Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מחליף הילוכים, בעיקר בעת 2-3 ו3-4 אני שומע חריקה קטנה מהחלק התחתון של הרכב.

מידי פעם אני גם מריח ריח שרוף, כמו של גומי שרוף.

מדובר על רכב מסוג יונדאי I20 מודל 2012 עם 32 אלף ק"מ.

התלוננתי בטיפול לפני שנה בעת טיפול תקופתי במוסך שיש קושי בהחלפת הילוכים, לאחר בדיקה על ידם טענו שהכל תקין.

לפני שאני נוסע למוסך, מה לדעתכם הבעיה?

(הרכב עדיין באחריות)

.

פורסם

החלפה של שמן גיר לא תעזור מכיוון שלא יכול לקרות כלום לשמן גיר אחרי שנתיים - שלוש ו 30.000 ק"מ.

לדעתי מדובר בהפרדה לא מלאה של המצמד, יכול להיות שיש באמת תקלה ויכול להיות שזה עקב שימוש לא נכון שלך. האם אתה לוחץ על המצמד עד הסוף?

פורסם

בטח, תמיד עד הסוף ואז משחרר חצי ואז לאט, כמו בספר.

יש לי ניסיון של עם גיר ידני, פעם ראשונה שאני נתקל בזה ועוד במכונית חדשה.

פורסם

המצמד לא נתפס בשטיח, ההילוכים עוברים די חלק ( הרוורס נכנס קשה), פשוט בעת החלפה יש רעש של חיכוך של ברזל לשניה בעת שיחרור הקלאץ מהלחיצה ולפעמים יש ריח של גומי שרוף.

• ספונסר פורום
פורסם

ריח של גומי שרוף אופייני לבעיה בקלאצ', ולא בגיר.

באיזה מוסך ביצעת את הבדיקה? במוסך המרכזי של כלמוביל או במוסך מורשה אחר?

פורסם

כלמוביל, הבדיקה נעשתה לפני שנה.

הקלאץ לא מחליק או משהו כזה, אבל זה מוזר. ובגלל שהרכב באחריות כנראה הם מנסים להתנער עד שתגמר. אני מנסה להבין את הבעיה כדי להתווכח איתם.

• ספונסר פורום
פורסם

כלמוביל בדרך כלל לא מנסים להתנער מאחריות במקרים כאלו, הם דווקא די בסדר בקטע הזה.

אם תוכל להעביר לי שם וטלפון בהודעה פרטית אוכל לנסות לקשר אותך ישירות למחלקה הטכנית של יונדאי, בתקווה שיוכלו לעזור לך או לפחות לאבחן את התקלה בצורה יותר חד משמעית.

פורסם

תודה עזרה, גם ככה התכוונתי לגשת למוסך כלמוביל ביום שישי לאבחון, רציתי להגיע עם ידע או זיהוי תקלה על מנת לנסות ולעמוד על שלי שיטפלו בבעיה.

בפעם האחרונה שהתלוננתי אמרו לי שהכל תקין, בשבוע האחרון זה החמיר.

במידה ולא אקבל מהם פתרון אני אנסה להיעזר בך.

לשאר, הקלאץ מגיע עד הסוף ושום דבר לא מפריע לו.

פורסם

אני הייתי מנסה אולי לקחת עוד חוות דעת במוסך לא מורשה יבואן כמו "רמי שירותי רכב" בתל אביב שהוא מומחה יונדאי. אולי חוות דעת שלו תוכל לעזור לך.

• ספונסר פורום
פורסם

אם הרכב באחריות אז אני לא רואה סיבה לגשת למוסך אחר, שאינו ברשת, ולבקש ממנו חוות דעת על החלפה של חלק שכנראה יהיה צריך לעשות במוסך אחר.

אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות ברשת השירות של כלמוביל ואני לא מאמין שמנסים לטייח את פותח השרשור. הם דווקא ממש שירותיים ובדרך כלל באים לטובת הלקוח. יכול להיות שיש פה אי הבנה כלשהיא ולא הצעתי את עזרתי.

בכל מקרה אשמח אם תחזור לעדכן אותנו בפורום בכל התפתחות, לכאן או לכאו.

• תוכן חדש...