Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשת מק"טים לסיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש את המקטים למנגנוני המנעול לדלתות הקדמיות של סיאט לאון 2011.

הכוונה היא למנגנון האלקטרו-מכני, לא לצילינדר.

תודה רבה.

פורסם

הגעתי לכאן בעבר אבל אני לא מצליח לעשות סדר בדברים

מופיעים 6 מקטים עבר צד שמאל ו6 מקטים עבור צד ימין (בגרסאת הגה שמאלי כמובן, למרות שישנה כפילו עם המקטים של גרסאת הגה ימני)

המקט 1P0839016 הוא בודאות עבור דלת ימנית אחורית (החלפתי אותו, שני החלקים [המוחלף והמחליף] היו אצלי ביד לכן אני יכול לאמת זאת בוודאות), איך אני מסנן מבין 5 המקטים האחרים את ה 2 הרלוונטים לי.

פורסם

אם ללכת לפי הדלת האחורית, אז הקדמי התואם הוא 1P1837016 עבור קדמי ימני, ו-1P1837015 עבור קדמי שמאלי.

אבל אני לא יכול להבטיח זאת ב-100%.

אני מניח ש'מוסך רון' או 'TG-Parts' לדוגמה יוכלו להכווין במדויק.

פורסם

כל 4 המנעולים בלאון 1P שונים (הקדמיים שונים מהותית מהאחוריים בגלל הצורה החיצונית של הזווד אשר מכיל את המכלול ואילו ימין/שמאל הם שיקופי מראה).

אם זה שמסתיים ב16 הוא בימנית אחורית, לפי דעתי הוא לא יכול להתאים לשום דלת אחרת, אולי אני טועה ואחד מהחבר'ה הנ"ל יוכלו לתת תשובה טובה יותר.

פורסם

מסתיים ב-6 = צד ימין.

מסתיים ב-5 = צד שמאל.

מתחיל ב-1P0 = אחורי, אין משמעות לצד הגה.

מתחיל ב-1P1 = קדמי, LHD.

מתחיל ב-1P2 = קדמי, RHD.

המק"ט האחורי שלך מכיל בתיאור שלו את 'PR-4F8,4K3' ולכן המק"טים היחידים שתואמים מבחינת כל הנ"ל ובלי אותיות נוספות בסוף המק"ט הינן אלו שציינתי.

פורסם

אם היה לי כובע הייתי מסיר אותו בפניך.

תודה.

פורסם

אין בעד מה.

אני רק מזכיר שוב, שזה לא מבטיח 100% תאימות.

כבר היה שרשור אחר של מישהו שחיפש את המק"ט של הפנס האחורי, ובסוף הוא גילה שהמק"ט שתואם לרכבו שונה במעט מזה שהופיע באתר הנ"ל (לפני שביצע רכישה כלשהי).

בעיקר לאור העובדה שכנראה אין הבדלים משמעותיים במנעולים האחוריים באופן כללי, לא מן הנמנע שבקדמי יש איזשהו מק"ט אחר.

פורסם

חבר פורום נוסף אימת לי את המק"טים האלו בצ'מפיון לפי מספר הרכב, צדקת לחלוטין!

• תוכן חדש...