Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בדגם 1.6 עם תיבת הילוכים DSG. הרכב מחברת באדג׳ט שלפי מה שנאמר היה בליסינג פרטי. ברישיון יהיה רשום השכרה-חכירה (האם זה תקין?). הרכב עבר 87,000 ק״מ ובמצב ממש ממש טוב. גם חיצונית וגם הסלון, הכל נראה מאוד שמור. גם נסיעת מבחן הרגישה טוב (בלי רעשים או קירקושים), נסעת חלק מאוד וגם עברת הילוכים הרגישה טוב (אני לא מוכנאי). היסטוריית טיפולים מסודרת, לא תוקן/הוחלף שום דבר. החליפו את כל ארבעת הצמיגים לאורך השנים.

הרכב עוד לא עבר בדיקה וניכנס לבדיקה ממוחשבת ביום ראשון ואחר״כ למסוך לטיפול ותיקונים אם צריך. אני סיכמתי שאקח את הרכב לבדיקה עצמאית נוספת ואם יתגלו ליקויים נוספים אז גם אותם יתקנו על חשבונם.

בגלל שרכב היה בליסינג פרטי אז באדג׳אט נותנים אחריות על גיר ומנוע לשנתיים + טיפול נוסף על חשבונם.

סה״כ המחיר הוא 53,500 לרכב

מה דעתכם? מה עוד כדאי לבדוק?

פורסם

יש התפתחות בנושא

טוב, אז יש התפתות בנושא - נמצאה בדיקה ממכון בדיקה שנעשה במאי 2014. כבר רואים שהרכב עבר תאונה ונמצאו ליקויים.

הרכב ישלח לבדיקה נוספת היום/מחר אבל אני רוצה אם כדאי להכנס בכלל לסרט הזה? מה דעתכם על הבדיקה?

IMG_20150201_124844.jpg

פורסם

התאונה לא נראית נוראית במיוחד. החלפת דלת ותיקון פחחות קטן - לא ביג דיל. גם שאר הליקויים שנמצאו ממש לא משמעותיים.

אני כן הייתי מודאג במקומך מהעובדה שהרכב לא עבר שום טיפול בגיר. השנתון הזה ידוע כשנתון שסובל מתקלות בגיר הרובוטי. במקרה שלך מדובר ברכב מליסינג כך שהיבואן יתנער מאחריות ארוכת טווח שהוא נותן לחלק מהלקוחות הפרטיים ואם ילך הגיר (וכאמור בשנתון הזה הסיכוי קיים) אתה תתבקש לשלוח יד עמוק עמוק לכיס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי, תודה על התגובה! כמה דברים שלא ממש הבנתי

התיקונים במרכב לא מעדים על בעיית שאסי? ואם כל נושא המנוע לא אמור להדאיג?

אגב לא ממש הבנתי למה הכוונה טיפול בגיר.. אם הגיר תקין אז למה לטפל בו? חוץ מטיפול שותף...

פורסם

תחפש מידע על DSG

תראה שבשנתון הזה יש לגיר מלא בעיות.

אם לא כתוב בבדיקה שלדה, אין בעיות בשלדה.

(לפחות לפי הבדיקה שהעלת).

אני אישית הייתי מחפש רכב אחר, לא הייתי מתקרב לרכב עם גיר בעייתי ועוד עם עבר ליסיניג

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לגיר יש לך אחריות יבואן לעוד שנה, הייתי דורש שהרכב יכנס לבדיקת גיר ותיקון לפי הצורך במסגרת האחריות לפני הרכישה.

הפגיעות בסף תחתון ותחתית הרכב משמעותיות יותר, שכן זה חלקי מרכב שלא ניתן להחליף, תנסה להתרשם כמה חמור הנושא.

מה ז"א נמצאה בדיקה שנעשתה במאי? איפה נמצאה? ממאי הרכב על המדף? מה נעשה בו מאז? השכרה? תבדוק מה הקילומטראז הרשום בבדיקה.

כמוכן תוודא שהטיפולים נעשו במורשה יבואן בלבד

לדעתי תנסה לדחוק שיעשו כבר לרכב טיימינג ב90000 (הגדרות היצרן בדיקת הרצועה ב-90000 וביצוע לפי הצורך).

טיפול ברקסים מתי בוצע?

האם הטיפולים נעשו במוסך מורשה יבואן בלבד?

מצבר, תדרוש חדש.

בעניין האחריות, הייתי מוודא שהאחריות על המנוע + מערכת העברת הכח במלואה. כולל גלגל תנופה וגיר ומנוע ללא סייגים.

כמו כן, הייתי דורש אחריות לשנה לשאר מערכות הרכב: הגה , בולמים וחשמל

פורסם
לגיר יש לך אחריות יבואן לעוד שנה, הייתי דורש שהרכב יכנס לבדיקת גיר ותיקון לפי הצורך במסגרת האחריות לפני הרכישה.

הפגיעות בסף תחתון ותחתית הרכב משמעותיות יותר, שכן זה חלקי מרכב שלא ניתן להחליף, תנסה להתרשם כמה חמור הנושא.

מה ז"א נמצאה בדיקה שנעשתה במאי? איפה נמצאה? ממאי הרכב על המדף? מה נעשה בו מאז? השכרה? תבדוק מה הקילומטראז הרשום בבדיקה.

כמוכן תוודא שהטיפולים נעשו במורשה יבואן בלבד

לדעתי תנסה לדחוק שיעשו כבר לרכב טיימינג ב90000 (הגדרות היצרן בדיקת הרצועה ב-90000 וביצוע לפי הצורך).

טיפול ברקסים מתי בוצע?

האם הטיפולים נעשו במוסך מורשה יבואן בלבד?

מצבר, תדרוש חדש.

בעניין האחריות, הייתי מוודא שהאחריות על המנוע + מערכת העברת הכח במלואה. כולל גלגל תנופה וגיר ומנוע ללא סייגים.

כמו כן, הייתי דורש אחריות לשנה לשאר מערכות הרכב: הגה , בולמים וחשמל

תודה על התגובה!

-הקולומטראז' בבדיקה הוא 87,500 שזה אומר שהרכב עמד ממאי? שגם מוזר לא?

-טיפולי ברקסים נעשו כמה פעמים ואם אני לא טועה לפי הפירוט שהדפיסו לי נעשה גם ב75,000 שזה הטיפול האחרון

-אני אבדוק איפה בדיוק אבל לפי מה שהבנתי הטיפולים נעשו במוסכים של באדג'ט

-אני לא מכונאי וקשה לי "להתרשם" מפגיע במרכב... בגלל זה אני מתייעץ כאן :)

-לגבי אחריות, החלפת מצבר וכל שאר ה אני גם אבדוק

לפי מה שנאמר כאן ולפי הבדיקה אני נוטה לכיוון ביטול העסקה הזאת ולחפש משהו אחר... גם בהתחש בעובדה שלא נאמר לי שהרכב בכלל אחרי תאונה.. אז כבר יש פה בעיית אמינות מול החברה.

פורסם

הפגיעה בדלת, אם הוחלפה, ולא נפגעה הקורה, היא חסרת משמעות. הפגיעות הללו בסף הרכב ומרכב תחתון לרוב קלות וגם הן חסרות משמעות. בבדיקה לרוב רושמים שהפגיעות בעלות משמעות נמוכה, במקרה שלך לא רשמו את זה, וזה קצת מחשיד. הכל עניין של עלות.

לגבי הרכב עצמו, הרכב עצמו נוח מאד, מרווח ונחשב אמין וטוב. זה בעצם גולף עם תחת. תחפש בלוחות יד 2, תוכל למצוא כאלה רכבים למכירה.

פורסם

אם אתה נעול על ג'טה אני מציע לך לגשת גם לאוטודיל, הם הטרייד אין הרשמי של פולקסוואגן ויש להם מלאי דיי גדול של ג'טה 1.6 פרטיות משנת 2011, זה כנראה יהיה קצת יותר יקר אבל תקבל רכב עם היסטוריית טיפולים במוסכי פולקסוואגן מה שיקל על מימוש אחריות לגיר במידה ותזדקק.

פורסם

זה מדהים איך כל הרכבים הנמכרים מחברות הליסינג היו בבעלות ליסינג פרטי, תשאל את איש המכירות אם הוא יכול להוכיח שהרכב היה בבעלות ליסינג פרטי ז״א האם הוא מוכן להביא לך אישור חתום שהרכב היה בליסינג פרטי תגיד לו שאתה רוצה את זה בשביל שבעתיד כאשר תרצה למכור יהיה לך הוכחה שהרכב היה בליסינג פרטי, רוב הסיכויים שהוא לא יתן לך שום דבר כזה, משמע הרכב היה ליסינג תפעולי 22%-24% הנחה מהמחירון ולא מה שהוא הציע לך, הם בונים על אנשים שלא יודעים מחירון !!! כמו גם אחריות שנתיים זה לא באמת שנתיים זה שנתיים או 20 אלף קילומטר אם אני לא טועה, מה גם שהייתי ממליץ להתרחק מהדיר הנ״ל כמו שהציעו לך לפני. אם בכל זאת אתה רוצה ג׳טה די בטוח שתמצא אחת עם בדיקה יותר יפה רק צריך לחפש וסבלנות שיהיה בהצלחה חבר !!

פורסם

תודה לכולם, העיסקה בוטלה, ממשיך בחיפושים... ולא רק פולגקסווגן. אפתח שירשור חדש עם תקציב וכו..

• תוכן חדש...