Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, גם רעיון לא רע.

בקיצור, הבנתי מה שהבנתי וכעת נעבור לשלב ב' - יש לי תקציב מוערך ממכירת רכב באופן פרטי אז עכשיו נשאר להעריך מה ההיצע בתקציב הזה.

תודה לכולם.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להלן בכחול

אשמח ללמוד מהדוגמא שלך, האם תסכים לשתף נתוני אמת על הרכב ועל התהליך שעברת עד שבסוף הלכת לטרייד?

לא בא לי להיכנס למספרים מדויקים, אני רק מציין שאנשים עוד לא שמעו מה מצב האוטו וכבר הציעו הצעות מעליבות. והרכב באמת היה במצב טוב, מטופל במורשה יבואן בלבד.

עד היום כל בנאדם שדיבר איתי על טרייד, בסוף השיחה השתכנע שלא רק שהנוחות לא שווה את הכסף, גם התמורה (הרכב "החדש") פחות טובה מהמקבילה בפרטי.

כאן נראה לי שפספסת אותי - גם אני אישית נגד רכישת רכב ליסינג/השכרה. כל פעם שכתבתי כאן "טרייד אין" התכוונתי לרכישת רכב מיד פרטית, כשהאופציה הכי טובה היא כמו שציינו כאן מיבואן שקנה מהלקוח שלו רכב משומש ומכר אחד חדש מאותו מותג.

באופן אישי אני מכרתי לפרטי במזומן (בשקיפות מלאה) רכב שבטרייד הציעו לי עליו הרבה פחות.

גם לי הציעו מיני הצעות "מגונות" גם מפרטי וגם בטריידים השונים. בסופו של דבר מצאתי עסקה שבה לקחתי את מחיר המחירון שלי, את מחיר המחירון של הרכב מהטרייד ועל הפער ביניהם הוספתי 5,000 ש"ח. את הסכום הזה הייתי מוכן להוסיף למניעת כאבי ראש, בעיקר כשאני - מה לעשות - לא מומחה גדול בהתמקחויות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לרכוש מיבואן שקנה רכב מיד פרטית זה טוב רק אם אתה מעוניין ברכב בן 3 ומעלה להערכתי. במקרה שלי אני מעוניין ברכב משנת 2014 וכאלה ניתן להשיג רק מפרטי או ממגרשי רכב מסויימים.

פורסם

נאמר לי על ידי מנהל מכירות של אחד המותגים בארץ שעלות של טרייד היא לערך 10.000 ₪.

אני יכול להעיד שכשקרסו הציעו לי מחירון על הרכב שלי זה בא על חשבון הנחת מזומן של 8,000₪ שניתנה.

פורסם (נערך)
לרכוש מיבואן שקנה רכב מיד פרטית זה טוב רק אם אתה מעוניין ברכב בן 3 ומעלה להערכתי. במקרה שלי אני מעוניין ברכב משנת 2014 וכאלה ניתן להשיג רק מפרטי או ממגרשי רכב מסויימים.

בגדול, הכלל שלך נכון. וזה גם מה שרוב מי שעושה עסקה עם היבואן מחפש - רכב מיד פרטית בן 3-4 שנים.

אבל יש יוצאים מהכלל - נתקלתי ברכב בן 8 חודשים, שהקונה שלו פשוט לא הסתדר איתו, היה לו קטן מדי, חזר לאותו יבואן והחליף לסגמנט אחד גבוה יותר. אפשר היה לקנות רכב חדש כמעט לחלוטין ב- 30% פחות מהמחירון, אבל הוא נחטף עוד לפני שביררתי אם אני יכול לעמוד בתקציב הזה...

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine

פורסם
מצד שני גם כל הלימונים חוזרים ליבואן מוקדם מהצפוי. מכיר 3 מקרים כאלו אישית

ברור.

אם כי אפשר ליפול בחוץ גם על לימון משומש יותר. לא יודע מה יותר גרוע...

פורסם (נערך)

שלום

את הרכב הנוכחי שלי (פלואנס 2.0) קניתי מקרסו טרייד אין שהוא היה בן 10 חודשים.

הרכב אצלי כבר שנתיים וחצי ואני מאד מרוצה.

חיפשתי את הדגם הספציפי הזה, ולא מצאתי פרטי שמכר

עריכה אחרונה על ידי windsurfer
תוספת

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...