Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי , קורולה רובוטית 2008.

היינו בירושלים השבוע באירוע (לא היה שלג, לפני יומיים,אבל היה קר מאוד), כשהנענו בחזרה בלילה, הייתה

צווחה רגעית שנשמעה בהנעה, כיביתי והנעתי שוב ועוד פעם היה את אותו רעש.

דורש טיפול לדעתכם או טבעי?

הרכב עשה טיפול שנתי לפני חודש בערך.

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם

בוודאות?

הרכב היה בטיפול לפני חודש ואמרו לי שהכל ניראה תקין,

אמרו לי שאם הרעש הוא רק בהנעה קרה אז זה טבעי, אם יש רעש בעמידה וסרק זה דורש תיקון.

פורסם

יש מצב טוב שזה בא מהסטרטר. הגלגל שניים של הסטרטר שעוזר להניע את המנוע לא חוזר אחורה בזמן. בעיה שמתגלה לראשןנה בדרך כלל במזג אוויר קר.

פורסם

זה בהחלט יכול להגיע מהסטרטר, זה נשמע כמו תיאור של סטרטר מחליק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי במוסך מורשה יבואן בחדרה, פתח מכסה ונתן הצצה, אמר שזה לא אחראי לפרק דברים כשהוא לא שומע רעש, ושנשמע לו תקין, ושבהחלט אם קר ממש בחוץ זה יכול לעשות רעש לכמה שניות בהנעה.

פורסם
הייתי במוסך מורשה יבואן בחדרה, פתח מכסה ונתן הצצה, אמר שזה לא אחראי לפרק דברים כשהוא לא שומע רעש, ושנשמע לו תקין, ושבהחלט אם קר ממש בחוץ זה יכול לעשות רעש לכמה שניות בהנעה.

האם הוא בדק את מתח הרצועות או שהיה קשה לו ?

פורסם (נערך)

נגע שם עם היד במשהו.

אם הייתה בעיה במתח רצועה אני מניח שהיה את הרעש הזה כל הזמן בהנעה? בנתיים רק בלילה אחד זה קרה בירושלים :(

אמר משהו שבגלל שהשמן קר אז יכול להיות כמה שניות של רעש עד שהוא מתחמם, לא ברור לי בדיוק איך השמן קשור אבל אני לא מבין בזה יותר מדי.

סתם מלחיץ בטירוף, כי זאת אותה רצועה לדעתי שגם המשאבת מים וכל זה תלויים בה.

פורסם (נערך)

הדפסתי היסטורייה, לפי מה שראיתי בהיסטוריה רכב רצועת מנוע מקורית ומשאבת מים הוחלפו ב102387 ק"מ ב16/10/2011 - הרכב עדיין היה בבעלות אלבר באותה תקופה ולא אצלי,

אני רכשתי את הרכב מאלבר בסביבות ה3/01/2012 כשהמד אוץ היה כ105K~.

אני יודע שהייתה תקלה במד אוץ - ראיתי את זה בטופס בדיקה שלהם. אז הבעיה שלי שאין לי באמת יכולת לדעת כמה קמ הוא עבר מהמועד שהוחלפה הרצועה ועד המועד שרכשתי את הרכב.

כמה לדעתכם כדי להעריך את זה? 10K? 30K?

כיום בכל מיקרה הרכב על 136K~.

על הנייר הרצועת מנועה עברה 34K.

בקיצור - באסה, לא יודע מה לעשות.

• תוכן חדש...