Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש מוסך אמין וזול באזור המרכז שמטפל בפורד פוקוס 2001 לשם טיפול + החלפת רצועת טיימינג

מסיבות כלכליות (סטודנט) אני לא יכול להשקיע בסכומים המטורפים שמבקשים במוסכים המורשים

(המחירים שביקשו בכמה מוסכים נאים בכרבע מעלות הרכב!)

ובנוסף זה ללא כל ה"מציאות" שהם ימצאו על מנת לנפח עוד את הסכום

בתודה על העזרה

פורסם

תקנה את החלקים לבד ולך למוסך רגיל שירכיב לך אותם. ממליץ על רצועה טיימינג של Dayco או Gates.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם (נערך)
אהלן,

אנחנו נשמח לעזור לך בכנופיה, זה יחסוך לך הון, נשמח לעזור לך לפחות בטיפול.

לא כל כך הבנתי.

זה בדיחה?

ובנוגע לשאלה

מצאתי בחנות חלפים של dayco ב350 השאלה איזה עוד חלפים צריך לקנות? ואיפה יש מוסך מומלץ שמבין בפורד פוקוס? (הבנתי משאלות קודמות שכדאי ללכת למישהו שמבין בסוג הרכב כי מתיחה או הרכבה לא טובה יכולה לעשות הרבה נזק ועצבים)

עריכה אחרונה על ידי uorieldahan
פורסם
לא כל כך הבנתי.

זה בדיחה?

ובנוגע לשאלה

מצאתי בחנות חלפים של dayco ב350 השאלה איזה עוד חלפים צריך לקנות? ואיפה יש מוסך מומלץ שמבין בפורד פוקוס? (הבנתי משאלות קודמות שכדאי ללכת למישהו שמבין בסוג הרכב כי מתיחה או הרכבה לא טובה יכולה לעשות הרבה נזק ועצבים)

אכן לא מדובר בבדיחה בכלל. הכנופייה אחה כמה חברה שלקחו על עצמם לעזור לאנשים ולבצע תיקונים וטיפולים בחינם.

פורסם

תוכל לרכוש אצלנו את החלקים בעלות של 580 שקל ולבקש מחברי הכנופיה שיעשו לך את הטיפול. כך תוכל לחסוך באמת.

* המחיר שמצויין כולל שמן מנוע מקורי,פלגים מקוריים,מסנן שמן,מסנן אויר וסט טיימינג של חברת GATES או INA

• תוכן חדש...