Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בסופם"ש שטפתי את הרכב ידנית, באמצע השטיפה נפתחו כל 4 החלונות ברכב ודלי מים נשפך לתוך הסלון.

היה די חשוך ופתיחת חלונות הרכב כאשר הרכב לא מונע ולא לוחצים על כפתור הפתיחה (מסתבר שיש כזה באוקטביה והוא אחראי לפתיחת 4 החלונות) הוא הדבר האחרון לו מצפים.

מאז הריפודים והשטיחים התייבשו אך נשאר ריח מצחין בתוך הרכב, מאוד מזכיר ריח של עובש .

אני משתדל לאוורר את הרכב לאורך כל שעות היום ובנסיעה פותח את כל ארבעת החלונות .

אשמח לפתרון כלשהו שיעלים את הריח הנורא.

אני מעדיף "תרופת סבתא" ז"א משהו טבעי ולא ניקיון תעשייתי, אם הרכב היה במכונת שטיפה והחלונות היו נפתחים כנראה לא היה מנוס מניקוי תעשייתי יסודי ביותר, כאן כאמור מדובר "רק" בדלי אחד של מים.

אם לא סודה לשתיה,אנא המליצו על פתרונות אחרים.

תודה

פורסם

תביא פחמים ותשבור אותם לחתיכות קטנות (לא יותר מדי קטן רדיוס של 1cm ) .

שים את הפחמים בבקוק (תחתוך את הבקבוק באמצע) ותשים את הבקבוק באמצע הרכב, תוודא שלא יפול באמצע הנסיעה אחרת תצטרך לנקות פעמיים....

ותנסה כמה שיותר לפתוח דלתות וחלונות שיתחלף האוויר.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

תודה על הרעיון

בין מושבי הרכב יש מקום לכוסות ,יוצא אמצע הרכב,אשים בעיגולים.

מאחור ישנה מאפרה שלא נמצאת בשימוש,אשים גם בתוכה.

אני מנסה למצוא פתרון טבעי כי לא פעם אני מסיע ילדים קטנים ברכב.

פורסם

סמוך עליי, שגם אם תביא APC, "תפציץ" את הריפודים ממש ממש טוב, תקרצף ותשאב או תספוג את זה החוצה, תתן לזה מקסימום יוםלהתאוורר היטב ואין שום סכנה לילדים או לך. ואני עושה את הטיפולים האלה להמון רכבים שמסיעים בהם ילדים, כולל אחיינים שלי. אין שום בעיה.

תהיה רגוע למקרה שתחליט להשתמש בחומרים "מסוכנים", זה לא גז חרדל או ציקלון, סה"כ חומר ניקוי.

פורסם

כשרכשתי את הרכב של אשתי השתמשתי בתרסיס קוטל בקטריות של CG - רק שלאחד שאני קניתי יש ריח של תפוח

ניטרל לחלוטין את ריח הסיגריות (לא היה חמור במיוחד) שהיה שם - ביעילות והריח הטוב החזיק מעמד קרוב לשבועיים - הפגזתי את הרכב שלה.

מומלץ!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שמתי ברכב ספוג טבול בחומץ +פחם

וגם הפעלתי חימום על השטיחים

נראה לי שהריח הרע נעלם :)

עכשיו אנחנו והרכב שלך שמחים [emoji12]

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

קניתי איזו שטות מאיביי של שקיות פחם פעיל, האמת שזה עשה את העבודה והתפלאתי. היה לי קצת ריח לא נעים מהשטיחים שנעלם, אני מקווה שזה בגלל זה - אבל זה לא היה ריח מטורף אלא ממש עדין אבל מורגש.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...