Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורת נורות שיש על המזגן אחת מהן היא גם לחצן איפוס להתראה. תלחץ על כל הנורות האלה והנורה תתאפס.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשפתחת לנקות פילטרים, יש על הפאנל הפנימי עוד 2-3 לחצנים. אחד מהם מכבה את הנורה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אחרי ניקוי הפילטרים זה אמור להתאפס לבד.

אם לא, אז פשוט תוריד את הפחת של המזגן ואז תחזיר, זה אמור לאפס אותו.

פורסם

חד משמעית לא נכון.

לא מתאפס לבד.

יש לחצן איפוס+עוד שני לחצנים בפינה הימינית התחתונה מתחת למכסה של הפילטרים.

המזגן לא "יודע" אם ניקית פילטרים. המנורה נדלקת ע"י טיימר, אחרי X שעות הפעלה, ונכבית רק כשלוחצים על לחצן האיפוס.

פורסם

אז כמו שכבר שציינתי במזגנים החדשים אין שום כפתור על המזגן יש רק נורות חיווי .הרמתי את הפנל ויש מאחוריו את הצג הדיגיטלי. מצאתי שם כפתור אפור. לחצתי ו..גורנישט, נאדה הנורה צוחקת לי בפנים. איפה כנופיית הטיפולים שצריך אותם ☺

פורסם

הנורה הירוקה/אדומה היא השמאלית קיצונית? אז תלחץ על הנורה לידה מימין שלא דולקת. ממש לידה מימין - תלחץ עליה.

פורסם

איתמר וסטיו צודקים.

מסתבר שבדגמים החדשים אחת הנורות היא הלחצן.

ומסתבר שהמזגן שלי שלפיו כתבתי את ההודעה הראשונה שלי, הוא בכלל אלקו, ולא אלקטרה.:oops:

TALKING ABOUT לצאת חומוס...

• תוכן חדש...