Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לאורות בסיאט איביזה FR 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

קיבלתי את הסיאט איביזה FR שהזמנתי לפני כמה ימים, הענין הוא שמתי שהמתג של האורות מכובה לגמרי שתי מנורות פעילות, אחת הDRL והשניה האור הראשי הרגיל, אני לא רוצה שהאור הראשי ידלוק מכיוון שהוא מתחמם ואני לא רוצה שהפנסים ידהו וגם זה לא הגיוני שהפנס הראשי יעבוד כל הזמן(הרי למה יש SWITCH?)

מישהוא יודע איך אני יכול לכבות את האור הראשי? לא הDRL

תודה

פורסם

הפנסים לא ידהו מהנורות, אלא מקרינת UV מהשמש, רוצה שלא ידהו? חניה מקורה או כיסוי.

התשובה לשאלה שלך בכל מקרה נמצאת בספר הרכב, אבל נסיעה עם אורות דלוקים משפרת את הנראות של רכבך (גם אם שמש בחוץ).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה לא היחידי עם הבעיה הזו. זה המצב וככה הוא בכל הרכבים הללו. גם אצלי.

רבות דובר בפורומים שונים על זה, והפתרונות היחידים{שאני מכיר בכל אופן}, זה לגשת למוסך ולבקש לבצע את הפעולה דרך VAGCOM.

הם ינסו לשכנע אותך שזה לא ניתן, וזה חיוני, ולמה לך?, והיצרן קבע ... ובלה בלה בלה בלה....תעמוד על שלך ואל תוותר!

אופציה נוספת היא לחתוך חוט מסויים במפסק האורות. את זה מן הסתם לא יעשו לך במוסכים המורשים, אלה דרך חשמלאי שמכיר את רכבים הללו.

כמובן שגם לאחר מכן בכל מקרה, עדיין יעבדו אורות אחוריים, כולל מספר,ה-DRL, ו אורות המעבר. את אלה לא ניתן לנתק.

בהצלחה.

פורסם

אני רק רוצה שהאור דרך הראשי לא יעבוד הdrl כן

הבנתי שזה דרך vag com אני ילך אליהם אני מקווה שלא יגידו לי שאי אפשר

פורסם

הפנס מורכב מ4 נורות, אור ראשי, אור גבוהה, נורה קטנה בתוך הפנס של האור הגבוהה, ונורת איתות

שהמתג של האורות על off נדלקות הנורה של האור הראשי והנורה הקטנה שבפנס של האור הגבוהה

אני רוצה שהנורה הראשית לא תידלק שהswitch על off

לא רוצה נזק לפנס וגם לא מבין מה התפקיד של המתג אם אורות הדרך כל הזמן דולקות

פורסם

גם אצלי שהמתג מצוי על OFF האורות תמיד דולקים, בהתחלה זה הרגיז אותי והתרגלתי.. בטיפול הקרוב או לפני אני אקפוץ לבטל את זה גם.

(מרגיז שמחליטים בשבילך מתי להדליק אורות)

בכל מקרה בקשר ל DRL (נורות לד קדמיות) עד כמה שידוע לי אין את זה ב FR 2014 אז תהיתי אם ב 2015 (או שזה אבזור שהזמנת במיוחד) יש לך פנסי לד קדמיים. (אשמח לתמונה)

פורסם

התשובה לשאלה שלך בכל מקרה נמצאת בספר הרכב, אבל נסיעה עם אורות דלוקים משפרת את הנראות של רכבך (גם אם שמש בחוץ).

הDRL הוא די והותר על מנת שיראו אותך ובצורה בולטת. אצלי ברכב , באור יום, הDRL יותר בולט מאשר אורות הדרך.

פורסם

drl משמע daytime running lights אלו אורות שדולקים גם ביום בשביל נראות זה לא אומר שהם led

הרבה כאן אומרים שזה לא ביטחותי לכבות drl ועם זב אני מסכים אבל כאן גם הdrl דולק וגם האורות דרך הרגילים דולקים

אני רוצה שרק הdrl ידלוק וגם משמעות מסוימת למתג חח

פורסם (נערך)

שים על מצב אוטומטי, ביום זה יפעיל לך רק את אורות היום בלבד (נורה קטנה כזאת מה שנקרא drl) ובלילה יפעיל הכל, במצב o, בלילה, אם אני זוכר נכון כל הנורות ידלקו אם הרכב מונע, בגלל חיישן האורות, ביום...זה יפעיל את האורות הראשיים, תשאיר על מצב auto זה מה שאני עושה בלאון שלי (הייתה לי איביזה fr לפניה).

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
  • תוכן חדש...