Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני משתעשע ברעיון של החלפת האוטו. אני יודע מה דעת רוב האנשים כאן על סוחרי רכב אבל לי אישית אין את הרצון להתעסק עם אנשים ולמכור את את הרכב באופן פרטי למרות שכך אני אקבל אעליו את מירב התמורה הכספית.

אני מעדיף ללכת למגרש רכב, למצוא רכב שמתאים לי, להשאיר את הישן ולקחת את החדש.

שאלתי היא כמה אני אקבל בטרייד אין (פחות או יותר) על מאזדה 2010, 120K ק"מ, יד 2 מהשכרה בהנחה שהרכב במצב טוב מכל הבחינות, חיצונית ומכנית (והוא אכן כזה), כלומר כמה יורידו לי מהמחיר של הרכב החדש שאני אקח?

תודה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל תלוי באיזה רכב תרכוש. עבור כל רכב תקבל הצעה שונה.

בכל מקרה ממליץ לך לנסות למכור לבד. רכבים מהשכרה ועם ק"מ גבוה הם לא מתכון טוב לעסקת טרייד.

פורסם

כמה הרכב שלי שווה למגרש הרכב תלוי ברכב שאותו אני ארכוש? מה הכוונה? ככל שאני ארכוש רכב יקר יותר אני אקבל הנחה גבוהה יותר? ההפך? תסביר בבקשה.

ההנחה שלי הייתה שהם נותנים פחות או יותר אותו הדבר עבור הרכב הישן לא משנה מה אתה מתכוון לרכוש. אני טועה?

פורסם

אתה טועה, טרייד אין זה גילום של הנחה בהתאם לרכב שאתה קונה.

בזמנו על קסרה קיבלתי הצעה של 7 אלף ושל 3 אלף מאותו נציג, תלוי ברכב שהתעניינתי בו

פורסם

בנוסף למה שלאון אמר, אל תסתנוור מהמחיר שתקבל בטרייד בכול מצב.

המטרה של כול הטריידים זה למקסם רווחים. אם מביאים לך על הרכב מחיר טוב בטרייד כלשהו, תהיה בטוח שזה בגלל שאתה הולך לקנות במקום הרכב הישן, רכב לא סחיר בעליל, או שרכב במחיר מופקע.

פורסם

מניסיוני עם טרייד אין- לא נותנים מתנות. יתנו לך כמה שפחות על הרכב הישן ויקחו ממך כמה שיותר על הרכב שאתה מעוניין. ככה אצלי זה היה. מה אני כן ממליץ? תמכור ביד 2. במידה ולא הצלחת תמכור לכל סוחר שיתן לך את המחיר הכי טוב ואז תיגש למגרש/סוכנות שהכסף כבר אצלך.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אני מבין את האנטגוניזם שיש לכם כלפי סוחרי רכב אבל בינתיים רכשתי שני רכבים משני מגרשים שונים והייתי מאוד מרוצה. שני רכבים במצב טוב שנתנו תמורה עבור האגרה.

בכל מקרה הסיכוי שאני אמכור את הרכב באופן פרטי שואף לאפס, ממש לא מעוניין בכל מיני חכמולוגים שיגיעו אליי הביתה ויבלבלו לי במוח כשחצי מהם בכלל לא רציניים... לא תודה.

פורסם

בן אדם שלא מעוניין ברכב לא יגיע אלייך הביתה, תהיה בטוח!

זה לא שאתה מוכר איזה לאון קופרה משופרת שבן אדם בא רק כי הוא רוצה סיבוב, כולה מאזדה 3 ועוד יוצאת השכרה, בן אדם שיגיע אליך הבייתה זה בן אדם שמעוניין ברכב ( וזה בתנאי שמישהו יגיע השוק של המאזדות מאוד קשה, במיוחד אלה מליסינג או השכרה)

אל תתעצל! אם אתה רוצה להחליף, פרסם שים מחיר ריאלי, ותן אותה לראשון שיציע ( כדי לא לצאת "פרייאר" לך לטרייד אין תראה מה מציעים לך) תראה שבן אדם פרטי כמה שייכסח אותך סביר להניח זה יהיה עדיף על הטרייד.

אל תשכח שבסוכנות אם אתה בא עם מזומן יורידו לך במחיר לעומת טרייד

בהצלחה

פורסם

בשביל לדעת האם העסקה טובה עבורך, אתה צריך כמה פרמטרים:

1. מי האיש שמוכר מאזדה 2010 במחיר הזול ביותר בלוח יד 2.

2. לברר האם הרכב הזול ביותר ביד 2 (וגם אלה באותה סקאלת מחירים) מציעים נתונים דומים לשלך, או משמעותית יותר גרועים.

3. לשמוע כמה מוכנים לתת על הרכב שלך בטרייד אין.

4. לשמוע כמה מוכנים לרדת מהמחיר של הרכב הבא שלך במידה ותגיע עם מזומן ובלי עסקת טרייד אין.

אם למשל הרכב שלך שווה 40K במחירון, ואתה מקבל עבורו 32K בטרייד - אז הפסדת 8K. על זה אתה צריך להוסיף את העלות העודפת של הרכב הבא שלך - כי זה ברור שבמידה ותגיע על מזומן תקבל הנחה כלשהיא. אתה מברר עד לאיפה מוכנים לרדת איתך, ואת הסכום הזה אתה מוסיף לעלות העסקה. נגיד - עוד 3K.

כך יוצא שבפועל אתה מוכר רכב שהמחירון שלו הוא 40K, במחיר של 29K סופי.

עכשיו תסתכל ביד 2, ותחשוב כמה ה-11K האלה (כדוגמא...) רחוקים מהמחיר של הרכב הכי זול ביד 2.

אני מבטיח לך, שאם תציע את המחיר הזול ביותר והנתונים יהיו טובים משמעותית מאלה של המתחרים שלך, אתה תמכור ומהר.

פורסם

איזו תגובה של הדוקטור!

חבל שצריך לחזור עליה כל יום בערך.

פות"ש, עשו לך טובה והמחישו לך שהימנעות מאי-נעימות עולה לך לפחות 3-5K ש"ח. ממליץ לך לעשות בדיוק מה שסובארו רשם.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
בן אדם שלא מעוניין ברכב לא יגיע אלייך הביתה, תהיה בטוח!

זה לא שאתה מוכר איזה לאון קופרה משופרת שבן אדם בא רק כי הוא רוצה סיבוב, כולה מאזדה 3 ועוד יוצאת השכרה, בן אדם שיגיע אליך הבייתה זה בן אדם שמעוניין ברכב ( וזה בתנאי שמישהו יגיע השוק של המאזדות מאוד קשה, במיוחד אלה מליסינג או השכרה)

אל תתעצל! אם אתה רוצה להחליף, פרסם שים מחיר ריאלי, ותן אותה לראשון שיציע ( כדי לא לצאת "פרייאר" לך לטרייד אין תראה מה מציעים לך) תראה שבן אדם פרטי כמה שייכסח אותך סביר להניח זה יהיה עדיף על הטרייד.

אל תשכח שבסוכנות אם אתה בא עם מזומן יורידו לך במחיר לעומת טרייד

בהצלחה

בדיוק מה שקרה לי. אני הצלחתי להוציא 5000 ש"ח יותר מאדם פרטי שקנה את הרכב לעומת הטרייד אין שהציע לי על הרכב 5000 ש"ח פחות וגם פחות מחצי מהמחירון של האוטו.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אוקיי, העליתם כמה נקודות טובות שבהחלט צריך לשקול אותן.

זה מוביל אותי לשאלה הבאה: כמה מחירון יד 2 באמת משקף את המחירים האמיתיים? האם מתייחסים למחירון רכב של יד 2 ברצינות או שזה גימיק של האתר?

פורסם (נערך)

היום השוק חלש ומוצף, גטס שהמחירון שלה כ 24 אלף ש"ח נמכרת ב 16-19 לפני מיקוח.

כמו שאמרו לך, תעלה מודעה ליד 2 לאחר מחקר על אקזמפלרים מקבילים שנמכרים בהתאם לנתונים. מתקשרים? סבבה! לא מתקשרים תוריד במחיר.

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם
אוקיי, העליתם כמה נקודות טובות שבהחלט צריך לשקול אותן.

זה מוביל אותי לשאלה הבאה: כמה מחירון יד 2 באמת משקף את המחירים האמיתיים? האם מתייחסים למחירון רכב של יד 2 ברצינות או שזה גימיק של האתר?

גימיק של האתר ומחירון לאנשים שמתמקצנים על חצי שקל.

לא מתייחסים היום לאף מחירון בצורה רצינית, בטח ובטח כשמדובר במאזדה 3 יוצאת השכרה.

כמו שכתבו לך כאן, תסתכל על המודעות באתר ותראה מה פחות או יותר המחיר לרכב עם נתונים שדומים לשלך. תוריד מזה 2000-3000 ש"ח וזה כנראה המחיר האמיתי של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא יודע מתי אלה שהגיבו פה קנו/מכרו רכב לאחרונה. המצב ממש על הפנים, ואם פות"ש רוצה לקצר תהליכים ולבצע עסקת טרייד אין, למה לא? אז אולי הוא ימכור במחיר נמוך יותר, אבל במקרה שלו - כמה אתם חושבים שקונה מיד 2 ישלם על רכב כזה פופולארי ועוד שהוא מהשכרה?

רק לפני חודש וחצי ניסיתי למכור סיוויק 2006 יד פרטית, מותג שנחשב "פופולארי" ו"שומר ערך"... קדחת, בקושי אנשים מתקשרים, וגם מי שמתקשר מציע מחיר של 4 שנתונים פחות. אחרי כמה שבועות נואשתי ועשיתי טרייד.

בקיצור - לא הייתי פוסל בכלל, רק הייתי ממליץ לעשות את הטרייד אצל סוחר מוכר ובעל מוניטין ולא אצל איזה מישהו שמחנה מכוניות במדרכה ברחוב ומוכר (בכוונה הקצנתי - אבל יש כאלה...)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...