Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכבל התנתק (מתלישה של הכונן די וי די)

ניתקתי את הכונן מהמחשב, פירקתי אותו וראיתי לאיפה הכבל הצהוב מתחבר. כל פעם שאני מחבר את הכבל ומחזיר את הכונן אז זה מתנתק בדרך פנימה.

ניסיתי לשים איזולירבנד שיתפוס אותו בפנים. מיותר לציין שגם הכבל וגם האיזולירבנד נדחסים החוצה מהכונן ונכנסים עמוק פנימה.

ניסיתי להחזיר פנימה כשהכבל מתוח במינימום קיפולים.. ךא הלך.

נגמרו לי הרעיונות (והעצבים)

מצרף תמונות של הכבל והכונן, בתמונה אחת הוא בחוץ בשנייה בפנים ותמונה של מה שקורה כשמכניסים את הכונן עם הכבל..הכבל מתנתק מהכונן.

איך זה אמור להיות?

20150130_180124.jpg20150130_180643.jpg20150130_175640.jpg

שכחתי לציין מדובר במחשב של Asus לא זוכר בדיוק את הדגם (לא שלי)

פורסם

יש לזה קליפס, יתכן ותצטרך לפתוח מה שצריך כדי להגיע אליו

אותו רעיון כמו החלק השחור בתמונה, אחרי הכנסת הכבל צריך ללחוץ את החלק השחור לכיוון החלק הלבן שמולחם אל הלוח

Step-2.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צודק!

לא ניסיתי את זה בכלל כי זה היה נראה לי מולחם. בהתחלה ניסיתי להוריד את החלק הלבן, בדומה לחלק מהסמארטפונים אבל אז באמת ראיתי שהחלק השחור יכול להיפתח.

עובד פיקס!

תודה רבה!

• תוכן חדש...