה!

פורסם

אתה צריך אז גם מוסך וגם פחח,יש מוסך מורשה שאפיק מזואי בחיפה:

http://www.fiat.co.il/default.asp?catid=%7B0C2279CE-C90D-4064-BE48-37BE178D9E1C%7D

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר הרציף הגיע עם רמת איבזור ELX/DYNAMIC והרובוטי בSX.

פורסם

דווקא יש מוכן בדיקה בחיפה שמנסיון אישי אני יכול מאוד להמליץ עליו - מ.מ.מ. נמצא במפרץ ממש ליד משרד הרישוי.

לגבי הרכב, הייתה לי כזאת משנתון 2001 עם הגיר הרציף, רכב מדהים! ממליץ בחום!

נתונים כאלה טובים נשמעים לי קצת מחשידים, והייתי בודק את היסטוריית הטיפולים של הרכב במוסך ומתאים את הקילומטראז' שמופיע בטיפול לקילומטראז' של הרכב.

בנוסף, אם הרכב אכן טופל במוסך מורשה, אז סביר להניח שנוזל הקירור אשר נמצא במערכת הקירור הינו מקורי של פיאט (קוראים לו "פארפלו") אבל הייתי מוודא את זה. זה עניין חשוב ברכבים האלה.

כמובן שתיקח לבדיקה. כשתסיים עם הבדיקה, תסרוק אותה למחשב ותעלה אותה לכאן, ואני בטוח שישמחו לעזור לך גם עם זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תודה רבה ואכן הנתונים נשמעים קצת כמו מציאה אבל זה מישהו מבוגר שהרכב נקנה בשביל הבת שלו אני אבדוק הכל הקטע שזה איטלקי קצת מלחיץ אותי היה לי מפגש עם צרפתייה לא ממש נחמד... הוא התחייב שהכל רשום במחשביי החברה ואכן הדבר הראשון שאבדוק זה זה...

פורסם
יש סוחר רכבים נוכל בחיפה, ממליץ לך להיזהר הוא מתעסק בעיקר עם פיאט פונטו !

אורן ממן שמו.

אוו אה קראתי קצת על הממן הזה וזה מאוד מתאים לתיאור שלו חחח רק שהבן אדם שדיברתי איתו ממש נשמע מבוגר וגם שמעתי את אישתו ברקע צריך לבדוק את הנושא לעומק הדברים

פורסם

תבדוק הכל לעומק. לגבי בדיקה, ממליץ ללכת למוסך פיאט "פאטין" בעכו, שם תוכל לראות את היסטוריית הטיפולים ויגידו לך אם הרכב שמור ושווה לרכוש אותו.

לאחר הבדיקה תגיע שוב למוסך, תבדוק כמה יעלה לתקן ליקויים שתמצא ומשם תמשיך הלאה.

• תוכן חדש...